LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny
1.
Co do ubioru Brzdąca po wyjściu ze szpitala tk myślałam tak
Body dl rękaw + polspiochy (lub spodnie i skarpetki) + bluza + kombinezon
W foteliku mam taki otulacz (nie mega gruby śpiworek) z Lidla
I ewentualnie kocyk do osłonięcia od wiatru na przejście do samochodu
Córka jak sie urodzla to bulo chyba z 35C wiec wyjście ze szpitala nie było problematyczne ehehe
2.
Co do probiotyki to córce nie podawałam...
Nie miała kolek...
Ale kupie teraz na w razie co
3.
Dafka
Noooo waga zacna !!! Ładnie Pan rośnie
4.
Zakręcona
Myśle ze skoro wyszło tylko trochę i do tego bez krwi to nie ma narazie powodów dk paniki
A my jutro wizytujemy
Dafka lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyRozmawiałam o tym z hematologiem i na oddziale immunologicznym i trochę się z tego śmieją. Na kolki wystarczy zmiana mleka, dieta. Szkoda faszerować dziecko od małego. Ja podawałam córce tylko przy Rota i norowitusie, po operacjach i infekcjach. Ale to tylko ze względu na antybiotyk.
-
Tez mi sw wydaje to na wyrost dawanie jelsi nic nie ma...
Ja kp i owszem musiałam mieć dietę bezmleczną bo córka miała alergie na BMK
Ale kolek nie miała
I probiotyku nie używałam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Moj syn mial kolki okropne wiele miesiecy , teraz zaopatrzylam sie we wszystko w razie wu bo moze byc roznie .
Dariah nie wylecialo malo , duzo tego bylo ale tak jak napisalam . Nie panikujenarazie wiecej nic nie lecialo i jest standard jak wczesniej czyli bezsluzowo badz woda jakby . Tyle
bedzie xo bedzie .
-
nick nieaktualny
-
Scintilla
Ehh mi tez czasami plecy odmawiają współpracy...
Najgorzej to jak leżę np wieczorem leżę na łóżku na plecach i wstanę...to zgięta wpół jak staruszka ....
W ciągu dnia tez bolą ale inaczej
Generlanie fizycznie coraz gorzej hehhe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Scintilla wrote:Dziewczynki też Wam plecy odmawiają czasami posłuszeństwa 😒?
Dzisiaj jakaś tragedia - dodatkowo "Bożena" kłuje - chodzę po domu jak zombie 😶 -
No właśnie ja mam chyba schize bo tez rodziłam z krzyzowymi więc jak mnie coś załupie w plecach to dostaje Déjà vu 🙃 i czasami mam wrażenie, że mój "Braxton" zamiast trenować skurczami brzucha usadowił się w kręgosłupie 🥴😉
-
Ja tez rodziłam z krzyżowymi...chyba....
Średnia atrakcja....
Generalnie cały poród strescilabym jako : ktoś próbował mi złamać kość ogonowa
To jedyne co mnie bolało....
Nic innego
Dlatego parte to jjz buła przyjemnośćaż lekarz się śmiał ze po mnie nie widać ze rodzę
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Scintilla wrote:No właśnie ja mam chyba schize bo tez rodziłam z krzyzowymi więc jak mnie coś załupie w plecach to dostaje Déjà vu 🙃 i czasami mam wrażenie, że mój "Braxton" zamiast trenować skurczami brzucha usadowił się w kręgosłupie 🥴😉
-
Dariah wrote:Ja tez rodziłam z krzyżowymi...chyba....
Średnia atrakcja....
Generalnie cały poród strescilabym jako : ktoś próbował mi złamać kość ogonowa
To jedyne co mnie bolało....
Nic innego
Dlatego parte to jjz buła przyjemnośćaż lekarz się śmiał ze po mnie nie widać ze rodzę
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMnie podczas chodzenia zaczną plecy bolec i brzuch zrobi się twardy i stoję w miejscu nawet nie mogę się ruszyć. Jakbym jakaś blokadę miała... coraz częściej tak mam. Albo jak wejdę do wanny i cała się zanurzę to tez mam blokadę i nie mogę się ruszyć. Dobrze ze nie chcemy mieć więcej dzieci 😂
-
Ja w ciągu dnia zanim pojechaliśmy na IP to w sumie i krzyżowe i normalne
Chociaż mnie wtedy baaaarzo czyściło wiec ciężko tez było odróżnić czy to ból brzucha / czyszczenie / skurcze
Ale te z krzyża to czułam czułam09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ss25
Hehe mam podobnie
Jak Braxton złapie to nagle mam takie Slow Motion hehe
Z normalnego marszu wchodzę w tryb zwolniony..prawie zablokowany09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡