LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka wrote:To widze, że u Ciebie mega mocno to wszystko przebiega, dobrze że w domku jesteś 🙂 Dzisiaj przez miasto szłam jak jakaś poparzona, aż mnie wyginało od tego. Poprzednie dni były ok, ale dzisiaj jakby się wściekła tak naciska.
I do tego możliwe, że po kawałku od wczoraj odchodzi mi czop, ale bez krwi. Zakręcona, a jak u Ciebie ostatnio z tym czopem było, to był czop czy nie? -
marlenaO wrote:Wdrapałam się na wagę i się załamałam ....+20 kg 😱🥺😰🥶
dla Mnie to uwierz mi sukces . Mam sklonnosci do tycia ogromne , z synem w ciazy przybylam 45 kilo a tu sobie zalozylam 20 plus max 25 ! I narazie jest super wydaje sie to duzo wiem ale zobacz ... nie jem slodyczy wcale , pije wode , nie jem zle i przede wszystkim mega malo a waga wysoka . Taka natura damy rade po porodzie i spadnie
-
Sorka za bledy badz brak przecinkow hahaha ale na w pol snie napisalam .
Zasnelam , spalam godzine i sie obudzilam napic . Tak Mnie glowa rozbolala na noc . Okropnie , nawet tabletka nie pomogla .
W ogole na wieczor zaaplikowalam pierwsze dwie tabletki wiesiolka -
A ja mam dość, serio. Trafiłam dzis na ostry dyżur z powodu silnej duszności i braku ruchów synka. Dramat, olali mnie całkowicie. Interna to jakaś pomyłka. Facet napisał, że przez ciążę mam ucisniete płuca i mam nadreaktywnosc oskrzeli więc to są dwie przyczyny. Ale osluchowo i w usg klatki piersiowej nie ma zmian. Trafiłam na ginekologie, tam się dowiaduje, że to zespół uciskow żyły głównej dolnej ale się nie martwić bo to nie groźne, a to nie prawda bo krew jest źle natlenowana. Dlatego synek mniej się rusza a ja kilka razy odplywalam. Rano kontakt z położną, żeby ogarnęła mi jakiegoś lekarza ze szpitala. Mam wytrzymać chociaż 2 tyg i rozważyć cc w takiej sytuacji. Już się poplakalam kilka razy, martwię się i denerwuje.
-
Jej Camilla! 😢 niefajnie. Bardzo współczuję ale bądźmy dobrej myśli, że ogarnięcie dobrego lekarza! Ściskam mocno! ❤
Ja zaczynam fazę bezsenności... Dzisiaj jeszcze na 2 godzinki do pracy, a potem dentysta i po południu ginekolog. Muszę jeszcze pozałatwiać kilka spraw bo mam jeszcze jedno zlecenie do zrobienia no ewentualnie dwa i do porodu już nic nie chce brać pracy żeby się skupić na przygotowaniach 😊
-
Camilla33 wrote:A ja mam dość, serio. Trafiłam dzis na ostry dyżur z powodu silnej duszności i braku ruchów synka. Dramat, olali mnie całkowicie. Interna to jakaś pomyłka. Facet napisał, że przez ciążę mam ucisniete płuca i mam nadreaktywnosc oskrzeli więc to są dwie przyczyny. Ale osluchowo i w usg klatki piersiowej nie ma zmian. Trafiłam na ginekologie, tam się dowiaduje, że to zespół uciskow żyły głównej dolnej ale się nie martwić bo to nie groźne, a to nie prawda bo krew jest źle natlenowana. Dlatego synek mniej się rusza a ja kilka razy odplywalam. Rano kontakt z położną, żeby ogarnęła mi jakiegoś lekarza ze szpitala. Mam wytrzymać chociaż 2 tyg i rozważyć cc w takiej sytuacji. Już się poplakalam kilka razy, martwię się i denerwuje.
Spokojnie kochana, nie denerwuj się i nie przemeczaj. Położna Ci dzisiaj pomoże i będzie wszystko ok. To byś miała cc w 36 tygoniu tak?
Pamiętaj, że najważniejsze jest zdrowie i życie Twoje i dziecka, teraz jest taka technologia w szpitalach, że narodziny w 36 tygoniu to pikuś i będzie wszystko dobrze34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Camilla
Spokoj , tylko spokoj Cię uratuje
A tak serio...
Spotkaj się z lekarzem, popytaj, mlze zamiast od razu planować cc na 36tc robić częstsze usg i kontrolować ? Inowszwm, jelsi coś będzie nie tak to reagować ale jelsi śnie to kozę nawet do 38tc uda się dociągnąć ?
2 tyg to baaaardzo dużo dla Dzidzi
Poza cc nie wchodzi w grę sn? Np indukcja porodu ? Skoro tak bardzo nie chcesz cc?
Będzie dobrze Kochana !!
Zakręcona
100 lat Kochana !
Zdrówka ! Spełnienia marzeń !
Bozenka
No to może to był kawałek czopa?
Miałaś ostatnio badana szyjkę ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Gusia
Ma być nawet 7-8 C
Ale tak ponuro ze wszystkiego się odechciewa
To ja wole -5C i słońce albo i nawet -10C j słońce
Ja generalnie lubie zime09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja wczoraj byłam na wizycie a we wtorek jadę na dokładne usg i dowiem się ile waży ta moja Gwiazda.
Czy ja dobrze kojarzę ze w przyszłym tygodniu mamy pierwsze porody?
Camilla zrobili d-dimery? Staraj się wypoczywać na lewym boku, to najkorzystnieksza pozycja dla ciężarnej.Bożenka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość