LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
gusiaa wrote:Ja zrobie wam jutro z rana
Chciaz mi poszlo w uda i dupsko masakra 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Moja Kornelka mówi zawsze "tylko mamo nie mow że jesteś gruba .! Nie jesteś masz Gabrysie w brzuszku 💕"
A coreczka ! Przekochana *_*Dariah lubi tę wiadomość
-
My dzisiaj mieliśmy wizytację i same dobre wieści 😃 Malutka ma główkę do dołu, szyjka zamknięta ale robi się miękka, nie skraca się a w sumie już by troche mogła. Lekarz powiedział ze im krótsza szyjka tym lżejsza i krótsza pierwsza faza porodu. Córcia „nie jest taka duza jakby się wydawało” a wiec temat wcześniejszego wywoływania się sam zamknął, dokładnej wagi nie zrobil, na następnej wizycie ma ja pomierzyć, dokładnie zważyć. GBS pobrany, wyniki krwi i moczu idealne...nic tylko dzieci robić i rodzoc. Nie mam żadnych symptomów porodu dlatego mamy przyzwolenie na szaleństwa z mężem 🤪😃
Dafka, Darrika, Bożenka, ZakręconaOna, Camilla33, Edith, mj26, KasiaM, Scintilla, Fruzia85, Dariah, . Raga ., ss25, annkaa lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Narobilam smaczka ?!
Hahaha no dobra , po 3 kebsach haha .
Ja to bym teraz wypila takiej zimnej coli mmmmmm ... nie kebsa nie bo zjadlam golabki i kapusta mi.uszami wychodzi haha wiec o jedzeniu absolutnie nie mysle
Hehe no, bo jak ja w ciąży słyszę słowo kebab to mi się mega chce. A na colę też mam zachcianki. 🙈ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Identycznie u Mnie . Uda i dupsko , troche w bicka poszlo te moje 20 kg na plusie i wsio ...
A coreczka ! Przekochana *_*i faldy na plecach 🤣
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Jak dobrze , ze Ja zajrzalam w ksiazeczke swoja bo bym przegapila wizyte jutro ...
Bylam swiecie przekonana , ze mam na 13.30 wizyte a Ja mam Ja ale na 9.30 i to nie samo ktg a napisane jest , ze ktg i usg wiec super by bylo
Takze jem kolacje , ogladam egzorcyzmy Emily rose po raz setny i ide do wyrka .
P.S pisalam Wam , ze 2 dzien uzywam dopochwowo tego olejku z wiesiolka . 2x2dzis rano byl seks i powiem Wam , ze dzieki temu wiesiolkowi nie mialam suchosci w srodku i nie bolalo mnie nic ! A ostatnio.pisalam wam ze mega mnie boli prawa strona a to zwyczajnie obcieralo przez suchosc ...
-
U nas też dziś wizyta. Wszystko ok., maluch waży już około 2950g. Wiem że to statystyka, ale chyba wyjmę z torby te body w rozmiarze 50 😊 Za dwa tygodnie rozwiązanie! Zostało mi jeszcze 8 dni sam na sam z moim dwulatkiem (jak mąż jest w pracy), te dni najbardziej odliczam, bo tempo, które od momenty obudzenia się nadaje jest ekspresowe. Ogoliłam wczoraj las równikowy i pomyślałam, że jeszcze nieźle z moją kondycją skoro takie akrobacje wyczyniam 😄
Ppieguska, zdrowia życzę! Właśnie się zastanawiałam czy robią cc przy przeziębieniu... ale mam nadzieję, że przejdzie Ci do tego czasu.Camilla33, ZakręconaOna, ppieguskaa, mj26, Dafka, KasiaM, Scintilla, Darrika, Fruzia85, Dariah, Bożenka, . Raga ., ss25, annkaa lubią tę wiadomość
-
Edith wrote:U nas też dziś wizyta. Wszystko ok., maluch waży już około 2950g. Wiem że to statystyka, ale chyba wyjmę z torby te body w rozmiarze 50 😊 Za dwa tygodnie rozwiązanie! Zostało mi jeszcze 8 dni sam na sam z moim dwulatkiem (jak mąż jest w pracy), te dni najbardziej odliczam, bo tempo, które od momenty obudzenia się nadaje jest ekspresowe. Ogoliłam wczoraj las równikowy i pomyślałam, że jeszcze nieźle z moją kondycją skoro takie akrobacje wyczyniam 😄
Ppieguska, zdrowia życzę! Właśnie się zastanawiałam czy robią cc przy przeziębieniu... ale mam nadzieję, że przejdzie Ci do tego czasu.w razie co na pare dni do chodzenia bedzie hihi .
2 tyg ! Przdciez to lada chwila kurcze ... -
A jaki rodzaj odzieży i ile spakowałyście? Wczoraj zakonczyłam rundę prasowania i segregacji mojej kolekcji i w sumie to nie pamiętam co się najbardziej sprawdziło przy córce w pierwszych dniach - Pajace 🤔?
-
Ja chyba skorzystam z listy do ciuszków dla dziecka z tej strony rodzić po ludzku, wczoraj się wzięłam za pakowanie ale muszę jeszcze zrobić rundke do rossmana dla siebie i jak to ogarnę to usiądę do ciuszków i pomyśle co tu spakować i czy mam wszystko do spakowania właśnie.
Bo to co teściowa nakupowała to jest jeszcze u niej34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
U mnie sprawdziły się body ii polspiochy..
Hmm w sumie pajacow mam z 5par tylko.
Ale z ubraniami to każdy musi dojść sam co się sprawdzi u niego..
Tez się zastanawiam czy mi zrobią CC, Ale wydaje mi się że musiałyby wyjść wyniki krwi ii moczu źle żeby nee zrobili.. 🤷Camilla33, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry .
Ja wlasnie szykuje sie na wizyte .
Ja torby nie mam spakowanej , wczoraj robilam porzadki i tak z glowa jak spojrzalam na to wychodzi ze musze dokupic kilka pajacy wlasnie malych . Takto innych rzeczy sporo ale z ubranek powinno wystarczyc . Nie bede duzo kupowala bo i tak zaraz w wor i na sprzedaz pojdzie . Takze wczoraj juz ciuszki wypralam , dzis wstawilam kolejne pranie typu kocyki , spiworek , maty , naklady na materac bo to wszystko mam po synku a jutro.posciele przescieradelka itp . Materac wczoraj doszedl do Nas wiec luzik . Mysle ze jutro bede torbe pakowac .
Camilla33 lubi tę wiadomość
-
Zbieram się na wizytę. Byłam pewna że jest w pon., dobrze że zajrzałam do książeczki.
Ja lubię pajace i właśnie zestawy body + półśpiochy, choć przy kikucie czasem kaftaniki mogą być bardziej wygodne przez te pierwsze 1-2 tyg. Ciuchy są mi potrzebne tylko na wyjście, wiec przygotowuje 2 rozmiary. Starsza zaczęła od 50 (ur się mając 51 cm, młodsza 54 cm od razu weszła w rozmiar 56 i starczył też na ok miesiąc. Ps większość moich ubrań jest prod. w Niemczech i odp większemu rozmiarowi, ale suszę w suszarce bębnowej, wiec po 1-2 praniach
często się kurczą o ten 1 rozmiar. -
U mnie w szpitalu też dawaja ubranka.. Ale z doświadczenia wolę zabrać kilka sztuk ze sobą.. Bo jakby ten też tak ulewal jak starszy.. To coś czuję, że położne w końcu zaczęlyby marudzić, że znów przyszłam Po body itd..
ZakręconaOna lubi tę wiadomość