LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
To czekamy na wieści od Aprill❤️
Linka również zaciskam mocno kciuki!
Darrika, hihi to na spokojnie będziecie wykańczać dom😁 super, że wizyta udana. 😊
Dziewczyny jestem taka wściekła na rodziców mojego narzeczonego, że szok... Starzy tak narozrabiali, że aż głowa mała. I teraz mój zamiast cieszyć się tym, że zaraz urodzi się nam pierwsze dziecko to musi jeździć i załatwiać adwokata, ciągle policja i takie tam. Już musiał wziąć urlop z pracy.. Jest mi go tak cholernie szkoda. Widzę jak cierpi. Chciałabym żeby się odciął od tego, ale Wiem, że na jego miejscu też bym jeździła i załatwiała takie sprawy. Nie wybaczę jego rodzicom, że w momencie kiedy już za chwilę będziemy mieli swoją rodzinę to oni wyprawiają takiee cyrki i psują nasze szczęście.Darrika lubi tę wiadomość
-
Bożenka wrote:To czekamy na wieści od Aprill❤️
Linka również zaciskam mocno kciuki!
Darrika, hihi to na spokojnie będziecie wykańczać dom😁 super, że wizyta udana. 😊
Dziewczyny jestem taka wściekła na rodziców mojego narzeczonego, że szok... Starzy tak narozrabiali, że aż głowa mała. I teraz mój zamiast cieszyć się tym, że zaraz urodzi się nam pierwsze dziecko to musi jeździć i załatwiać adwokata, ciągle policja i takie tam. Już musiał wziąć urlop z pracy.. Jest mi go tak cholernie szkoda. Widzę jak cierpi. Chciałabym żeby się odciął od tego, ale Wiem, że na jego miejscu też bym jeździła i załatwiała takie sprawy. Nie wybaczę jego rodzicom, że w momencie kiedy już za chwilę będziemy mieli swoją rodzinę to oni wyprawiają takiee cyrki i psują nasze szczęście.
Kurczę, w takim momencie jakieś chore akcje? Na pewno nie dacie rady się jakoś zupełnie od tego odciąć?
Bo policja, adwokat, to wszystko brzmi naprawdę strasznie i nawet nie chce wiedzieć jako to stres. A Wy przecież powinniście się cieszyć z przyjścia na świat dziecka !34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
ZakręconaOna wrote:Daj znac kochana jutro jak pirrwsza nocka Wam minela
1 noc... no coz:) młoda ma jakiś tryb, którego nie kumam:) jak zjadła o 23 ( wisiała 40min na cycku) to zasnęła dopiero o 2, potem znowu 40min jedzenia i zasnęła , ale na mnie...Nie w łóżeczku:/ tam odłożone od razu miauczy:/
Za dnia śpi jak złoto:)
2 noc- powtórka, ale chyba idzie na rekord...nadzienie o 23 i zasnęła przed 3 po to aby dojść o 5🙈 i znowu spanie na mnie...A teraz śpi jak zloto:)
Ale ja mam inny mega problem...krwawiace piersi, bol nie do opisania w pierwszych pociągnięciach młodej...poranione i że strupkamis brodawki..po prostu kosmos
-
Linka
Powodzenia !! Szybkiej akcji Co życzę
Dawaj znać
Aprill
Czekamy na informacje j zdjęcie Wiktorii
Bozenka
Yyy to co pisEsz brzmi mega poważnie...
Tak wiec musieli mooooocno narozrabiać !!!
Współczuje bardzo, bo generlanie to nigdy nie jest dobry moment na takie akcje ale teraz to juz wybitnie zły moment !!!
Macie inne rzeczy na głowie...
DArrika
Noooo to masz czas na dokończenie domu, spakowanie torby i sporo innych rzeczy hihi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
1985
Jak dla mnie to Mała ma pomylony dzień z nocą
Co jest całkiem normalne, często się zdarza u noworodków
W ciągu dnia mówisz ze nke na problemu ze spaniem !
I spi w łóżeczku czy czyms tam ale ne na Tohie ?
Co do poersi..
Jedyne co mogę doradzić to nakładki silikonowe...one Ci trochę ochronią brodawki i dadzą jm szanse na wygojenia sie
Maja jeden minus...dziecko może się do nich przyzwyczaić i będzie chcieć tylko przez nakładki (co jest do przeżycie), ale to tez bien jeden na 100% ze się przyzwyczai (po prostu mówię bo znam takie przypadki)
No j wietrzenie...
Ja chodziłam z cyckami na wierzchu po domu.... Raga ., I_1985 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
I_1985 wrote:1 noc... no coz:) młoda ma jakiś tryb, którego nie kumam:) jak zjadła o 23 ( wisiała 40min na cycku) to zasnęła dopiero o 2, potem znowu 40min jedzenia i zasnęła , ale na mnie...Nie w łóżeczku:/ tam odłożone od razu miauczy:/
Za dnia śpi jak złoto:)
2 noc- powtórka, ale chyba idzie na rekord...nadzienie o 23 i zasnęła przed 3 po to aby dojść o 5🙈 i znowu spanie na mnie...A teraz śpi jak zloto:)
Ale ja mam inny mega problem...krwawiace piersi, bol nie do opisania w pierwszych pociągnięciach młodej...poranione i że strupkamis brodawki..po prostu kosmos
Wszystko co piszesz jest (niestety) całkowicie normalne. Potrzeba trochę czasu na wszystko.
Na sutki to pomaga smarowanie swoim mlekiem no i cały czas wietrzyć kiedy nie karmisz.
Szybkiego powrotu do domu, bo psychicznie na pewno lepiej jest być w swoim klimacie domu a nie w szpitalu.Dariah, I_1985 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane
Podczytuję ale nie nadążam tyle piszecie.
A ja dziś po ostatniej wizycie, dziś: 40 tc (39+0)
po dzisiejszym USG mój synek ma wagę 4200 g
JUTRO MAM CESARKĘ.
Łapie mnie stresik, że to już... termin porodu był na 03/02/2020.
Proszę Was o kciuki
Nie wiem skąd on taki dorodny, ja jestem dość niska i drobna, mąż średniego wzrostu, szczupły.
Od ok 3 tygodni mam intensywne skurcze przepowiadające i mega bolące lewe żebro.
Nie mogę uwierzyć, że to już...............
Fruzia85, KasiaM, gusiaa, sylgor, kaniczynka, emdar, Scintilla, I_1985, Bożenka, zulka, JustiJusti, zuzi_c lubią tę wiadomość
-
Foto Anna
Kciuki za jutrzejsza cc !!! Czekamy na informacje po i zdjęcie Dzidzi
Ah tk ze Ty drobna j maz tez to nic nie znaczy
Mi ginka mówiła ze na tk nie patrzeć - prędzej we wlasna i męża książkę zdrowia jacy byliśmy przy urodzeniu
Foto_Anna lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Nic nie przyśpieszyła. Czuję się świetnie, żadnych oznak zbliżającego się porodu 😁 nawet mi brzuch nie twardnieje za bardzo🙈
A już myślałam, że masz dzidzię ze sobą 😊
Co do teściów, to przykra sprawa. Oboje macie czym się zajmować i o czym(a właściwie o kim) myśleć. A narzeczony niestety między młotem, a kowadłem.Teraz najważniejsze, żeby jak najszybciej zakończyć sprawę, żeby mógł być przy Tobie i niczym innym się nie zajmował.
Od rana męczą mnie bóle miesiączkowe i twardnienia brzucha. Mała chyba obróciła się wokół własnej osi, bo wczoraj wypychała nóżki po prawej stronie, a dziś po lewej.
-
nick nieaktualny
-
FotoAnna powodzenia jutro
i czekamy na relacje ..
My za 1.5h wychodzimy do lekarza . Moja kumpela dzis zaczela 40 tydz była na wizycie i jej lekarka znowu stwierdzila że tetno małej za wysokie i skierowanie do szpitala. Zostawili ja do jutra na obserwacji. Wlasnie dzwoniła, ze zrobili jej usg i laleczka wazy 4kg . Jest zalamana ze nie da rady jej urodzic ..Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Noo dziewczyny mam nadzieję, że to wszystko w tym tygodniu jakoś uda się pozałatwiać, a później niech to się toczy swoim tempem.Właśnie najgorsze jest to, że mój jest między młotem, a kowadłem. Szkoda gadać.
Foto Anna mocne kciuki za was! Czekamy na wieści i oczywiście na zdjęcie. Nie stresuj sie mocno, będzie dobrze 😊!Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Podczytuje Was dziewczyny ale ciężko mi ost cos napisać bo mały wisi na cycku non stop. W piątek wyszlismy do domu i poznajemy się pomału. Ja też dochodzę do siebie po cc bo niestety mam dużą niedokrwistość z którą muszę teraz walczyc😐
Trzymam kciuki za wszystkie😊. Raga ., Mysza, Foto_Anna, Bożenka, zulka, JustiJusti, zuzi_c, sylgor lubią tę wiadomość