LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah mam czasem to samo 😂
Mam nadzieje , ze bede nastepna hahah .
Narazie tak sie ucieszylam tym czopem , ze dostalam cholernego powera i juz o siebie zadbalam , male domowe spa zrobilam . Wlasnie jem sniadanie i pije kawke , meza wyslalam na zakupy a ja bede za chwile robic kopytka , poledwiczki w sosiku wlasnym z cebulka i zasmazana kapustka . Upindole na dwa dni w razie co
Za sprzatanie sie i pranie biore i moge rodzic !Dariah lubi tę wiadomość
-
A u mnie noc ciężka. Nogi mnie wykończą. Noc w noc skurcze po kilka godzin. Leżeć się nie da więc chodzę smaruje mascią chłodzącą ale tylko lekka poprawa. Magnez w końskich dawkach nie pomaga .
Wczoraj miałam wizytę i Alicja narazie nie chce opuścić swojego lokum . Wazyla ok 3kg więc nie jest duża ale ciężko było zmierzyć bo głowką się już wciska w kanał przez to cały dzień kłuła mnie szyjka aż ciężko chodzić.
Muszę tydzień jeszcze wytrzymać bo jedną porodówkę we Wrocławiu zamykają bo remont i pewnie będzie nawał porodów w innych szpitalach .
Póki co mam tyko lekkie bole miesiaczkowe no i krzyże -
ZakręconaOna wrote:Dariah mam czasem to samo 😂
Mam nadzieje , ze bede nastepna hahah .
Narazie tak sie ucieszylam tym czopem , ze dostalam cholernego powera i juz o siebie zadbalam , male domowe spa zrobilam . Wlasnie jem sniadanie i pije kawke , meza wyslalam na zakupy a ja bede za chwile robic kopytka , poledwiczki w sosiku wlasnym z cebulka i zasmazana kapustka . Upindole na dwa dni w razie co
Za sprzatanie sie i pranie biore i moge rodzic ! -
My po wizycie
malutka wazy ok . 3300, lozysko mamy 2 stopnia przepływy okey , wody rozniez .
Rozwarcie na dobre 1.5 cm
Dalej ulozona pośladkowo.
Dostałam skierowanie na Cc ze względu na nadciśnienie.. mam sie wstawić za tydzien w piatek 14 lutego:). Raga ., Dariah, Bożenka, mj26, Darrika, emdar, ZakręconaOna, Mysza, KasiaM, Scintilla, zulka lubią tę wiadomość
-
Dariah, no to za Ciebie w pełnię też trzymam kciuki✊✊✊ Ja nie liczę na weekend🙄Może się miło zaskoczę, ale szczerze wątpię.
Zakręcona, podobnie jak Zulka podziwiam że jeszcze masz siłę do gotowania👏👏👏
Gusiaa, to będziesz miała swoją Walentynkę❤️Mała spora👏a jakie masz ciśnienie?
Zulka, współczuję bóli 😒A na kiedy masz tp?42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Ab ja tk już nie licze na ten weeekdn
A szkoda bo akurat mój tata jest w ten weeeknd w Poznaniu wiec idealnie Bah zabrać Mała ze sobą
Od tak dawna mam symptomy a nic się nie ruszę ze odpuszczam „liczenie na” i „mam nadzieje”
O !
Ja tez mam mega powera
Kuchnia wysprzątana
Wszytako poprasowane
Zaraz tez będę gotować - będę robić biały barszczyk - chodzi za mną
A na drugie zamawiam sushi ! O! Tez mam meeeega ochote !
Wasabi pewnie nie podziała !mna Małego ale może chociaż mi zatoki przeczyści hehhe
Gusiaaa
No tk będziesz mieć prezent Walentynkowy !!
Super !!!
Przynajmniej wiesz kiedy poznasz Gabi09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zazdroszczę wam powera. Mnie tak wszystko boli, że ledwo chodzę. Zrobienie siku to taki wyczyn, że szok. Odrazu mega mocne skurcze łapią. A takie skurcze to pewnie tylko namiastka tego co mnie czeka 🙈 Już dzisiaj zaczynam mieć dość...
Zakręcona kciuki żeby się rozkręciło i synek jutro się pojawił 🙂
Zulka, a może maść magnezowa by pomogła na te skurcze? Hihi to oby Alicja posłuchała mamusi😃
Gusiaa piękna data na narodziny córki, ciekawe tylko czy zrobią Ci tego samego dnia CC czy dopiero kolejnego. Hehe jak kolejnego to w przyszłości jej mąż będzie się musiał wykazać dwoma prezentami, dzień po dniu😅
-
No Zakręcona to czekamy na wieści
przy okazji możesz mi gołębiem pocztowym przesłać te pyszności co tam gotujesz
bo ja się wczoraj przeszłam kluskami z boczkiem
Dariah pewnie właz ie w momencie jak już odpuścisz psychicznie z wyczekiwaniem to wszystko ruszy jak trzeba
Gusiaaa no to już wiesz kiedy będzie dzidzia, super! I data też rewelacyjna, walentynkowy prezent!
Zulka mega współczuję, mi się jakieś drobne skurcze zdarzają w nocy jak się przeciągam ale to tylko chwilę, a i tak boli jak diabli, a gdzie cała noc
Ja byłam w rossmanie kupiłam w końcu ten grzebień, jest już spakowany, posprzatałam kocie kuwety, troszkę ogarnęłam w domu, zmywarka wstawiona. Zaraz idę do samochodu sprzatanac koce i poduchy co mi się tam walają wypiore je, potem mąż może już montować isofixa.
Muszę zaraz jeszcze kupić na allegro ten zestaw organizer na przewijak z Ikei ech ktoś sobie zrobił niezły interes bo w Ikei kosztuje on 24 zł, a na allegro za 40 sprzedają... Ale co mam zrobić, potrzebuje to bo nie mam gdzie mieć pod ręką wszystkiego do przewijania, A na stronie Ikei ciągle odkładają dostawę, teraz jest nawet na 20 lutego już
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 13:38
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
zulka wrote:Podziwiam ze masz jeszcze checi gotowac . Ja juz nie wystoje przy garach. Moj mąz z racji tego ze triche mu przybylo tu i tam zdecydiwal sie na diete pudelkowa i ja tez mam tylko dla kobiet w ciazy . Zdecydowanie wole teraz sprzatac i prac niz gotować.
zulka lubi tę wiadomość
-
ZKrecona
Ooo to ja proszę dostawę dhl domowego sushi Heheeh
Ja tez dziś sushi
Już od jakiegoś czasu za mną łazi
A moj D nie lubi
Tzn zje jak już jest i jie ma nic innego ehheh
A ja uwielbiam !!!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Bożenka, podziwiam Twoją zimną krew, ja już bym pozwoliła się kłaść na oddział przy Twoich objawach
Gusiaaa, fajna dataChociaż u Ciebie może będzie cc na gorąco, u mnie na ktg marne skurcze się zapisują.
Zakręcona, ja też czuję, że jutro urodzisz!
Sama już jestem na oddziale, nie na patologii tylko ginekologii zachowawczej bo tu pracuje mój lekarz. Przyjęcie długo wyczekane na izbie i jak zwykle niemiłeJest całkowity zakaz odwiedzin ze względu na grypę i nawet nie wiem czy mąż będzie mógł spędzić z nami chwilę po cc
. Ciekawa jestem czy mimo zakazu te tabuny studentów będą krążyć po oddziale od poniedziałku.
Nie lubię szpitali!
-
Dariah wrote:ZKrecona
Ooo to ja proszę dostawę dhl domowego sushi Heheeh
Ja tez dziś sushi
Już od jakiegoś czasu za mną łazi
A moj D nie lubi
Tzn zje jak już jest i jie ma nic innego ehheh
A ja uwielbiam !!!My to wrecz kochamy je jesc hehehe .
A prosze .dostawa bedzie pod same drzwi hehhe .
Mysza kochanie a kto lubi ;( dlatego jedyny plus w porodzie w uk znalazlam , szybkie wyjscie po i , ze nie klada za szybko do szpitala bo nienawidze !
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Mysza wrote:Dzień dobry
Bożenka, podziwiam Twoją zimną krew, ja już bym pozwoliła się kłaść na oddział przy Twoich objawach
Gusiaaa, fajna dataChociaż u Ciebie może będzie cc na gorąco, u mnie na ktg marne skurcze się zapisują.
Zakręcona, ja też czuję, że jutro urodzisz!
Sama już jestem na oddziale, nie na patologii tylko ginekologii zachowawczej bo tu pracuje mój lekarz. Przyjęcie długo wyczekane na izbie i jak zwykle niemiłeJest całkowity zakaz odwiedzin ze względu na grypę i nawet nie wiem czy mąż będzie mógł spędzić z nami chwilę po cc
. Ciekawa jestem czy mimo zakazu te tabuny studentów będą krążyć po oddziale od poniedziałku.
Nie lubię szpitali!
Mysza-te izby przyjęć to chyba wszędzie są tragiczne pod względem podejścia do człowieka 😒😤
Kiedy masz planowane CC? -
Bożenka wrote:Mysza, bo właśnie nie lubię szpitali i chciałabym tam trafić jak najpóźniej się da, a czuję po sobie, że mam jeszcze trochę czasu🤗 Oby się udało jakoś przemycić męża ✊✊
Bardzo dobrze Bożenka 👍 🙂 poza tym zgłaszanie się na weekend jest bez sensu jeśli się nic nie dzieje... Bo weekendy to czysta wegetacja 😉
A Ty jesteś po terminie bo Twój suwaczek tak pokazuje?