LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Matlenka no jasne , ze trzymamy . Mocne !
Justi no wlasnie hahahaha .
Co do emocji to taaaaak , sa straszne po porodzie
Ja pamietam jak o 6.50 rano w niedziele 1.11 wstalam odeszly mi wody a urodzilam o 18.55 to zasnelam dopiero na 1 h o 5 rano w poniedzialek a od 6 chodzili juz sprawdzali , badali itp itp . A jedzenie ??? Jak to w szpitalu kolacja o.17 wiec jadlam w sobote o 17 , w niedziele z racji porodu nie jadlam caly dzien nic lecz naszykowali mi kolacje juz i czekala ale.zjadlam.ja dopiero wlasnie ok 5 zanim zasnelam . Emocje takie jakbym.sie dobrego towaru nawachala 😂😂😂😂😛😛Foto_Anna lubi tę wiadomość
-
Marlena
Powodzenia !!!!!
Życzę Ci szybkiej akcji !!
Fruzia
Nie dziwie się ze nie mogłaś spać z emocji !
Jeszcze kilka godzin i będziesz mieć Dzidzie !!! Woooo super !!!
Co do sutków to ja tez z tyg wrażliwych, i przy grze mój maz bardzo lubi to wykorzystywać
Wczoraj miałam sporo skurczy popołudniu, byli akurat moi rodzice na kawie to nawet mi przeszło przez mysl żeby im dać Zosię od razu ale pomysla sobie ze pewnie mi i tak wsyztsko przejdzie...No j miałam racje heeh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
My kupiliśmy wielka bombonierę dla położnej co z nami była przy porodzie
Anioł nie człowiek
I tyle
Co dk emocji to ja cała noc nie spalał po porodzie
Mała urodzona 00:05, na sali byłam koło 3 tk już nie spałam cała noc. Raga . lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
url=https://naforum.zapodaj.net/277d2232df38.png.html]
[/url
Ten wzrok mówi wszystko " matka jeszcze jedno zdjęcie a Ci pier..."gusiaa, ZakręconaOna, Scintilla, Bożenka, Dariah, Camilla33, Fruzia85, mj26, Mysza, . Raga ., KasiaM, Darrika, ppieguskaa, emdar, Ewciaa83, Mama_po_przejściach lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarlena, kciuki żeby ruszyło z kopyta ze szczęśliwym finałem!
Fruzia, powodzenia! A może już tulisz Maleństwo
Justi, myślę, że rośnie Ci mała artystkaWygląda na zdjęciu tak, jakby miała za chwilę usiąść i poważnie z Tobą porozmawiać
Jak dzidzia z bajki Dzieciak rządzi
. Raga ., mj26, Bożenka, KasiaM, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Siedzi bobas i coś się uspokoiło, chociaż wczoraj było na ostro. Słuchajcie naprawdę złośliwość rzeczy martwych. Wczoraj fajny dzień, powoli się ogarnęłam, mąż posprzątal dom, Piotruś w klubiku. Pojechaliśmy na obiad we dwoje, małe zakupy. Później po synka i do lekarza, miał biedulek płukanie uszu. Wychodzi od lekarza, do auta a ono ani rusz. Dziecko płacze, zmęczone, nerwy ruszyły, laweta, bagażnik pełny rzeczy, taxi... na cito kolega wstawił nam auto do warsztatu gdzie pracuje, dziś się dowiemy o co chodzi, Boże jakie koszty już się boje. Dziś Piotruś w domu bo czym go zawieźć. Wczoraj miałam już tylko same czarne scenariusze. Młodszy synek chyba wczoraj wysłuchał biednej mamy zdenerwowanej i poczeka kilka dni.
-
Mysza hehe dokładnie tak
Ja jestem strasznie zawiedziona bo lekarze po obchodzie że nas wypisują a doktorka od noworodkow mówi że musimy do rana zostać bo wyników posiewu z niedzieli nie ma jeszcze , mikrobiologia zamknięta w niedzielę a na wynik się czeka dwa dni eh doła mam. Na dodatek teraz przyszła położna że mała ma jakiś zroscik w nosku i doktorka kazała pobrać wymaz z noska do kontroli , eh noi znowu trzeba czekać na wynik. Wczoraj mi ta doktorka nic nie mówiła o tym posiewie że nie ma wyników i narobiła nadzieję że wyjdziemy a dziś pierdzieli co innego -
Witam się i ja z ciepłego łóżeczka 😁 Mała była dziś dla nas łaskawa i wstawałam do niej tylko 3 razy w nocy. Raz siedzialysmy z godzinę, bo nie chciała zasnac, ale głównie to się tulilysmy, cyc poszedł na koniec, jak widzialam, że powoli zasypia, a nie ma oczka otwarte na maksa 😂 wczoraj mieliśmy pierwszą wizytę położnej i zaliczylismy pierwszy spacerek- do piekarni i tyle, bo zaczęło mocno padać. Wczoraj też zaczął mi się nawal mleczny. Piersi twarde, Zosia miała problem ze złapaniem, ale zaczęliśmy używać laktatora i zobaczymy czy uda się nam podać z butelki. Na raz odciagnelam 30ml tylko do poczucia ulgi, nie wiem, czy to dużo czy mało?
. Raga ., mj26, Dariah, Bożenka, emdar, KasiaM lubią tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Aguuuuu
super, ciesze sie ze nocka lepsza
jedna taka rada, jelsi moge sobie pozwolic (mozeliwe ze inne mamy sie nie zgodza ze mna) - nie licz, nie sprawdzaj, nie patrz ile mm...karm i tyle bo wpadniesz w wir paranoi (za malo - za duzo - nie tyle - wczoraj wiecej ...)
. Raga ., KasiaM, ZakręconaOna, mj26, Aguuu lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Camilla
o Boże!!! ale mielsicie przygode!!
do dobrego filmu jeszczew tylko brakowalo zebys wczoraj zaczela rodzic! ehhee
na szczecie SYnus byl grzeczny i siedzi w brzuskzu
trzymam kciuki aby naprawa nie okazala sie zbyt kosztowna !!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡