LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
MarlenaO no niby tak ale wlasnie przez to , ze lubie ta prace ciezko mi odchodzic jeszcze tak jak mowilam swiadomosc tego , ze to juz na stale odejscie . No ale masz racje , mam czas teraz na wyprawke i dla siebie wiecej
dla meza , dla domu .
A co do Twojego macierzynskiego to sie kochana okaze hehe -
mj26 wrote:Cześć dziewczyny
Jutro jadę na ćwiczenia i masaż, a pojutrze do lekarza. Wiecie co dzisiaj zauważyłam ? Nie wiem czy jestem jakaś wyczulona czy co, ale wydaje mi się, ze zaczęłam się mega pocić i nieprzyjemnie pachnieć. Nigdy nie miałam z tym problemu , a tutaj chyba hormony się rozkręcają... Kupiłam ta herbatkę z liści malin, pożeram tonę słodkiego, a wczoraj się zajadalam płatkami cheerios i uszkodziłam sobie dziąsło 🙄 Myślałam, ze ząb do naprawy ale przestało dzisiaj bolec. U dentysty byłam pod koniec września i niby wszystko wyleczone, ale od tego słodkiego to kto wie...
Ja natomiast bez smrodka ale mega mam nadpotliwosc stop od ostatnich 2 tygodni . Przez skarpetki czuje mokre stopy nawet ... -
Też miałam taki czas że strasznie się povioam i do tego nieprzyjemnie zapachowo. Ale minęło.
Dziewczyny, o praniu ubranek było, a ja zapytam o nowe zabawki, ale takie interaktywne z jakimiś mechanizmami w środku. Jak czyscicie? Wrzucacie do pralki czy co? Z pluszakami i gryzakami nie ma problemu, ale takie bardziej zaawansowane to nie wiem jak się zabrać za to. I nie jestem za przesadną sterylizacja itd ale co się przy produkcji działo to nie wiem i wolałabym żeby mała tych bakterii do buzi nie lądowała.29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
zuzi_c wrote:Naczyniak tętniczo - żylny w lewym płacie mózgu i padaczka więc pomimo moich szczerych chęci mój lekarz zabronił
-
Aguuu wrote:Też miałam taki czas że strasznie się povioam i do tego nieprzyjemnie zapachowo. Ale minęło.
Dziewczyny, o praniu ubranek było, a ja zapytam o nowe zabawki, ale takie interaktywne z jakimiś mechanizmami w środku. Jak czyscicie? Wrzucacie do pralki czy co? Z pluszakami i gryzakami nie ma problemu, ale takie bardziej zaawansowane to nie wiem jak się zabrać za to. I nie jestem za przesadną sterylizacja itd ale co się przy produkcji działo to nie wiem i wolałabym żeby mała tych bakterii do buzi nie lądowała.Aguuu lubi tę wiadomość
-
Aguuu
Hmmm córka interaktywnych i grających nie miała do jakiegoś 6 - 9 miesiąca ?
A potem jjz tez tak nie prałam wsyztskoego
Wiadomo co ma baterie itd to do pralki nie wrzucę - ale pomysł z lata suuper! Nie wpadłam na niego...’
Co bez baterii itd to prałam, a gryzaki itd ciepła woda z mydłem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
gusiaa wrote:Wiem wiem zaczynam jakos przyswajac mysl o cc,ale nie powiem boję sie i to ostro ;/
No ona ma usta i nos typowo po mnie
Dołączam do klubu - u mnie położenie poprzeczne - 1% wszystkich ciąż 🤨 jeszcze kilka tygodni temu niedowierzałam, że ktoś stosuje jakieś metody na zachęcenie dziecka do przekręcenia się a sama chyba od jutra będę trenować koci grzbiet i świecić sobie latarką w spojenie łonowe 😳 -
Scintilla
Ojej poprzeczne ? To musi być bardzo „niewygodne” dla Ciebie nie?
Slyszlalam właśnie ze są jakieś „ćwiczenia”, pozycje na zachęcenie dziecka do przkerecenia się, ale nigdy się w to nie zagłębialam.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Scintilla
Ojej poprzeczne ? To musi być bardzo „niewygodne” dla Ciebie nie?
Slyszlalam właśnie ze są jakieś „ćwiczenia”, pozycje na zachęcenie dziecka do przkerecenia się, ale nigdy się w to nie zagłębialam. -
Scintilla
No wlansie tak sobie pomyślałam ze brzuszek musi mieć „dziwny” kształt
Tak to plus ze na pęcherz i szyjkę nie naciskaScintilla lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah teraz jeszcze takich strkte interaktywnych nie ma, jest to pluszak z pozytywką głównie co mnie zastanawia🙈 para to dobry pomysł, tak samo chyba wymrozenie, co nie?
Moja Mała przez pół ciąży była ułożona poprzeczne, ale się obróciła. Podziwiam Cię, że jesteś w stanie funkcjonować, ja nie mogłam się nawet pochylić bo dzidzia od razu pokazywała jak bardzo z tego jest niezadowolona 😂 z tego co kojarzę w książce "W oczekiwaniu na dziecko" jest dość sporo poświęcone sposobom zachęcenia dziecka do ułożenia się w odpowiedniej pozycji, od ćwiczeń fizycznych przez ciepłe i zimne okłady itd.Scintilla lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguuu wrote:Moja Mała przez pół ciąży była ułożona poprzeczne, ale się obróciła. Podziwiam Cię, że jesteś w stanie funkcjonować, ja nie mogłam się nawet pochylić bo dzidzia od razu pokazywała jak bardzo z tego jest niezadowolona 😂 z tego co kojarzę w książce "W oczekiwaniu na dziecko" jest dość sporo poświęcone sposobom zachęcenia dziecka do ułożenia się w odpowiedniej pozycji, od ćwiczeń fizycznych przez ciepłe i zimne okłady itd.
A propo prania - mąż mi kupił proszek bobini - zero zapachu 😒 jak prałam ciuszki w białym jeleniu to aromat był nawet przyjemny - a jak Z LOVELA : ona ładnie pachnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2020, 20:04
-
Aguuuu
Aaaaa taki pluszak z pozytywka...nie wiem w sumie...
Para to dobry pomysł
Wymrozenie tez ale czy nie zamarznie ten mechanizm / baterie ?
Swoją droga może sama się skuszę na taka delikatna pozytywkę dla Synka hihi
Scintilla
Ehehe tak! Obetnij mu to potem z kieszonkowego
Hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Aguu Ja traktowalam zabawki takie na baterie itp chusteczkami z alkoholem dla odswiezenia najczesciej .
Scintilla o kocim grzbiecie slyszalam nie raz , ponoc mega pomaga zmienic pozycje dziecka bez ingerencji lekarza ale o swieceniu latarka to juz nigdy hahahah . -
Zakręcona
Tak chusteKi nawilżone generlanie mogą być tez do umycia wszystkiego
Wiesz jaki jest hit?!
Maz jak maluje coś farba olejna to żeby umyć ręce (poza rozpuszczalnikiem) jedyne co działa to....chusteczki nawizone...
Masakra !!
No o latarce i lodzie to tez nie słyszałam hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Scintilla wrote:Dołączam do klubu - u mnie położenie poprzeczne - 1% wszystkich ciąż 🤨 jeszcze kilka tygodni temu niedowierzałam, że ktoś stosuje jakieś metody na zachęcenie dziecka do przekręcenia się a sama chyba od jutra będę trenować koci grzbiet i świecić sobie latarką w spojenie łonowe 😳