LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Bożenka wrote:Scintilla, ale córcia do Ciebie podobna ❤️😳 hihi ciekawe jak będzie teraz😁
Hahaha, a kot to mistrzostwo 😂😂
Patrząc na rysunek mojego dziecka - a taki sam rozdaje całemu osiedlu to syn będzie ewidentnie podobny do tatusia - ja of course muszę być najgrubsza 😂 😂
ZakręconaOna, Fruzia85, mj26, Mysza, KasiaM, Camilla33, annkaa lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:
hahaha
Moj syn do Mnie ciagle mowi " Mama ale wygladasz jakbys pilke polknela " hahahaScintilla, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Hejka:) Jestem po wizycie, nic się u mnie nie szykuje na szybszy poród. Szyjka zamknięta i nadal długa, ilość wód płodowych w normie. Mały wazy 2509g, czyli w miesiąc przybrał jakieś 800g. Była tez położna u mnie w domu, zrobiła ktg, zapis prawidłowy, lekkie skurcze ale może dlatego, ze mały się wypinał pupą. Ułożony nadal główka do dołu. Ja od soboty czuje się dobrze, jedynie jak dłużej pochodzę to od ciężaru już nogi wysiadają. Wczoraj byłam na ćwiczeniach i masażu, obyło się bez zakwasów 😁 Teraz następna wizyta 21.01 i pobierze mi ten Gbs. Pieguska i Camilla, życzę wam zdrówka ! Będzie dobrze 😘
ZakręconaOna, Darrika, Bożenka, KasiaM, . Raga ., Camilla33, Edith, Fruzia85, Dariah, zuzi_c, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
mj26 wrote:Hejka:) Jestem po wizycie, nic się u mnie nie szykuje na szybszy poród. Szyjka zamknięta i nadal długa, ilość wód płodowych w normie. Mały wazy 2509g, czyli w miesiąc przybrał jakieś 800g. Była tez położna u mnie w domu, zrobiła ktg, zapis prawidłowy, lekkie skurcze ale może dlatego, ze mały się wypinał pupą. Ułożony nadal główka do dołu. Ja od soboty czuje się dobrze, jedynie jak dłużej pochodzę to od ciężaru już nogi wysiadają. Wczoraj byłam na ćwiczeniach i masażu, obyło się bez zakwasów 😁 Teraz następna wizyta 21.01 i pobierze mi ten Gbs. Pieguska i Camilla, życzę wam zdrówka ! Będzie dobrze 😘
ma maluszek czas jeszcze zeby w brzuszku posiedziec i sie rozwijac , waga ladniutka juz wiec super
Mysza, Dariah lubią tę wiadomość
-
I mój brzuch z dzisiaj
https://zapodaj.net/a120592ea3eb8.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 21:00
Darrika, Scintilla, Bożenka, KasiaM, JustiJusti, Camilla33, ss25, annkaa lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
No ja Wam brzuszka raczej nie pokaże
nie mam tu w domu jeszcze lustra żadnego
Ale w sumie jutro jadę jeszcze ostatnie rzeczy ogarnąć przed zdaniem mieszkania, to może cykne fote jak nie zapomnęBożenka lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Kurczę jaką mam zgagę właśnie fatalną aaaaa masakra po prostu. Ani rennie ani manti no nic nie pomaga
A czuje, że mała się wierci więc pewnie mi żołądek uciska ech34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zakręcona, cały czas jestem w podziwie, gdzie Twój synek tam się schował, że nie widac 😃
Scintilla, ekstra rysunek i ten mały człowieczek w brzussku 😁 haha, miny sąsiadów zapewne bezcenne. dzieci są cudowne. ❤️
Mj26 i wszystko pięknie 🙂 możesz mieć spokojną głowę i się relaksować 😁😁 super zgrabny brzusio🤗mj26, annkaa lubią tę wiadomość
-
Bożenka wrote:Zakręcona, cały czas jestem w podziwie, gdzie Twój synek tam się schował, że nie widac 😃
Scintilla, ekstra rysunek i ten mały człowieczek w brzussku 😁 haha, miny sąsiadów zapewne bezcenne. dzieci są cudowne. ❤️
Mj26 i wszystko pięknie 🙂 możesz mieć spokojną głowę i się relaksować 😁😁 super zgrabny brzusio🤗Bożenka lubi tę wiadomość
-
Zakręcona, ale teraz powiedziałaś. Wcale nie wyglądasz jak po dobrym kebsie. 🙈 (Ale ochoty mi narobiłaś). Mi taka wystająca kulka przeszkadza bardzo w codziennych czynnościach, np nie mogę prawej stopy umyć pod prysznicem😂😂, a skóra jest tak naciągnięta, że przy każdym kichnięciu sprawdzam czy mi skóra nie pękła 🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 21:20
-
Bożenka wrote:Zakręcona, ale teraz powiedziałaś. Wcale nie wyglądasz jak po dobrym kebsie. 🙈 (Ale ochoty mi narobiłaś). Mi taka wystająca kulka przeszkadza bardzo w codziennych czynnościach, np nie mogę prawej stopy umyć pod prysznicem😂😂, a skóra jest tak naciągnięta, że przy każdym kichnięciu sprawdzam czy mi skóra nie pękła 🙄
Hahaha no dobra , po 3 kebsach haha .
Ja to bym teraz wypila takiej zimnej coli mmmmmm ... nie kebsa nie bo zjadlam golabki i kapusta mi.uszami wychodzi haha wiec o jedzeniu absolutnie nie mysle -
ZakręconaOna wrote:Czy mi sie wydaje czy Ty masz nisko dosc brzuszek ? Od poczatku taki jest cxy juz opadl sobie lekko ?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja zrobie wam jutro z rana
Chciaz mi poszlo w uda i dupsko masakra 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Moja Kornelka mówi zawsze "tylko mamo nie mow że jesteś gruba .! Nie jesteś masz Gabrysie w brzuszku 💕"ZakręconaOna, Bożenka, Camilla33, Scintilla, ss25, annkaa lubią tę wiadomość