LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
guusia, daj spokój nie dołuj z cc;nie masz na to wpływu!!! Najważniejsze jest dobro małej, i skoro nie ma opcji na SN no to zostaje CC(trzeciej opcji póki co nie wymyślili😉). Będzie dobrze wszystko 😘42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Kochane dziewczyny, rzadziej tu zaglądam, bo maluszek choć niezbyt absorbujący to i tak pochłania dużo czasu. Obecnie zmagam się z niewyspaniem, bo jeszcze starszy synek budzi się w nocy i muszę trzymać go za nogę 😉 no i dwa karmienia i przewijanie... Trochę wyzwaniem jest to karmienie, bo Adaś mały jeszcze jest, jak leci dużo mleka to łyka powietrze, potem muszę przerywać karmienie, odbijać go, potem ulewa... dość długo to trwa... ale powolutku uczymy się siebie. Na razie przybiera na wadze, więc jest ok.
Ewciaa83, emdar, Mysza, Camilla33, Bożenka, sylgor lubią tę wiadomość
-
A ja nie wyczekuje, co bedzie to bedzie I kiedy tam ma byc, bo to idzie na glowe dostac😁 tez jestem czasami mega w...iona dlatego troche odpuscilam.
Mam u siebie moja mame prawie drugi tydzien I juz psychicznie nie moge 😁😁
No tak mi dziala na nerwy, no ale nie bylo wyjsciaDarrika, Mysza, Bożenka, sylgor lubią tę wiadomość
-
Edith
Dwa karmienia w nocy to i tak pięknie !!
Wiadomo, na początku trzeba się poznać i nauczyć jak Dzidzia reaguje i funkcjonuje
Czekamy na jakkes zdjęcie Slodziaka09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ewcia
Dwa tyg i domyślam się ze to nie koniec pobytu...?!
Heheh podziwiam
Chociaż domyślam się ze innego wyjścia nie było
Wy mieszkanie w UK prawda ? Macie tam kogoś z rodizny / przyjaciół ?
Moi teściowie już wykupili bilety na 6-16.03.2020
Ale tym razem nie będą u nas mieszkać mimo ze mamy dla nich pokój, bo przylatują z D chrzestna (a dla niej już nie mamy pokoju)
Wiec wynajęliśmy im mieszkanie 8 min spacerem od nas - przynajmniej będą razem09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ewcia, nie dziwię Ci się...Moja mama bardzo chciala do nas przyjechać(nie bardzo wiem po co,to pierwsze dziecko, mąż pracuje z domu),ale jej miło acz dość stanowczo podziękowałam. Wiem że w moim stanie psychofizycznym groziłoby to mega nerwami 🤣Powiedziałam żeby przyjechała jak urodzę i się ogarniemy.
Dariah lubi tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙 -
No u mnie do porodu bedzie siedziec I jak tylko wszystko pojdzie naturalnie to z porodowki jej bilet kupuje do Polski.
Tak w UK nie mamy to nikogo a ze wzgledu na malego zeby czul sie bezpiecznie przyleciala babcia😁
Przerabiam tureckie seriale I wszystkie inne pierdoly. Jak ide spac to z radosci ze cisza I spokoj leze jak glupia I sie nie moge nacieszyc ze wreszcie ze wszyscy spia I nikt mnie nie wku..wiaZakręconaOna, Mysza, Bożenka, emdar, sylgor lubią tę wiadomość
-
Emdar
Moi przyjadą nas odwiedzić (na kawę !! Wiec bez spania itd) jak wyjdziemy ze szpitala bądź dzień później
Chodzi o tk ze corka będzie j nich wiec będę chciała żeby mi ja odwieźli jak wyjdziemykwestia tylko czy od razu czy No dzień później
Zobaczymh
Ale się nie dziwie ze nie chcesz aby przyjechała i została
Bo ewentualne odwiedziny na kawę czy coś to Ok - chcooaz ja na początku na kawę to tylko najbliższa rodzine zapraszałam
Czyli moi rodzice j babcia hehe
Ewcia
Nie No oczywiście w Waszej sytuacji to pewnie ze nie ma innego wyjścia
Dla Wojtka tez lepiej jak ktoś będzie
Ale się uśmiałam z tym biletem z porodówki hehheEwciaa83, emdar lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A ja powiem Wam ze nie mam żadnego wkur**a
Ja po prostu sama nie wierze w tk ze jeszcze nie urodziłam hehhe
Ale nie mam jakos burzy hormonów żeby się wkurzać
Generlanie w ciąży mam mniej cierpliwości....ale tk tyle
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Kupie bilet miedzy partymi skurczami😂😂😂
Po porodzie kazdy potrzebuje dojsc do siebie ale w spokoju, ja rozumiem wizyty itp ale wiadomo ze czekaja nas nocki nie przespane, I to wszystko sie kumuluje cale zmeczenie a jeszcze przy jednym to pamietam ze spalam z nim co dwie godz teraz bedzie troszke inaczej jednak, ale juz wiem napewno 😂😂 ze chce byc sama.
Dariah, emdar lubią tę wiadomość
-
Ja tam się jakoś specjalnie też nie wpatruje w objawy, cierpliwie czekam. Dobrze się czuje i jakoś mi się do porodu nie spieszy
Niech będzie w terminie i tyle, będzie git. Na razie cieszę się tym, że mogę spać w dzień ile chce i odpoczywaćZakręconaOna, Ewciaa83, Dariah, emdar, . Raga ., sylgor lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Ja tez wlasnie ta ciaze mam dziwna ... tzn dziwna , inna zwyczajnie . Z synem zero skurczy przepowiadajacych , jakich kolwiek boli nic . A tu od 14 tyg twardnienia wielkie , pozniej te france przepowiadajace . Rwa bolaca a to rozrywajace pachwiny a to.to a to tamto . Matko i corko 🤢🤦♀️
Wiadomo, kazda z Nas czeka bo chcialaby juz byc po wszystkim ale nie sram pod siebie za przeproszeniem bo sensu nie ma . Probowalam przyspieszyc , nie ruszylo wiec olalam i czekam sobie . Jedyne co mnie wkurza to to , ze jestem po drugim terminie porodu juz i teraz wlansie nigdzie zbyt daleko jechac nie moge bo jestesmy bez auta a jak zaczne rodzic czy wody odejda to lekka dupa . -
A ogólnie to my nie chcemy odwiedzin w szpitalu, a do domu to mogą dziadkowie itd wpaść ale nie w dzień naszego wyjścia że szpitala, tylko dzień później.
Ten pierwszy wspólny dzień w 3 w domu chcemy spędzić sami34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
U nas jasno było powiedziane. Do szpitala jak ktoś przylezie to i tak nie zostanie wpuszczony, do domu to samo, w drzwiach usłyszy, że nie przyjmujemy nikogo nawet na 2 minuty. Pierwszych gości mieliśmy 3 tyg po urodzeniu się synka.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
No i jestem po USG. Julek waży 3170 gram(38t4d) czyli raczej pozostanie okruchem, ale lekarz mówi że łatwiej urodzić🙄. Przepływy ok, w pn mam iść na kontrolne KTG. Szyjka zamknięta, ale już miękka,czyli jakby coś tam się zmieniało, no ale bez szału😒
Darrika, Scintilla, Bożenka, mj26, zulka, KasiaM, Dariah, sylgor lubią tę wiadomość
42 lata
17.02.2020 Julek 💙