LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa ja po wizycie u swojego lekarza.. 12stycznia mam się zgłosić na szpital ii najprawdopodobniej 13 CC.😱
ss25, Bożenka, emdar, mj26, Mama_po_przejściach, Dafka, Camilla33, Darrika, . Raga ., Fruzia85, zuzi_c, KasiaM, annkaa, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
ppieguskaa wrote:Aa ja po wizycie u swojego lekarza.. 12stycznia mam się zgłosić na szpital ii najprawdopodobniej 13 CC.😱
super . A to u Waas robia 2 tyg wczesniej cc czy jakies sprawy sa co sklaniaja do wczesniejszego rozwiazania ?
-
ppieguskaa wrote:Aa ja po wizycie u swojego lekarza.. 12stycznia mam się zgłosić na szpital ii najprawdopodobniej 13 CC.😱
Szybko!
Wlansie...wcześnie nie ? Tk z jakiegoś powodu tak wcześnie ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja dzis mam taki spadek formy ze wariuje. Wszystko mnie boli kręgosłup, kość ogonowa, brzuch jak na miesiączke. Mloda się wypycha mocno uciska na pęcherz i ogolnie glowa i humor do duszy. Denerwuje mnie maz i corka ;(
-
Hej kochane,u mnie też przepowiadające często już się pojawiają🙄. W dodatku Julek mnie z jednej strony wali nogami w żołądek i przeponę, a główką naciska mi na pęcherz moczowy.Oszaleć idzie...
Dafka, mały Twój idzie widzę na masę 😘😉
Ppieguska, a czemu tak wcześnie cc? I czemu masz wskazanie do cc?
Zakręcona,pilnuj się tam i obserwuj z tym czopem. A ja przy okazji mam pytanie(moze głupie) do tych z Was które już rodziły;można przegapić odejście czopa? Czy to raczej nie jest możliwe?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
gusiaa wrote:Ja dzis mam taki spadek formy ze wariuje. Wszystko mnie boli kręgosłup, kość ogonowa, brzuch jak na miesiączke. Mloda się wypycha mocno uciska na pęcherz i ogolnie glowa i humor do duszy. Denerwuje mnie maz i corka ;(
-
No w sumie ja myślałam, że będzie w 39tc ale lekarz prowadzący patrząc na to, że młody już jest nisko ii naciska na szyjkę.. Aa po2 patrząc, że miałam wypadek.. Teraz okazało się, że mam zastój jeszcze w prawej nerce.. (gdzie w niedziele musiałam jechać na szpital bo tak bolało, że myślałam że umieram) to w sumie nee chce czekać..
Aa ja też wolę wcześniej.. Bo juz jest bardzo męcząco.. -
Gusia, ZKrecona
Tuleeee !
Ja dziś tez od rana średnio fizyczne - coś mnie brzuch bolał tez
Ale tak to całkiem nie złe
Do tego dziś mam urodozny i byliśmy z mezem w restauracji
Aaaa! Dziś coeke odstawiliśmy do przedszkola - dość tego siedzenia w domu (wyrodna matka!)
A najlepsza była pobudka - córka się budzi, wola tatusia jak zawsze a ja w popłoch !!
Przedszkole !! Nie nastawiliśmy budzika!!
Była 8:10 rano hehe
Wiec szybkie ubieranie i 8:30 była w przedszkolu na śniadanku
Na szczecie mamy 200 m do przedszkola
annkaa lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
emdar wrote:Hej kochane,u mnie też przepowiadające często już się pojawiają🙄. W dodatku Julek mnie z jednej strony wali nogami w żołądek i przeponę, a główką naciska mi na pęcherz moczowy.Oszaleć idzie...
Dafka, mały Twój idzie widzę na masę 😘😉
Ppieguska, a czemu tak wcześnie cc? I czemu masz wskazanie do cc?
Zakręcona,pilnuj się tam i obserwuj z tym czopem. A ja przy okazji mam pytanie(moze głupie) do tych z Was które już rodziły;można przegapić odejście czopa? Czy to raczej nie jest możliwe?emdar lubi tę wiadomość
-
Dariah, najlepszego w Dniu Urodzin 🎁🎉🥂szybkiego i łatwego porodu (podobno to się zdarza 😀👍).
Zakręcona, a ta laska wie że Ty jesteś w końcówce ciąży? No co za bladź jedna😤😤
Ppieguska, no to jak masz taką sytuację to nie dziwię się że już chcesz być po wszystkim.
Mi też słuchajcie dziś jakoś ciężko 😓 w ogóle to bardzo mało mam już takich dni, że czuję się ok(gdzie te mity o nadzwyczajnej energii w ciąży..) a co podłego nastroju, to miałam tak parę dni temu;tylko otworzyłam oczy(jeszcze nikt nie zdążył się do mnie odezwać) a już wiedziałam że to będzie chu...dzień. Normalnie jak nastolatka, hormony to jest jednak potężna siła 🙄😉42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Dariah wrote:Hej Dziewczyny
A my jutro wizytujemy
Dariah, trzymam kciuki za wizytę! My też jutro się "widzimy" z Julkiem na usg 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2020, 21:13
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar
Hehe dziękuje
Tak slyszlalam takie mity
A tak serio to poród z córka był na orawde całkiem znośny i szybki
Wiec teoretycznie drugi powinien być jeszcze łatwiejszy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah kochana wszystkiego najlepszego duzo zdrowia i miłości oraz spokojnego porodu 🌹🌹🎁
Zakrecona daj spokoj dzis dzień to jakies apogeum tak jak nie narzekam na ciaze tak dzis m ma dość;/
A tej babie to bym cos napisała od siebie szuja jedna no !!!
Pieguska oo kurczę toz to nie całe 2 tyg i będzie 1 maluch;)
A co do czopa ja nie wiem mi odchodził dopiero przy porodzie w dużych ilościach i z krwia .. -
emdar wrote:Guusia, mi na podły nastrój pomaga odosobnienienie(książka,łóżko, herbata). Polecam bardzo. Męża zatrudnij do małej, sama się zrelaksuj😘(albo chociaż postaraj)
ciagle dolewalam sobie cieplej wody ..
Corka już nudzi się w domu co idzie odczuc..emdar, annkaa lubią tę wiadomość
-
Zakręcona
Dobrze se maz nie odpisuje tej babie !!
Ale kna ma tupet !
Chociaż gdyby maz jej raz a dosadnie odpisał to by może się odczepiła ?
Gusiaaa
Nasza dziś posłałam do przedszkola09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bożenka wrote:Dziewczyny czy będziecie od urodzenia podawać dziecku (poród sn)probiotyk? Na szkole rodzenia położna polecała, bo ponoć można dzięki temu uniknąć kolki. Ja chcę podawać tylko nie wiem jaki probiotyk wybrać 🤷 pomóżcie.
Druga sprawa, to probiotyk czy „niewinna” wit d może wywołać reakcje alergiczną. A jej objawem może być ból brzucha, płacz, duże wymioty itp( pomijam wstrząs anafilaktyczny, bo wtedy wiadomo-zostaje szpital)ZakręconaOna lubi tę wiadomość