LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusia patrz !!! Nie łaska zebym spojrzala na 2015 nie ?! Eh . Hahaha
Faktycznie .
To dwojka dzieci z lutego , super
Camilia no Ja z moim przezylam wiele sporow slownych o to niestety ... Duzo za duzo az odpuscil i nawet nie wola chociaz wiem , ze chcialby i ciezko mu .gusiaa, annkaa lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, u mnie święta spokojnie i przyjemnie, wczoraj u jednych rodziców, dzisiaj u drugich, jutro garujemy w łóżku na pewno najmniej do 12 :p
Co do seksu to u nas są chęci z obu stron, ale przez budowę domu często już nie mamy siły i jak tylko wpadamy do łóżka to zasypiamy. Ale mam wrażenie, że jakby fakt seksu raz czy 2 razy na miesiąc nie ma ma nas żadnego wpływu, jak już się mała urodzi i dojdę do siebie, no i dom będzie zrobiony, to nadrobimy :p34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zakręcona ciężko to kobiecie jest nosić dziecko pod sercem, pracować, ogarniać dom i starsze dzieci jednocześnie a nie chłopowi wytrzymać bez seksu, jak któryś uważa inaczej to niech się puknie w łeb.
Wszystko jest ok jeśli obie strony tak samo tego chcą, jeśli któraś ma się zmuszać to ta druga chyba powinna się poważnie zastanowić nad tym czy faktycznie będzie mimo tej świadomości czerpać jakąkolwiek przyjemność.
W pierwszej ciąży lekarz doradzil seks jak porod nie nadchodzil, nigdy k.rwa więcej, można paść z bólu.Darrika lubi tę wiadomość
-
Swiete slowa Camilia
Co do seksu na wywolanie moze i na niektore dziala ale tak jak piszesz . Malo przyjemne ...
Bozenka rozumiem teraz , a to wczesniej mialas duzo sluzu , ze ta suchosc Cie tak dziwi ??? Szyjka bym sie nie przejmowala . Ona moze pozycje wyzej nizej zmieniac tysiace razy w ciagu dnia .Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Darrika Ja jutro tak samo wyleguje sie w lozku ile moge . !!! Bede miala do podgrzania tylko obiad , na kawe w poludnie ma siostra wpasc z chlopakiem i wsio a piatek praca wiec dzieki Bogu jutro leniwy dzien bedzie .
Darrika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Ja dzis w sumie bez gosci , tylko siostra na kawe ze szwagrem ma wpasc ale to poooooozniej , duzo pozniejw koncu spokoju troche . Nie tyle co zmeczyly mnie swieta bo ani nie najadlam sie zbytnio , lecz stanie 2 dni orzy garach pozniej siedzenie orzy stole . To chyba doskwiera mi najbardziej mimo , ze kocham piec i stac w garach .
Aktualnie leze chora ... zarazilam sie od siostry i mam okropny bol gardla , glowy i zawalony calusienki nos ! .
Czuje sie jak zwloka a rano do pracy ;(
Ogladamy Harrego Pottera w tv a pozniej cos swiatecznego.malemu wlaczymy a , ze on kocha Harrego to patrzy z Mama ❤😆 -
Matulu laski jaka Ja jestem chora ...
Boje sie , ze grypa mnie rozklada . Raz mialam i byl koszmar . 3 tygodnie z zycia wyjete ale wtedy mialam ponad 40 stopni goraczki i drgawki az od niej .
Niebezpieczna grypa jest raczej prawda ???mam nadzieje ze to nie to ale objawy mm jak wtedy a jeszxze mnie kazda chrzastka w ciele boli na maksa .
Jutro do pracy ide dodatkowo . Wrrr -
Zakręcona coś mi się wydaje, że organizm daje Ci znać, że już dość tej pracy, czas wrzucić niższy bieg. Uważaj na siebie! Do łóżka, ciepła kołdra, dużo ciepłych płynów. Polecam miksturę:gorące mleko, miód, ząbek czosnku, łyżka masła, 3 razy dziennie, napar z lipy gdyby pojawiła się goraczka.
A ja jutro kosmetyczka i fryzjer, nie wiem jak wytrzymam kilka godzin. Synek na 8.30 do żłobka, pierwszy raz zostaje na drzemkę, już się boję.annkaa lubi tę wiadomość
-
Ja ogolnie mleka nie pijam bo mi mega nie sluzy ale daje rade jakos wypic mleko z maslem i miodem , z czosnkiem pilam raz i wymiotowalam dalej niz widzialam wiec odpada calkowicie . Maselko z czosnkiem jak najbardziej
Wit c o ! Mam czysta witamine w proszku zaraz walne dawke konska . Herbate z pigwa dziadkowa pije , mam lipe to trzasne i na gardlo szalwie tez wyplucze . Talto tluke herbaty z miodem i cytryna ciagle , leze pol dnia pod kocem i poce sie szalenie a zarazem mi zimno .
A co do pracy to zostalo mi jeszcze troszke , 20 stycznia ide ostatni raz . -
ZakręconaOna wrote:Ja ogolnie mleka nie pijam bo mi mega nie sluzy ale daje rade jakos wypic mleko z maslem i miodem , z czosnkiem pilam raz i wymiotowalam dalej niz widzialam wiec odpada calkowicie . Maselko z czosnkiem jak najbardziej
Wit c o ! Mam czysta witamine w proszku zaraz walne dawke konska . Herbate z pigwa dziadkowa pije , mam lipe to trzasne i na gardlo szalwie tez wyplucze . Talto tluke herbaty z miodem i cytryna ciagle , leze pol dnia pod kocem i poce sie szalenie a zarazem mi zimno .
A co do pracy to zostalo mi jeszcze troszke , 20 stycznia ide ostatni raz .28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
mj26 wrote:Szałwi nie można w ciąży, jak byłam przeziębiona to tak mnie poinformowano.