LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Marlena też karmisz o tej porze?
Moja mała dziś zaszalała i jak jadła o 23 tak obudziła się o 4 na cyca także znów szykuje mi się mały łobuz przesypiajacy całą noc a matka znów się będzie martwiła czy nie za mało je eh jutro muszę nastawić budzik i ją spróbować dobudzić po 1 żeby też zjadła .
Bożenka tulisz już dzidzię? -
marlenaO wrote:Zapomniałam Wam powiedzieć że po porodzie mój mąż się popłakał ze szczęścia a później powiedział ze niewyobrażalna sobie że poród to tyle bólu stresu....z tej wdzięczności mogę dać imie córci jakie chcę 🤩 Gdybym była zołza to bym tak zrobiła ale ponieważ bardzo kocham mojego męża i bez niego nie miałabym tak cudownej córci, wybrałam imie które było tez wymienione przez niego....a wiec nasza córeczka dostała imie NATALIA 🥰😍
Natallka- 😊😊 ja jestem Natalia 😉 i dawnoooo nie słyszałam w swoim otoczeniu żeby ktoś nadawał to imię swojej córeczce 😊😊😊 👍👍👍marlenaO, Dariah, emdar, Scintilla lubią tę wiadomość
-
gusiaa wrote:My jutro wizytujemy ciekawe czy cos sie ruszyło od twgo czopa.. 🤷♀️ musze zawiesc rano corke do mamy i lekarz .
No to dobrych wieści! ! 😊😊😊
Gusiu badał mnie mój lekarz zanim założył balonik 😊 bo na to umawialiśmy się jeszcze na prywatnych wizytach. 😉
Później miałam usg.
Teraz wylatuje końcówką z balonika trochę krwi ze śluzem, więc dziś po badaniu i po tym jak mi go wyjmą pewnie wyjdzie razem z czopem 😉
No i najgorszy weekend. Bo to taka wegetacja i czekanie.
Dziewczyny w niedzielę pełnia!!! 😀😀😀
Więc te w terminie szykujcie torby w dłoń na blok porodowy 😊☺😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 05:48
-
marlenaO wrote:Miałyśmy dzisiaj iść do domciu, byłyśmy już spakowane i przy wypisie jeszcze coś nas tknęło ze malutka jest ospała i okazało się ze ma żółtaczkę. Przykro, tak bardzo się cieszyłam na myśl o własnym łóżku ale zdrowie Malutkiej najważniejsze. Najgorsze jest to że ona nie chce leżeć na tym światełku i muszę czuwać nad nią żeby nie zdjęła opaski 😭
Marlena - no kolejne dni w szpitalu są przygnębiajace - rozumiem, ale to max.2-3 doby jeszcze.
I super, że naświetlają Ci córeczkę przy Tobie...mi moją zabierali i tylko na kilka godzin dziennie mi ją przywozili 😯 -
Justi2019 wrote:Marlena też karmisz o tej porze?
Moja mała dziś zaszalała i jak jadła o 23 tak obudziła się o 4 na cyca także znów szykuje mi się mały łobuz przesypiajacy całą noc a matka znów się będzie martwiła czy nie za mało je eh jutro muszę nastawić budzik i ją spróbować dobudzić po 1 żeby też zjadła .
Bożenka tulisz już dzidzię?
Mała się naświetla a ja siedzę przy niej żeby nie zdjęła opaski z oczek. Jestem wykończona, ona nie chce w tym w ogóle leżeć 😭😭😭 -
. Raga . wrote:Marlena - no kolejne dni w szpitalu są przygnębiajace - rozumiem, ale to max.2-3 doby jeszcze.
I super, że naświetlają Ci córeczkę przy Tobie...mi moją zabierali i tylko na kilka godzin dziennie mi ją przywozili 😯
Planują 2 doby ale zobaczymy....już wcZorj od rana powinna być pod lampa ale ta pediatra to jakaś młoda siksa i sama nie wiedziała jak postąpić.
Rozłąki tez bym nie zniosła 😓 -
marlenaO wrote:Planują 2 doby ale zobaczymy....już wcZorj od rana powinna być pod lampa ale ta pediatra to jakaś młoda siksa i sama nie wiedziała jak postąpić.
Rozłąki tez bym nie zniosła 😓
Ehhh rozumiem, że Ci serce pęka 😓😭
Byle do poniedziałku, na zamartwiaj się kochana ❤❤❤ -
Cześć dziewczyny, jestem po wieczornych i nocnych straszakach. Były nawet dosyć mocne, bo głowa mnie bolała i robiło mi się niedobrze. Nie narastały, nawet miały jakaś regularność ale ucichły. Księżyc w pełni, zobaczymy który lutowy maluch będzie następny ♥️😊 Marlena wytrwałości w tym szpitalu, już niedługo będziecie w domku ♥️🙂
Dariah, sylgor lubią tę wiadomość
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Hej dziewczyny ja dzis w nocy tez miałam jakies bole miesiaczkowe ,wczoraj caly dzień bolal żołądek nie dobrze mi było;/;/ ahhh
Jutro moja corka kończy 5 lat. Ciekawe kiedy druga zechce wyjsc 😅. Raga ., Dariah, emdar, Linka90*, sylgor lubią tę wiadomość
-
Marlena
Piękne imie ! Mi tw się podobało i było na liście - odrzucone przez D bo jego najbliższa cioci ama tak na imieni to samo nazwisko wiec nie chciał...ehhh
Kurczę szkoda ze zostajecie ale z drugiej strony należy się cieszyć ze wychwycili te żółtaczkę i naświetlarka
Gusiaaa
Czekamy na wieści po wizycie
Camilla
Dzięki !!!
Nawet może na mniej niż 800 dam...?
Bo mam chhba taka opcje09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A mnie znów roznosi energia
Właśnie atakuje znów kuchnie
Potem odkurzanie, prasowanie itd
M pojechał do Castoramy po kilka rzeczy jesCze żeby skończyć pokój Teo, bo się śmieje ze Teo czeka aż pokój bedzie gotowy żeby wyjść09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:A mnie znów roznosi energia
Właśnie atakuje znów kuchnie
Potem odkurzanie, prasowanie itd
M pojechał do Castoramy po kilka rzeczy jesCze żeby skończyć pokój Teo, bo się śmieje ze Teo czeka aż pokój bedzie gotowy żeby wyjśćDariah lubi tę wiadomość
-
Gusiaa
To moja koleżanka tak miała tez ze swoją córka
Mieli mieszkanie które remontowali, a w międzyczasie mieszkali u rodziny
PrEprowadzili się
Pierwszej nocy zaczęła rodzic heeh
Wiec może Tosiulek tez czeka na pokój....ale ja mi tłumacze ze j tak narazie będzie z nami w pokoju wiec ten jego nie potrzebny Hehehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ej, a my nadal łóżeczko w kartonie. Może faktycznie muszę złożyć żeby Julek zechciał wyjść 🙄? Też liczyłam na pełnię, ale nadal u mnie cisza(poza twardnieniem brzucha, ale to już z miesiąc mam).
Zaraz Was nadrobię.42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
A u mnie tak : pół nocy nie spałam bo mnie budziły cholernie mocne skurcze. Od 4 nie śpię, bo skurcze były co 7 min średnio i tak miałam je do 7 rano. Wzięłam prysznic i kimnęłam się później 30min. Po 9 pojechaliśmy do szpitala, bo chciałam sprawdzić na ktg czy dzidzia się dobrze czuje. A oni do mnie, że jak chcę ktg to oni mnie na oddział przyjmują, bo już po terminie. W drugim szpitalu to samo. Więc wracamy teraz do domku, bo w sumie ruchy dziecka są ok więc wolę do poniedziałku siedzieć w domu. Skurcze są bardzo mocne, ale występują sporadycznie.🙂🤷
Dariah, . Raga ., Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Wstalam niedawno i odszedl mi tak.wielki czop , ze w zyciu na oczy nie widzialam .
To co w 36 myslalam , ze moze byc czopem to ravzej nie bylo chyba ze kawalkiem . Teraz odszedl bardzo ciemno zolty taki naprawde ciemny zolty i na dwa razy , dlugi jak 1,5 mojej dloni i cholernie gruby wiec to juz na bank to !
W nocy to mialam mega napiete podbrzusze takie cmiace jak na okres ale to nie bol byl .
Tak sie podjaralam tym czopem , ze az sie obudzilam i dzialam w domuczuje ze jutro.urodze hahahah
Dariah, Darrika, emdar, Bożenka, Camilla33, mj26, Scintilla lubią tę wiadomość
-
ZKrecona
Ooooo dajesz !!! Będziesz kolejna z dzidziusiem po tej stronie !!
Suuuper !!
Bozenka
No tak, bez sensu teraz na weeknd zostawać w szpitalu skoro czujesz dobrze ruchy
A w pn kładą Cię tak czy siak do szpitala, tak?
I wtedy wywołanie czy jak ?
Może powtarzam pytania ale już się gubię kto co i jaki i kiedy heheh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡