LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewciaa83 wrote:Dariah jak sie pozno zaczelo to teraz trzeba gonic za dziecmi, zawsze chcialam miec dwoje na szczescie sie udało😊😊
Zakrecona no faktycznie masakra, no ale ja nie moge zlego slowa na razie powiedziec u mnie dbaja o kazda wizyte I cala reszte, jedyne co mi przychodzi na mysl to moze jakas bariera jezykowa czy cos. Moze czegos poprostu nie zrozumieli?? -
gusiaa wrote:Dariah u mnie narazie cisza. Dzis lekkie bole jak na okres trochę bole z kregoslupa . Byliśmy na zakupach. Wrocilam poszlam to łazienki, a tam kawałek czopa i duzo śluzu brązowego.
-
A takie bóle jak okresowe to w sumie o czym świadczą?
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Gusiaa
Ooo tk już co raz bliżej !
Jak czop zabarwiony to jiz bliziutko !
Wiec jak tylko się coś zacznie to biegusiem na cc i będzie Gabi hihi
Mlze się spotkamy w Raszei hehe
Ewcia
Rozumiem rozumiem
Najważniejsze ze spełniło się to co chciałaś - dwójka dzieciaczków
A kto powiedział ze ja z różnica 3,5 będę mieć łatwiej ? Może się okazać ze tez będzie mega ciężko
Scintilla
A ile wazy Bartus ze mówisz ze duzy?
Bolał masaż szyjki ?ZakręconaOna lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
O coś takiego wygrzebałam z neta:
Ból w dole brzucha – czasem przypominający ból miesiączkowy, może promieniować w okolice krzyża, na uda i pachwiny. Może towarzyszyć mu uczucie ucisku w dole brzucha.To efekt wstawiania się główki dziecka w kanał rodny i ucisku na nerwy.34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Dariah wrote:Scintilla
A ile wazy Bartus ze mówisz ze duzy?
Bolał masaż szyjki ?
3800 na dzisiaj czyli 300 gram tygodniowo - nawet jeśli położy mnie w kolejnym tyg a zapisy ktg i usg będą prawidłowe to raczej wywoływać zaczną od 17lutego więc możemy dobić do wagi 4300 - a margines błędu może być i w dół ale też w górę 😐.
Sam masaż był bolesny bo dzisiaj dostała się "głębiej" ale lepiej chodzę niż ostatnio - nawet udaje mi się skakać na piłce.
Z tym czopem można oszaleć - ja jak wariatka po każdym skorzystaniu z tolatety oglądam papier toaletowy dosłownie jakby miały być tak ukryte moje pieniądze z komunii 🤦♀️Dariah, mj26, emdar, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Scintilla
No to ładna wagaduzy chłopiec
Hehe ja tez zawsze oglądam papier
Mi albo cały czas odchodzi albo to taka wydzielina - wyglada dokładnie jak śluz płodny (białko jajka)
Do tego męcząc mnie skurcze krzyżowe znów
I pewnie znów będą męczyć cały wieczór a potem przejdą
Ehhhh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Scintilla
No to ładna wagaduzy chłopiec
Hehe ja tez zawsze oglądam papier
Mi albo cały czas odchodzi albo to taka wydzielina - wyglada dokładnie jak śluz płodny (białko jajka)
Do tego męcząc mnie skurcze krzyżowe znów
I pewnie znów będą męczyć cały wieczór a potem przejdą
Ehhhh
Ciekawe jak takie skurcze krzyżowe albo "Ala miesiączkowe" zapisywały by się na ktg 🤔 -
No właśnie nie wiem...
Ale jak ostatnio miałam ktg k miałam takie pod 90 to nie były krzyżowe i dużo mniej bolesne niż te krzyżowe
Wiec sama nie wiem jak by sie zapisały...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bol brzucha jak miesiaczkowy mi sie troche ze skurczami kojarzy, moze nie takie prawdziwe porodowe skurcze, no ale cos tam sie szykuje, szczerze mowiac ja rodzilam 12h ale nie pamietam jak to boli.
Dziewczyny rodza rok po roku I czasami maja i 6 dzieci I jakos daja rade😁😁 to co my nie damy??
U mnie jutro wizyta ciekawe czy malenka juz sie ulozyla w kanale czy dalej czeka, niby cos czuje ze tak ale pewnosci nie ma
Darrika lubi tę wiadomość
-
Ewcia
Ah No pewnie ze damy radę !!
Nie ma innej opcjihihi
Trzhmam kciuki za wizytę ! Oby Mała grzecznie była już ładnie ułożona !
Ja mam wizytę w piątek
Mam nadzieje ze do niej nie dotrwam heheh śle to takie moje życzenia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny nie wiem jak u was dają jedzenie i w jakich godzinach w szpitalu ale pisze wam od razu weźcie sobie swoje żarcie bo ja od 17 (kolacją) do 9 rano ( śniadanie) wczoraj taka byłam glodna że coś okropnego , szczególnie że przy tej cukrzycy ciążowej przyzwyczaiłam się że jem mniej a częściej i ostatni posiłek o 21 a o 7:30 już byłam po śniadaniu tak tu masakra jakaś. Mąż mi przyniósł kanapki żebym miała co zjeść o 21 bo znów by mnie ssało do rana
Na porodowke bardzo polecam zabrać wodę z dziubkiem i pomadkę do ust , bardzo mi się chciało pić i usta mi się wysuszaly bardzo
Mama_po_przejściach lubi tę wiadomość
-
Justi2019 wrote:Hej dziewczyny nie wiem jak u was dają jedzenie i w jakich godzinach w szpitalu ale pisze wam od razu weźcie sobie swoje żarcie bo ja od 17 (kolacją) do 9 rano ( śniadanie) wczoraj taka byłam glodna że coś okropnego , szczególnie że przy tej cukrzycy ciążowej przyzwyczaiłam się że jem mniej a częściej i ostatni posiłek o 21 a o 7:30 już byłam po śniadaniu tak tu masakra jakaś. Mąż mi przyniósł kanapki żebym miała co zjeść o 21 bo znów by mnie ssało do rana
Na porodowke bardzo polecam zabrać wodę z dziubkiem i pomadkę do ust , bardzo mi się chciało pić i usta mi się wysuszaly bardzo
Ja mam w torbie już dwie butelki 0.7 z dziubkiem i pomadka neutrogeny bodajże do ust właśnie, bo mi to już teraz pękają i codziennie smaruje na noc bephantenem34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Justi
Tak już wlansie k tym wspominaliśmy, ze kolacje są zdecydowanie za wcześnie a potem człowiek głoduje
Ja już sobie wałówkę przygotowałam na kolacje
Co do porodu to woda taaaaak i mi przy poprzednim porodzie położna poleciła zrobić zapas....lizaków !
Mi się mega przydały
Bo to nie „jedzenie” a ma dużo cukruwiec dodaje energii
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Hehe ja mialam nadzieje ze nie dotrwam do 38 tygodnia, jak pracowalam to myslalam ze mi wody w pracy odejda, mam siedzaca prace wiec sie nie mam jak zmeczyc ale mimo to mialam bole itp, 3 tydzien siedze w domu I cisza 😂😂 nawet w nocy ostatnio jest lepiej juz sama nie wiem.