LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika wrote:Ale 12 dni po tp to chyba nie tragedia co? Mi to gin mówi, że jak w tp nic się nie zadzieje, to czekamy 10 dni i wtedy do szpitala na wywołanie. Czyli u mnie wypadnie 27
Oczywiście, że nie tragedia 😊 ja urodziłam 14 dni po terminie i wszystko było dobrze. 😊ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Oczywiście, że nie tragedia 😊 ja urodziłam 14 dni po terminie i wszystko było dobrze. 😊
-
Camillla
Pytanie z innej beczki
Doszedł mi ten kocyk z bambusa - powiedz mi jak go prac aby nie zepsuć ?!
W sensie jak wrzucę to pralki na ręczne, 30 min prania 30C - ile obrotów ?
Jest cudowny wiec nie chce go zepsuć09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Darrika, Zakręcona to co 17.02 rodzimy razem😉?
U mnie słuchajcie nadal cisza...Niewygodnie mi tylko z brzuchem(ciągnie mnie),a tak to nic,zero skurczy,bóli,mam tylko megan dużo śluzu(obstawiam wiesiołek). Aa, leci mi więcej siary(ale tylko jak ścisnę sutki),czy to może być objaw?co myślicie?
A w ogóle to mam słaby nastrój,bo moja babcia(ma 92lata)jest w szpitalu w ciężkim stanie.Lekarze mówią ze może być różnie... Niby wiem że śmierć nie wybiera, i nie można się na nią przygotować, ale jakoś mi ciężko. Ja tu zaraz rodzę, a tu takie info w rodzinie😒Chciałabym aby babcia poznała prawnuka, a może być inaczej😒Darrika lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Darrika, Zakręcona to co 17.02 rodzimy razem😉?
U mnie słuchajcie nadal cisza...Niewygodnie mi tylko z brzuchem(ciągnie mnie),a tak to nic,zero skurczy,bóli,mam tylko megan dużo śluzu(obstawiam wiesiołek). Aa, leci mi więcej siary(ale tylko jak ścisnę sutki),czy to może być objaw?co myślicie?
A w ogóle to mam słaby nastrój,bo moja babcia(ma 92lata)jest w szpitalu w ciężkim stanie.Lekarze mówią ze może być różnie... Niby wiem że śmierć nie wybiera, i nie można się na nią przygotować, ale jakoś mi ciężko. Ja tu zaraz rodzę, a tu takie info w rodzinie😒Chciałabym aby babcia poznała prawnuka, a może być inaczej😒
To u mnie podobnie, ogólnie cisza i spokój, tylko czasem brzuch twardnieje, ciągnie, więc myślę spokojnie dokulam do tego 17Jeszcze się okaże, że w jednym dniu kilka z nas się rozpakuje
Takie niestety jest życie, nowe przychodzi ma świat, inne z niego odchodzi. Jednak rozumiem, że jest to przykra wiadomość , zwłaszcza w takim momencie. Ale nic nie jeste pewne, może babcia zdąży jeszcze poznać prawnukaczęsto właśnie takie rzeczy trzymają przy życiu starsze osoby
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Dariah wrote:Camillla
Pytanie z innej beczki
Doszedł mi ten kocyk z bambusa - powiedz mi jak go prac aby nie zepsuć ?!
W sensie jak wrzucę to pralki na ręczne, 30 min prania 30C - ile obrotów ?
Jest cudowny wiec nie chce go zepsuć -
Miałyśmy dzisiaj iść do domciu, byłyśmy już spakowane i przy wypisie jeszcze coś nas tknęło ze malutka jest ospała i okazało się ze ma żółtaczkę. Przykro, tak bardzo się cieszyłam na myśl o własnym łóżku ale zdrowie Malutkiej najważniejsze. Najgorsze jest to że ona nie chce leżeć na tym światełku i muszę czuwać nad nią żeby nie zdjęła opaski 😭
-
Mysza dobrze że wiadomo że brzuszek większy o 4 cm bo jak byś zaczeła rodzić i by się dzidzia zaklinowała to nie daj Bóg . CC w tym wypadku jest bardzo dobre. Trzymam kciuki żebyś szybko doszła do siebie
w poniedziałek będziesz tulić dzidzię
Marlena u mnie po pierwszej nocy mała budziła się jak w zegarku co 3 godziny , 22, 1 , 4 i później 8 także myślałam że mi cyce eksplodująw ciągu dnia jest to samo aż nie mogę uwierzyć że schemat się powtarza bo myślałam że skoro 2 córy dały mi pospać to ta będzie krzykacz , póki co jest grzeczniutka ( odpukać)
Kciuki ogromne żeby naświetlenie szybko dało efekt i żebyście szybciutko wróciły do domku.
Bożenka co za wiadomość kurcze a może już tulisz dzidzię
Darrika tylko żebyś z farbą na głowie nie zaczęła rodzić hihi ale by były jaja
Raga kciuki za szybką i sprawną akcje
Zakręcona współczuję tych bóli oby wreszcie się rozkręciło a jak się rozkręci to mi się wydaje że to będzie szybki poród choć w Twoim przypadku to lepiej żebyś do szpitala dojechała :p a ten termin wywołania to przegięcie masakra jakaś -
Dziewczyny nie napisałam że moja dzidzia dziś pozwoliła pójść mamie do fryzjera
mąż się cykał bo ani mleka nie odciagnelam ale widziałam że mała budzi się co 3 godziny więc mówi do mnie " dobra idź ale masz 15 min " hehe noi poszłam fryzjer odemnie minutę autem więc w razie wu szybko bym wróciła
noi moja mała obudziła się po 3 godzinach także obcięłam włoski
Była też dziś położna , mała waży już więcej niż przy urodzeniu także super przybiera
i dziś obyło się bez płaczu przy kąpieli
) wydaje mi się że ta gąbeczka wczoraj spowodowała płacz bo taka trochę szorstka , dziś bez myłam
A tak wogole to jutro mąż urządza pępkowe , ja wybywam z dziećmi na wieś do rodziców i od 12 do 23 siedziałam w kuchni , dwie sałatki placek , faszerowane jajka, tortille zawijane i potem sprzątanie . Plecy mnie teraz bolą no ale przynajmniej wszystko gotoweDarrika, Dariah lubią tę wiadomość
-
Zapomniałam Wam powiedzieć że po porodzie mój mąż się popłakał ze szczęścia a później powiedział ze niewyobrażalna sobie że poród to tyle bólu stresu....z tej wdzięczności mogę dać imie córci jakie chcę 🤩 Gdybym była zołza to bym tak zrobiła ale ponieważ bardzo kocham mojego męża i bez niego nie miałabym tak cudownej córci, wybrałam imie które było tez wymienione przez niego....a wiec nasza córeczka dostała imie NATALIA 🥰😍
ZakręconaOna, ppieguskaa, Camilla33, mj26, gusiaa, Dariah, Aguuu, Darrika, Scintilla, Edith, sylgor, JustiJusti lubią tę wiadomość