LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny. Raga . wrote:Mysza-te izby przyjęć to chyba wszędzie są tragiczne pod względem podejścia do człowieka 😒😤
Kiedy masz planowane CC?
Dokładnie w ptp czyli w poniedziałek 10.02 bo wtedy mój ginekolog ma dyżur.
Naprawdę, jeszcze miałam się zgłosić na czczo w razie W, także pobyt na izbie mnie wykończył🙉
Nie dochodzi to jeszcze do mnie, że lada chwila i "będę szczęśliwą mamą" ☺
Bożenka, dzięki za kciuki, mam nadzieję, że pozwolą meżowi zobaczyć córkęBożenka, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Ojj nie da się odnieść do wszystkich postów 🙆♀️ przepraszam jeśli kogoś ominełam :
Zakręcona - jednym słowem : czoposzczęście 🤞 😉
Dariah, Gusiaa - gratuluję udanych wizyt.
Mysza - wytrwałości życzę w tych szpitalnych warunkach.
Raga, Bożenka - Wy chyba jesteście najbliżej szczęśliwego finału ☺️
Nie widziałam od kilku dni postu KasiM i chyba też JustiJusti a miała mieć cesarke z początkiem miesiąca 🤔
Dziękuje Wam za wczorajsze miłe słowa - na tej końcowe nie pozostaje nam nic innego jak się pomsiać albo posrać.
My dzisiaj nadrobiliśmy rodzinną sobotę - i podjechaliśmy na wspólny obiad do knajpy, która uwielbia Emilka. Z rana KTG a tam cisza - żadnego pseudo kuzyna skurczu nawet nie ma 😐
Udało mi się poschodzić trochę z 10pietra mojego wieżowca i wczoraj i dzisiaj - z jakim efektem? Mieszkamy tu od września więc nie znam większości swoich "sąsiadów" a oni mnie; znają lepiej mojego męża i dzisiaj jedna zaczepiła mojego "pięknego" informując, że trzeba uważać bo po klatce chodzi bezdomna ciężarna 😂 😂 😂
Pełnia coraz bliżej - bądźcie czujne 😉
Bożenka, Mysza, Darrika, mj26, Dariah, ZakręconaOna, zulka, sylgor lubią tę wiadomość
-
. Raga . wrote:Bardzo dobrze Bożenka 👍 🙂 poza tym zgłaszanie się na weekend jest bez sensu jeśli się nic nie dzieje... Bo weekendy to czysta wegetacja 😉
A Ty jesteś po terminie bo Twój suwaczek tak pokazuje?. Raga . lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie, Aprill faktycznie kilka dni się już nie odzywała. Ale pewnie już są w tym lepszym szpitalu, więc na pewno jest wszystko ok
Mysza lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Scintilla, bezdomna ciężarna🤣🤣🤣
Laski, mam pytanie,byłam dziś u mojej drugiej lekarki(w Luxmedzie), zbadała mnie, mówi że szyjka miękka ale długa. Dosłownie ją tam "miźnęła", zauważyłam teraz że na papierze przy podcieraniu mam taką brązowo-brudną krew(taka wiecie, ostatni dzień okresu). Myślicie ze to z szyjki właśnie czy się czymś zacząć schizować? Zywej krwi nie ma, mały rusza mi się normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 18:18
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
Emdar ja po badaniu z masażem miałam brunatne plamienie 2dni - nawet czop mi wyszedł w takim kolorze - ceglanym. Jak pisałam do swojej ginki to ona stwierdziła "że bardzo dobrze" no ale lekarzem nie jestem więc może jak Cie to martwi to dla pewności jak możesz napisz do swojego prowadzącego 🙂
emdar, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Scintilla ☺ no tak rzeczywiście nie odzywalam się. Jestem od wtorku na patologii ciąży mam 4cm rozwarcia, wczoraj mialam probe oxy. Od 9 do 14 pod kroplowke z cholernie bolesnym skurczami i w zasadzie wszystko na darmo bo rozwarcie się nie zwiększyło.Polozna robila wszystko co mozna bylo zeby pomoc ale bezskutecznie. Po odlaczeniu skurcze mi nie przeszly tylko sa zadziej ale akcja sie ni3 rozkreca. Ordynator powiezial ze w pon druga próba A jak nie zadziala to cc. Nie chca dłużej czekać że względu na cukrzycę. Ja się tak denerwuje ze mam to jeszcze raz przechodzić ze aż mi się chce płakać. Życzę Wam dziewczyny sprawnych akcji
-
Kasiu wspolczuje ale glowa do gory . Nie wazne jaki.porod wazne ze lada chwila.kruszynka bedzie bezpieczna przy Mamusi .
Mysza Ty wez sie kobieto nie przejedz kuzwa hahahahahahha .
Emdar z szyjki napewno i to u niektorych normalne . Mnie tez wczoraj uprzedzono ze moge plamic poki to nie jest zywa krew lecaca jest ok.Mysza, KasiaM, emdar, mj26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaM wrote:Scintilla ☺ no tak rzeczywiście nie odzywalam się. Jestem od wtorku na patologii ciąży mam 4cm rozwarcia, wczoraj mialam probe oxy. Od 9 do 14 pod kroplowke z cholernie bolesnym skurczami i w zasadzie wszystko na darmo bo rozwarcie się nie zwiększyło.Polozna robila wszystko co mozna bylo zeby pomoc ale bezskutecznie. Po odlaczeniu skurcze mi nie przeszly tylko sa zadziej ale akcja sie ni3 rozkreca. Ordynator powiezial ze w pon druga próba A jak nie zadziala to cc. Nie chca dłużej czekać że względu na cukrzycę. Ja się tak denerwuje ze mam to jeszcze raz przechodzić ze aż mi się chce płakać. Życzę Wam dziewczyny sprawnych akcji
Fajnie, że mimo wszystko napisałaś co u CiebieKasiaM lubi tę wiadomość
-
No nie, ja nie cierpię papryki, to jak takie będę dostawać jedzenie, to umrę chyba z głodu :p Muszę już męża nastawić, żeby mi do szpitala jakieś wypasione kanapki zrobił jak już będzie po porodzie34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Scintilla
Ehehe bezdomna ciężarna - No nie mogę !!!
Padłam !
KasiaM
Kurczę, życzę Ci aby kolejna próba oxy była bardziej owocna !!
A po niej już Dzidzia w ramionach
Emdar
Mi de baaaaaardzo często zdarze ze mam takie leciutkie plamienie bo zwykłym badaniu wziernikiem...
Jak to nie żywa krew itd to bym sie bien przejmowała
Ale tk ja
KasiaM, emdar, Scintilla lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kasiu trzymaj się tam dzielnie i myśl p tym, że już za chwilę będzie po wszystkim
Obu po drugim oxy ruszyło i było już łagodniej niż za pierwszym razem.KasiaM lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Mysza
Uważaj żebyś się nie przejadła!!!
Masakra...
Dlatego mam jjz do szpitala spakowane „smarowidła” i chleb w zamarazarce hehhe
Mysza, Scintilla lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️