LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane, Justi super że wychodzicie💐😘
Ja dziś w jakimś szale przepakowywania i sprawdzania toreb do szpitala🙄No jak pojebana jakaś 😉Ogarnęłam jeszcze moją kadrową w pracy, bo ona swoje ja swoje, ale w końcu się dogadałyśmy!
jadę wieczorem na usg, zobaczę co tam u Julka słychać, bo to ze się do mnie nie wybiera to już wiem 😉
Jakieś nowe bobo mamy na wątku? Chyba Marlena ostatnia była, jesli kogoś pominęłam to Przepraszam ogromnie😘😘😘 Nadrobię Was wieczorem,teraz idę w kimę bo mega zmulasta pogoda... Ściskam42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Tak ostatnia buła Marlena )
Chhba ze dziś ktoś urodził bo ciszaaa taka
Camilla ?
Co u Was ? Wszytsko Ok ?
Fruzia
Jak się czujesz ? Jak dzidzia ?
Aprill
Co u Was ? Jak Wiktoria ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
To już jakiś lekarz w szpitalu zadecyduje co ze mną zrobić. Jak coś to powiem, że chcę jeszcze poleżeć. Dzisiaj jestem dwa dni po tp. W poniedziałek będzie 6 dni. Więc skoro wszystko jest dobrze to nie będą mi może odrazu wywoływać🙄
. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mam dzis mega podły nastroj
wszystko mnie wkurza denerwuje ,bez kija nie podchodz do tego cisnienie ok a ja czuje sie strasznie wymeczona .
Dzis urodzila moja znajoma . Od podania oxy 45 min a od przyjazdu do szpitala 4h . Szczerze się poryczalam z tej zlosci na tą cholerna cesarke.. -
sylgor wrote:Wczoraj o 13 wyszliśmy do domu. Noc super minęła. Mały budzi się co 2 godz na jedzenie, jak się naje to od razu usypia
córka tez bez problemu spała i nie wybudziła się
pierwsza kąpiel tez zaliczona bez problemu.
Za to ja prawie w ogóle nie spałam. Siedziałam w łóżku bo tylko w takiej pozycji mnie nie bolały plecy i brzuch. Ordynator mówił przy wypisie ze plecy to może być skutek uboczny znieczulenia w kręgosłup i jeśli nie przejdzie to muszę iść do lekarza... a jeszcze mi idzie z pleców na barki i płuca. -
Gusiaaaa
Nie denerwuj się
Wiem ze jest Ci cholernie przykro ze musisz mieć cc a nie sn - ale to nie jest Twoje widzi mi się tylko po prostu innej opcji nie ma
Gabi jest główka do góry ! Przecież nie urodzisz jej posladkowo Kochana !!
Wiec tłumacz sobie to tak ze CALE SZCZESCIE ze jest usg zrobione i wiesz ze jest główka do góry j nawet nie próbujesz rodZic sn !
Fruzia
A co u Was ?
Jak się czujesz ?
Jak Maleństwo ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah u nas bardzo powoli, męczą mnie okropne skurcze, z jedzeniem słabo, dziś wstałam z bólem gardła, mąż podaje mi wszelkie możliwe specyfiki. Z Piotrusiem poród zaczął się nagle, wszystko szybko szło. Teraz może tak się rozciąga w czasie ale za to synek wyjdzie ekspresem, za drugim parciem A nie po 2 godzinach.
-
Camilla
Ojej bidulkatez Cię rozłożyło
Oby do porodu przeszło !!!
No wlasnie u mnie tez jest zupełnie inaczej niż z córka
Z córka oprócz BH / twardnienia brzucha to nie miałam zandych slurczy
I poszło nagle
A tutaj...ciagle skurcze, jakieś czopy odchodzące, No istny cyrk!
Mam nadzieje tak jak Ty, ze to oznacza ze akcja będzie łatwaheheh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Gusiaaaa
Nie denerwuj się
Wiem ze jest Ci cholernie przykro ze musisz mieć cc a nie sn - ale to nie jest Twoje widzi mi się tylko po prostu innej opcji nie ma
Wiec tłumacz sobie to tak ze CALE SZCZESCIE ze jest usg zrobione i wiesz ze jest główka do góry j nawet nie próbujesz rodZic sn !
Fruzia
A co u Was ?
Jak się czujesz ?
Jak Maleństwo ? -
gusiaa wrote:Wiem kochana wiem . Już było dobrze ogarnęłam w głowie jakoś to cc ,ale teraz przyszło to zlo ten żal. Wiem ze nie powinnam zazdrościć innym,ze to nie ładnie.
to jest normlane ludzkie uczucie!
zwlaszcza jesli dotyczy to tematu ktory jest dla nas drazliwy.
nie miej sobie za złe !09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Gusiaaaa
Nie denerwuj się
Fruzia
A co u Was ?
Jak się czujesz ?
Jak Maleństwo ?
Ewciaa83, Scintilla, Mysza, Dariah, Edith, emdar, Bożenka, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
mj 26, w pełni Cię rozumiem 🙄Jesteśmy dokładnie w tym samym dniu ciąży, i w zasadzie to jeszcze sporo przed terminem a ja już naprawdę mam dość...
Czekam właśnie na usg, trzymajcie kciuki kochane!Dariah, mj26, Bożenka lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
gusiaa wrote:Mam dzis mega podły nastroj
wszystko mnie wkurza denerwuje ,bez kija nie podchodz do tego cisnienie ok a ja czuje sie strasznie wymeczona .
Dzis urodzila moja znajoma . Od podania oxy 45 min a od przyjazdu do szpitala 4h . Szczerze się poryczalam z tej zlosci na tą cholerna cesarke..