LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziękuję z całego serca za wsparcie 😘 Dziś wyszłam chociaż na 20 minut do ogrodu, taki mini spacer. Ból okropny ale dam rade. Tak jak piszecie jak mąż jest w domu to dużo lżej i co najważniejsze ma kto przypilnowac czy urwis za chwilę nie wykręci kolejnego numeru, a nasz to naprawdę milion pomysłów na minutę, strach się bać co będzie jak będzie starszy, będzie ich dwóch 🙀
Wspaniałych Świąt 😘🥰ss25, Bożenka lubią tę wiadomość
-
Camilla
Kurczę to nie złe się wyczekałas na IP! ;(
Trzhmam kciuki za to abyś wytrzymała jak najdłużej - z szyjka podstawa to odpoczywać / leżeć jak najwiecej
Ja z córka miałam w 27 tc nie cały 1 cm szyjkę....nakaz leżenia plackiem przez 2 tyg i wróciła do 3 cm!
Potem jjz mogłam funkcjonować normalnie ale oszczędnie
Wiec odpoczywaj jak najwiecej
Wesołych Świat Dzieczynh !!
Spędzonych w spokojnej, rodzinnej atmosferze !
Camilla33, ss25, Bożenka lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Wesolych Swiat kochane ❤
Jejku , od 9 rano do teraz stalam przy garach . Na minute nie usiadlam ... w tym dwie kawy szybkie . Dobrze , ze mam gosci na jutro a nie dzis 😋
Praktycznie wszystko zrobione , jutro na swiezo miesko i surowka od rana plus maz bedzie kroil salatke jarzynowa . Ja juz jej nie dalam rsdy zrobic ... upieklam ciacha , posmazylam , pogotowalam i mam dosc .
3 prania zrobilam , tzn 3 zaraz wywiesic musze . No wyzsza koniecznosc , ze piore w wigilie . Zaraz deszczem lunie zapewne ale cieplo na dworze . Wskoczylam do wanny polezec troszke bo pięty mnie az bolą .
Wyskocze z wanny to jeszcze ufarbuje na szybciora wlosy i szykuje sie . Za 2 h mamy byc u Mojej Mamy .
Camilla33, mj26, Bożenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gusiaa wrote:Jak tam dziewczyny święta?? Ja od wczoraj rana nie mogę się wyproznic;/ brzuch to mnie mega boli .
Wróciliśmy nie dawno od teściów, a jutro kolejni goście u nas 🤦♀️😂 -
Hej.
Od Nas dzis goscie szybciorem poszli bo juz godzine temu wiec posprzatalismy wszystko , Ja poszlam sobie do wanny polezec. Czeka mnie zmiana poscieli jeszcze a raczej jej zalozenie bo rano zdjelam wszystko i moge do wyrka sie walnac niedlugo .
Zarelka zostalo tyle... ze mam na tydzien bez jaj . Az troche szkoda bo narobilam sie jak i nie przejemy tego.
Takto u Nnie generalnie wielkie kryzys z D wiec jest slabo . Slaby miesiac , slave swieta ... wszystko takie do dupy . Dla dziecka staram sie na maksa usmiechac -
Hej dziewczyny, no u mnie Święta w sumie na spokojnie. Właśnie wróciliśmy od mojego dziadka, mój odpalił konsolę, a ja zaraz zakładam wygodne ciuszki i będę leżeć brzuchem do góry.
Dziewczyny jak u was z seksem? U mnie po pierwsze libido zerowe, po drugie sucho jak na sacharze, a dzisiaj jak już chciałam ulżyć mojemu to myślałam, że nie wytrzymam taki ból. A po wszystkim piekło i bolało niemiłosiernie. No ból okropny. Mówię mu, że czułam jakby w ccoś uderzał, a on na to że czuł mega opór. Nie wiem czy szyjka tak nisko czy co, ale mega mi z tym źle że zawodzę w tej sferze. Zachowuje się gorzej niż dziewica 🤦
-
Hej, ja objedzona , prawie dwa kilo na plusie, już nic nie jem bo mi niedobrze.
Z seksem miałam ostatnio tak, ze przez jakies 3 tyg. mi się bardzo chciało, teraz już trochę mniej. Nawet jak mi się chce to nie mam za bardzo siły na to...28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
U Mnie seksu nie ma ...
Ja mam libido zerowe , doslownie zerowe . Moze ze trzy razy w ciazy teraz uprawialismy seks . Dla Mnie zero przyjemnosci , zero checi a z przymusu jak mam zrobic to i maz wyczuje . Mialam to samo z synem w ciazy . Niestety ...
Chocbym chciala nie moge , nie umiem sie zmusic . -
gusiaa wrote:Bożenka to u nas odwrotnie moj ma jakiś dziwny opór co do seksu ;/
-
U nas z sexem podobnie. Libido słabe ale i mąż ma mega opory. Twierdzi ze teraz to już w ogóle nie ma mowy bo jeszcze urodze.
Nie wiem jak ogólnie u Was samopoczucie ale mi to coraz cięzej. Czuje się jak wańka wstańka a jeśli chodzi o nocki to masakra. -
ZakręconaOna wrote:Niektorzy mezczyzni maja taki opor wlasnie przed seksem w ciazy , niektorzy sie boja , ze a moze dziecko czuje a , ze gdzies je dotknie 😆 pytalas czemu ma opory ?