LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
O matko jak mi dzisiaj ciężko... Ledwie zwlekłam się z łóżka do pracy.
Wczoraj byłam na basenie, na który chcę chodzić regularnie i może to mnie tak wyłączyło? 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 07:29
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Możliwe, ja tak ma codzień czuje się dobrze, mam sporo energii nawet, żadnych objawów takich silnych. Ale jak coś dłużej porobie to muszę chwilę po ten odpocząć33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
AgaRydz wrote:Bardzo współczuję dziewczyna nie przyjaznych wydarzeń trzymam kciuki żebyście szybko doszły do siebie !
Ja dopiero czekam na pierwszą wizytę . Będę miała w piątek , czy coś wyjdzie czy nie ? Nie mam pojęcia . Mam nadzieję ale jak nie teraz to następnym razem. A stres , to najgorsze co możemy sobie zafundować . To trudne ale myślę że w wielu wypadkach nie mamy wpływu na to co się wydarzy :'( ja to dopiero zrozumiałam po moim pierwszym przypadku. Musiałam sobie bardzo dostanie wytulmaczyc że wszystko jest po coś . Nie mówię że sprawiedliwie ale tak jest .
Myślmy pozytywnie , napędzajmy się , kopmy w przysłowiowy tyłek i tyle !
Ja też w piątek się wizytuje o której masz?
Można mnie dopisać do listy
17.02, drugie dziecko, -
Edith wrote:Cześć Dziewczyny,
Witam się i ja Proszę o dopisanie do listy:
01.02.2020, drugie dziecko, Ostrów Wlkp.
Mam 37 lat i mam 1,5 rocznego synka. Dzisiaj po wizycie okazało się, że bije we mnie nowe serduszko
Cieszę się, że razem ruszamy w drogę i kibicuję Wam wszystkim.
Witaj Edith!! -
Dziewczyny ja dzisiaj idę na wizytę więc trzymajcie kciuki co prawda byłam tydzień temu i było już serduszko więc wszystko powinno być, ale mam stresa. I dzisiaj mąż po raz pierwszy zobaczy naszego bąbla.
Ania:), Wachciowa, LaBellePerle, martakam, Darrika, Edith, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, mam już dokładny termin wizyty też.
27 czerwca o 9, z OM będzie to 6 tydzień, ale biorąc od uwagę owulację raczej 5 tydzień 4 dzień
w poprzedniej ciąży 5t6dz biło już serduszko, więc może akurat już coś zobaczę
dziś już na teście ciążowym kreska testowa pojawiła się szybciej niż kontrolna haha
za Was wszystkie trzymam kciuki, Wy trzymajcie za mnie :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 12:39
Ania:), ppieguskaa, Edith, Dariah lubią tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:Dziewczynki, mam już dokładny termin wizyty też.
27 czerwca o 9, z OM miesiączki będzie to 6 tydzień, ale biorąc od uwagę owulację raczej 5 tydzień 4 dzień
w poprzedniej ciąży 5t6dz biło już serduszko, więc może akurat już coś zobaczę
dziś już na teście ciążowym kreska testowa pojawiła się szybciej niż kontrolna haha
za Was wszystkie trzymam kciuki, Wy trzymajcie za mnie :*
U mnie to będzie 2 wizyta, na pierwszej zobaczyłam tylko pęcherzyk plus pęcherzyk żółtkowy. Byłam w 5t4d. Teraz będę w 8t4d to już powinno być elegancko👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
martakam wrote:Ja też 27 czerwca, ale na 16:40
U mnie to będzie 2 wizyta, na pierwszej zobaczyłam tylko pęcherzyk plus pęcherzyk żółtkowy. Byłam w 5t4d. Teraz będę w 8t4d to już powinno być elegancko
a owu w którym dniu cyklu była u Ciebie? -
Veira wrote:Dziewczyny ja dzisiaj idę na wizytę więc trzymajcie kciuki co prawda byłam tydzień temu i było już serduszko więc wszystko powinno być, ale mam stresa. I dzisiaj mąż po raz pierwszy zobaczy naszego bąbla.
Samych radosnych widoków i informacji życzę 😊😊😊 -
nick nieaktualny
-
LaBellePerle wrote:a owu w którym dniu cyklu była u Ciebie?
LaBellePerle lubi tę wiadomość
👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Edith wrote:Hej, kojarzę Cię z Grudnia 2017 😊 Mój maluszek urodził się po koniec miesiąca, a Twój pewnie w listopadzie, dobrze myślę?
Maciuś urodził się o 4 tygodnie za szybko, 3.11. Teraz będziemy miały kolejne Dzidziutki w podobnym wieku. -
Ja właśnie czekam na wizytę do internisty.
Nie radzę sobie z cukrami na czczo i potrzebuję skierowanie do diabetologa. Jestem tylko ciekawa czy uda mi się załatwić coś bez karty ciąży na szybszy termin. -
Wachciowa wrote:Ja właśnie czekam na wizytę do internisty.
Nie radzę sobie z cukrami na czczo i potrzebuję skierowanie do diabetologa. Jestem tylko ciekawa czy uda mi się załatwić coś bez karty ciąży na szybszy termin.👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
gusiaa wrote:Ja już w sumie też czekam na moją wizytę a tu jeszcze tydzień
😮😮😮😮
To co ja mam powiedzieć? Wizyta dopiero 3 lipca33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
11 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️