LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Veira kciuki ogromne za sprawną akcje
Camilla tak jak piszą dziewczyny jeśli ip dla ciężarnych osobne to bym pojechała
Foto Anna słodziak z Henia i jaki kawał chłopa gratulacje ogromnesuper że już w domku , nawał zaraz się zacznie
U mnie smieszne jest to że siara leci a nie ma dziecka żeby przystawić. Odszedł mi dziś czop podbarwiony , znalazłam go na bieliznie , nie robię sobie wielkich nadziei choć w poprzedniej ciąży odszedł w dniu porodu. Położna powiedziała że przekaże lekarzowi to mnie zbada czy rozwarcie ruszyło. podchodziłam po schodach potem po korytarzu i czekam brzuch boli ale czy coś ruszy , nawet nie wiecie jak na to liczeFoto_Anna lubi tę wiadomość
-
Veira powodzenia ✊
Foto Anna gratulacje slicznego synka ❤
Słuszna waga 😄
Justi trzymam kciuki żeby się akcja rozkrecila ✊
Ja dziś miałam ktg jakieś małe skurcze się piszą ale nic szczególnego... Wczoraj miałam okropny dzień pomimo urodzin corki wszystko mnie do płaczu doprowadzalo ale zebrałam sie w sobie i zrobilam tort i troche poprawil mi się humor 😄 Teraz gotuje barszcz czerwony z ziemniakami na obiad ☺Mysza, Foto_Anna lubią tę wiadomość
-
Ja generalnie czuje sie od 2 dni ok . Jakies tam ciagniecia sie zdarza ale nie ma skurczy co najlepsze
Ewciaa no niestety zle trafilam i to bez dwoch zdan . Ja nie raz sama jak czytam , ze kobiety w uk maja w miare chociaz ok opieke to mnie szlag trafia ! Uwierznie sciemniam bo nie mam po co ...
Jak lata temu mieszkalam w miejscowosci obok , z synem w ciazy bylam to przez zwykla chora tarczyce mialam co miesiac tu usg lecz ciaze.prowadzilam i tu i w polsce finalnie.rodzilam w Polsce . Tym razem cala ciaze prowadze w uk tylko i w innej miejscowosci . Toz to koszmar jest .
Od 37 tyg juz brak wizyt jak pisalam , olewali mnie cala ciaze totalnie a mam hipoglikemie , jestem po.ostrym zapaleniu tarczycy lacznie lecze sie 12 lat prawie juz i jak to mowia lekarze do smierci z lekow nie wyjde . Mam nadcisnienie rowniez ... w 37 tyg mialam na wizycie cisnienie 160/99/141 a oni co ? Zmierzyli kilka razy i tylepo prostu trafilam na ludzie ktorzy PIERDOLA za przeproszeniem wszystko . Nic nie zrobie , dzwonilismy do.poloznej ona w poniedzialek oddzwoni bo dzis nie pracuje ... wiec czekam
mam nadzieje , ze porod i opieka tam w szpitalu po bedzie w porzadku a pozniej wracam do Polski i mam w nosie juz wszystko .
-
Camilla33 wrote:Dziewczyny czy biegunka, ból głowy i temperatura 38 to powód żeby jechać na IP czy w domu lepiej się ratować? Nie przyjmuje żadnego płynu ani pokarmu, wszystko przelatuje dosłownie. Najgorsze jest to że nie mam sily iść pod prysznic 😥 Już się poplakalam.
Zmierz cisnienie. Mnie wczoraj internista tak nastraszył ze jak będę miała 37,5 i cisnienie 130-140 to mam jechać szybko do szpitala żeby powikłań nie było. Lepiwj do internisty jedz niż na IP -
FotoAnna gratulacje! ♥️ Wszystkiego dobrego. Wszystkim rodzącym powodzenia i trzymam kciuki. U mnie ciagle straszaki i na tym się kończy. Łazienka na kolanach wyszorowana, a mały twardo siedzi 😄 We wszystkich sklepach, do których ciagle w ciąży chodziłam, to się pytają moja mamę i męża czy już urodziłam, bo ostatnio ich nie odwiedzam.
Foto_Anna lubi tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
MJ
ah nic nie mow o sprzątaniu
ja już wsyztsko wypucowalam..nie mam pomysłu co jeszcze mogę robic
a Mały nadal nie wychodzi!
chociaż nie chciałabym aby dziś wyszedł - wole najpierw te oczy wyleczyć
zaczne robic maraotny po schodach09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Camilia apropo Ciebie to wzielabym wszystko jak mj pisze i jezeli po czasie nie pomoze to jedz dzis na to IP pozniej , szczegolnie jak piszesz , ze maja osobne dla ciezarnych tam pomieszczenia , wejscia . Ty jestes na koncowce , Tobie wody juz odplynely w jakims stopniu , slabiej ruchy czujesz . Chociaz ktg niech zrobia , moze szyjke sprawdza i ocenia co i jak. Lepsze to niz masz sie odwodnic w domu przed samym porodem i problem sie stworzy dodatkowy ... i te zaburzenia widzenia
zmierz koniecznie cisnienie
sylgor lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:MJ
ah nic nie mow o sprzątaniu
ja już wsyztsko wypucowalam..nie mam pomysłu co jeszcze mogę robic
a Mały nadal nie wychodzi!
chociaż nie chciałabym aby dziś wyszedł - wole najpierw te oczy wyleczyć
zaczne robic maraotny po schodach
A maly nic :p -
Mj26 i Dariah,jeszcze Wam okna do mycia w domu zostały🤣Chyba że już lśnią😉Moja mama mnie sobie tak wywołała(nadmienię ze urodziłam się w grudniu'81,i wtedy to była zima, nie to co teraz). Zawsze mówię, że szkoda że nie mam zacięcia do sprzątania po mamie😒42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Emdar
okna Kochana to u nas dralziwa sprawa
mój D twierdzi ze robi to najlepiej ! a jak zostawiam smugi!
wiec nie kłócę się z nim w tej kwestii!
a do tego..przy moim aktulanym stanie zdrowia, wole nie stać przy otwartym oknie
ale tak, slyszlaam o myciu okien również
wlasnie wyprasowałam co miałam
gotuje ziemniaki do zurku
i przed 15 lece po corke, a potem do okulisty09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️