LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi
nie denerwuj sie
oby zatrzymali Was tylko na ten jeden dzien i tyle
jeden dzien to nie wiecznosc
a skoro nie ma wynikow to lepiej na nie poczekc i miec pewnosc ze wszytsko ok. Raga ., Mysza lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Fruzia, Marlena. Nic nie pisałam, ale oczywiście kciuki trzymam i zaglądam co chwilę czy są jakieś wieści od was😚
No Justi minka córeczki boska 😂 Mysza hehe, faktycznie wygląda jak dzieciak z bajki 😂
Camilla, dobrze, że mogliście liczyć na kolegę w takiej sytuacji👍 oby synek w brzuszku wytrzymał, aż auto będzie sprawne☺️
Witam się dzisiaj w terminie. Noc była cudna. Spałam od 1 do 8 i przebudziłam się tylko raz na siusiu 😁 nawet nie słyszałam jak mój szedł o 5 rano do pracy, tak mi się dobrze spało 😂Dariah, . Raga ., Darrika, KasiaM, Camilla33, Mysza lubią tę wiadomość
-
Dariah dzieki , ze pytasz
U Mnie wszystko w porzadku , od wczoraj nie mam zadnych boli . Nic a nic narazie . Nawet meza wykorzystalam w nocy i smialam sie ze zwyczajnie tak rozkolysal dziecko , ze sie cofnelo w gore
Aguuu 3o ml dla jednej bedzie duzo dla innej malo . Przede wszystkim laktator to nie wyznacznik mleka w naszych piersiach wiec tylko sie tym nie stresujjest mleczko ? Jest , karmisz ? Jest super :*
Bozenka Ja tak samo dzisiaj spalam fajnie . Bez boli , ok 3 razy na siusiu wstawalam ale i tak spalo mi sie super .
Bożenka, . Raga ., Aguuu lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Matlenka no jasne , ze trzymamy . Mocne !
Justi no wlasnie hahahaha .
Co do emocji to taaaaak , sa straszne po porodzie
Ja pamietam jak o 6.50 rano w niedziele 1.11 wstalam odeszly mi wody a urodzilam o 18.55 to zasnelam dopiero na 1 h o 5 rano w poniedzialek a od 6 chodzili juz sprawdzali , badali itp itp . A jedzenie ??? Jak to w szpitalu kolacja o.17 wiec jadlam w sobote o 17 , w niedziele z racji porodu nie jadlam caly dzien nic lecz naszykowali mi kolacje juz i czekala ale.zjadlam.ja dopiero wlasnie ok 5 zanim zasnelam . Emocje takie jakbym.sie dobrego towaru nawachala 😂😂😂😂😛😛
Oj tak!
Mój Synek kończy dziś tydzień
Pierwsza noc po CC - zabrano mi synka na noc bym wypoczęła bo pionizacja była dopiero rano. Tak był to "wypoczynek" że też zasnęłam krotko przed tym, jak sprawdzali poranną temperaturę i ciśnienie!
ZakręconaOna, Dariah, Mysza, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny czekamy na info i zdjęcia bobasków😍
Ja dzisiaj mam jakiś motorek w tyłku, ciągle coś bym robiła. I gdyby nie ruszający się brzuch z przodu to zapomniałabym, że jestem w ciąży😉
Z kolei cały weekend chodziłam smutna i bez życia. Hormony buzują :p
W sobotę robiłam ostatnią morfologię i mocz i mam najlepsze wyniki z całej ciąży.Mówię do męża, że pewnie niedługo będę rodzić skoro wszystko się unormowało. A on: no tak kochanie, na pewno w tym miesiącu 😜Bożenka, Aguuu, KasiaM lubią tę wiadomość
-
Mysza hehe no mąż ma rację hihi
Ciekawe jak tam Marlena i FruziaJa sobie drzemkę zrobiłam , a zaraz będzie obiadek ale mi się nudzi , pierw się cieszyłam że mam sale VIP-ów bo sama na niej jestem ale teraz to by się przydała jakaś druga osoba do rozmowy to i czas by szybciej zleciał choć jak by miała chrapać w nocy to już wolę sama być , byle do jutra , wierzę że wyniki będą dobre i wyjdziemy wkońcu do domku
. Raga ., Mysza lubią tę wiadomość
-
Córcia 3600/58 cm. Jest zdrowa i śliczna bardzo kochamy😍 urodziła się o 9.10.
Zdjęcie później bo nie mam jakDariah, Scintilla, gusiaa, Mysza, Bożenka, . Raga ., Aguuu, ZakręconaOna, emdar, mj26, KasiaM, Ewciaa83, Linka90*, Darrika, zulka, Mama_po_przejściach, Camilla33, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Fruzia85 wrote:Córcia 3600/58 cm. Jest zdrowa i śliczna bardzo kochamy😍 urodziła się o 9.10.
Zdjęcie później bo nie mam jak
Gratulacje 🎊💐🥳🤗
Czyli nie pomylili się za dużo z wagą według usg ☺️
Fruzia85 lubi tę wiadomość
-
Fruzia gratulacje!
Jeśli chodzi o te mleko to tak orientacyjnie chciałam tylko wiedzieć. Ogólnie karmie tylko piersią, odciagnelam bo cycki jak kamienie, Mała nie umiała ich nawet złapać 🙈 wczorajsze mleko próbowaliśmy podać butelka ale nie za bardzo chciala. Dziś odciagnelam i już zamrozilam, żeby było w razie co.
Wgl zastanawiałam się po co książeczki kontrastowe robią jako harmonijki składane. Już wiem 😁 świetne do ćwiczenia leżenia na brzuszku 😁Fruzia85 lubi tę wiadomość
29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Fruzia gratulacje wielkie ❤
Ja od rana tez mam latane , normalnie az MI SIE CHCE !😋
Od rana sniadanko , kawusia , wysprzatalam cala kuchnie wlacznie z myciem sprzetow 🤦♀️ pranie zrobilam , drugie wstawione , na obiad przygotowane tylko wstawie, zrobilam sobie hybrydy u rak , ogarnelam stopy , ze tak powiem ale juz nie pomaluje . Niestety jak sie wyginam za mocno to kluje mnie podbrzusze , ze wysiedziec nie moge wiec stopy siostra ma mi zrobic . Wlasnie weszlam do wannyrelaksik a po nim sprzatanie , obiad itp .
Pogode mamy piekna ale ... nie wlasnie ale . Wichura jest ogromna od 3 dni az leb chce urwac . Kosze na smieci lataja na ogrodzie , nawet skubany wiatr mi stol ogrodowy przesunal to sobie wyobrazcie co sie dzieje na dworze . Chcialam z dzieckiem wyjsc na spacer ale nie pojde bo to nie ma sensu ... zmiecie mi go 😆😂 a tak powaznie to nawet Maly wyjsc nie chce na ogrod bo zimno a co dopiero na spacer dluzszy .
Seksy wczorajsze uspokoily moje bole calkowicie wiec niezle 😂😋 a mialo byc odwrotnie hahaha . Jutro dzwonie do poloznej bo bedzie w pracy , pisalam ze znajoma co ma z nia tez wizyty i mowila ze jej w 39 tyg robila juz masaz szyjki wiec prawdopodobne, ze i mnie zrobi na wizycie . Jutro TP a tu ciszaaaaa jak makiem zasial hahaha .
Camilia niezle Wam z tym autem sie podzialojak nie urok to sraczka. Doslownie . Dobrze , ze dzieciatko nie zechcialo wyjsc w takim momencie :p bo juz w ogole cyrk na kolkach by byl .
-
nick nieaktualny
-
Zakrecona
hehe no nie zle ze seksy zadzialaly odwrotnie
albo to cisza przed burzahih
GUsiaa
a jak u CIebie?
bo cos pisalas ze mialas bol brzucha jak na okres po seksach, rozkrecilo sie ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Bożenka
a TY dzis masz TP ,dobrze pokazuje Twoj suwaczek?
jak tam? cos sie szykuje?
No moze i cisza przed burza ale watpie. Nie nakrecam sie , juz teraz sie smieje z tego bo musze czekac . Bede mowic jak maz jednej z Was hahaha , napewno w tym miesiacu urodze 😂
. Raga ., Bożenka lubią tę wiadomość