Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne LUTOWE serduszka 2020
Odpowiedz

LUTOWE serduszka 2020

Oceń ten wątek:
  • marlenaO Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 03:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakrecOna widzę ze spać nie możesz? Czy męczą Cię skurcze?

iv09l6d8avrm8gc1.png
  • Justi2019 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 04:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena też karmisz o tej porze? :) Moja mała dziś zaszalała i jak jadła o 23 tak obudziła się o 4 na cyca także znów szykuje mi się mały łobuz przesypiajacy całą noc a matka znów się będzie martwiła czy nie za mało je eh jutro muszę nastawić budzik i ją spróbować dobudzić po 1 żeby też zjadła .
    Bożenka tulisz już dzidzię?

preg.png
  • . Raga . Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 05:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenaO wrote:
    Zapomniałam Wam powiedzieć że po porodzie mój mąż się popłakał ze szczęścia a później powiedział ze niewyobrażalna sobie że poród to tyle bólu stresu....z tej wdzięczności mogę dać imie córci jakie chcę 🤩 Gdybym była zołza to bym tak zrobiła ale ponieważ bardzo kocham mojego męża i bez niego nie miałabym tak cudownej córci, wybrałam imie które było tez wymienione przez niego....a wiec nasza córeczka dostała imie NATALIA 🥰😍

Natallka- 😊😊 ja jestem Natalia 😉 i dawnoooo nie słyszałam w swoim otoczeniu żeby ktoś nadawał to imię swojej córeczce 😊😊😊 👍👍👍

marlenaO, Dariah, emdar, Scintilla lubią tę wiadomość

24.04.2013 - córeczka GABRYSIA
    l22nqps6d3q4as05.png
  • . Raga . Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gusiaa wrote:
    My jutro wizytujemy ciekawe czy cos sie ruszyło od twgo czopa.. 🤷‍♀️ musze zawiesc rano corke do mamy i lekarz .

No to dobrych wieści! ! 😊😊😊

Gusiu badał mnie mój lekarz zanim założył balonik 😊 bo na to umawialiśmy się jeszcze na prywatnych wizytach. 😉

Później miałam usg.

Teraz wylatuje końcówką z balonika trochę krwi ze śluzem, więc dziś po badaniu i po tym jak mi go wyjmą pewnie wyjdzie razem z czopem 😉

No i najgorszy weekend. Bo to taka wegetacja i czekanie.

Dziewczyny w niedzielę pełnia!!! 😀😀😀
    Więc te w terminie szykujcie torby w dłoń na blok porodowy 😊☺😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2020, 05:48

l22nqps6d3q4as05.png
  • . Raga . Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenaO wrote:
    Miałyśmy dzisiaj iść do domciu, byłyśmy już spakowane i przy wypisie jeszcze coś nas tknęło ze malutka jest ospała i okazało się ze ma żółtaczkę. Przykro, tak bardzo się cieszyłam na myśl o własnym łóżku ale zdrowie Malutkiej najważniejsze. Najgorsze jest to że ona nie chce leżeć na tym światełku i muszę czuwać nad nią żeby nie zdjęła opaski 😭

Marlena - no kolejne dni w szpitalu są przygnębiajace - rozumiem, ale to max.2-3 doby jeszcze.

I super, że naświetlają Ci córeczkę przy Tobie...mi moją zabierali i tylko na kilka godzin dziennie mi ją przywozili 😯

l22nqps6d3q4as05.png
  • marlenaO Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justi2019 wrote:
    Marlena też karmisz o tej porze? :) Moja mała dziś zaszalała i jak jadła o 23 tak obudziła się o 4 na cyca także znów szykuje mi się mały łobuz przesypiajacy całą noc a matka znów się będzie martwiła czy nie za mało je eh jutro muszę nastawić budzik i ją spróbować dobudzić po 1 żeby też zjadła .
    Bożenka tulisz już dzidzię?

Mała się naświetla a ja siedzę przy niej żeby nie zdjęła opaski z oczek. Jestem wykończona, ona nie chce w tym w ogóle leżeć 😭😭😭

iv09l6d8avrm8gc1.png
  • marlenaO Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    . Raga . wrote:
    Marlena - no kolejne dni w szpitalu są przygnębiajace - rozumiem, ale to max.2-3 doby jeszcze.

I super, że naświetlają Ci córeczkę przy Tobie...mi moją zabierali i tylko na kilka godzin dziennie mi ją przywozili 😯

Planują 2 doby ale zobaczymy....już wcZorj od rana powinna być pod lampa ale ta pediatra to jakaś młoda siksa i sama nie wiedziała jak postąpić.
    Rozłąki tez bym nie zniosła 😓

iv09l6d8avrm8gc1.png
  • . Raga . Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marlenaO wrote:
    Planują 2 doby ale zobaczymy....już wcZorj od rana powinna być pod lampa ale ta pediatra to jakaś młoda siksa i sama nie wiedziała jak postąpić.
    Rozłąki tez bym nie zniosła 😓

Ehhh rozumiem, że Ci serce pęka 😓😭
    Byle do poniedziałku, na zamartwiaj się kochana ❤❤❤

l22nqps6d3q4as05.png
  • mj26 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem po wieczornych i nocnych straszakach. Były nawet dosyć mocne, bo głowa mnie bolała i robiło mi się niedobrze. Nie narastały, nawet miały jakaś regularność ale ucichły. Księżyc w pełni, zobaczymy który lutowy maluch będzie następny ♥️😊 Marlena wytrwałości w tym szpitalu, już niedługo będziecie w domku ♥️🙂

Dariah, sylgor lubią tę wiadomość

28 lat, pierwsze dziecko ❤️
    Chłopiec 🧸 atdc2n0an2zfp7d7.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ja dzis w nocy tez miałam jakies bole miesiaczkowe ,wczoraj caly dzień bolal żołądek nie dobrze mi było;/;/ ahhh

Jutro moja corka kończy 5 lat. Ciekawe kiedy druga zechce wyjsc 😅

. Raga ., Dariah, emdar, nick nieaktualny, sylgor lubią tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marlena
    Piękne imie ! Mi tw się podobało i było na liście - odrzucone przez D bo jego najbliższa cioci ama tak na imieni to samo nazwisko wiec nie chciał...ehhh
    Kurczę szkoda ze zostajecie ale z drugiej strony należy się cieszyć ze wychwycili te żółtaczkę i naświetlarka ;)

Gusiaaa
    Czekamy na wieści po wizycie ;)

Camilla
    Dzięki !!!
    Nawet może na mniej niż 800 dam...?
    Bo mam chhba taka opcje ;)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie znów roznosi energia
    Właśnie atakuje znów kuchnie
    Potem odkurzanie, prasowanie itd
    M pojechał do Castoramy po kilka rzeczy jesCze żeby skończyć pokój Teo, bo się śmieje ze Teo czeka aż pokój bedzie gotowy żeby wyjść ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • gusiaa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariah wrote:
    A mnie znów roznosi energia
    Właśnie atakuje znów kuchnie
    Potem odkurzanie, prasowanie itd
    M pojechał do Castoramy po kilka rzeczy jesCze żeby skończyć pokój Teo, bo się śmieje ze Teo czeka aż pokój bedzie gotowy żeby wyjść ;)
    Byc może:) ja tak wlasnie mówiłam do kumpeli ,co teraz urodzila . Ze ma lozeczko nie gotowe to mala się nie spieszy . Zrobila łóżeczko nad ranem bole i urodziła 😅😅😅

Dariah lubi tę wiadomość

Kornelka 💕 09.02.2015r. /2680g. 54cm

tb73krhmu0f7yc26.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gusiaa
    To moja koleżanka tak miała tez ze swoją córka
    Mieli mieszkanie które remontowali, a w międzyczasie mieszkali u rodziny
    PrEprowadzili się
    Pierwszej nocy zaczęła rodzic heeh ;)
    Wiec może Tosiulek tez czeka na pokój....ale ja mi tłumacze ze j tak narazie będzie z nami w pokoju wiec ten jego nie potrzebny Hehehe

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • emdar Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, a my nadal łóżeczko w kartonie. Może faktycznie muszę złożyć żeby Julek zechciał wyjść 🙄? Też liczyłam na pełnię, ale nadal u mnie cisza(poza twardnieniem brzucha, ale to już z miesiąc mam).
    Zaraz Was nadrobię.

42 lata
    08.03.2019 puste jajo płodowe💔
    17.02.2020 Julek 💙
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozenka
    A u Was jak ?
    Coś się rozkręciło? Czy pominęłam jakiś post? ;)

Emdar
    Ja tez liczę na pełnie - dziś jest albo a nd na pn - jjz nie wiem ;)

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Bożenka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie tak : pół nocy nie spałam bo mnie budziły cholernie mocne skurcze. Od 4 nie śpię, bo skurcze były co 7 min średnio i tak miałam je do 7 rano. Wzięłam prysznic i kimnęłam się później 30min. Po 9 pojechaliśmy do szpitala, bo chciałam sprawdzić na ktg czy dzidzia się dobrze czuje. A oni do mnie, że jak chcę ktg to oni mnie na oddział przyjmują, bo już po terminie. W drugim szpitalu to samo. Więc wracamy teraz do domku, bo w sumie ruchy dziecka są ok więc wolę do poniedziałku siedzieć w domu. Skurcze są bardzo mocne, ale występują sporadycznie.🙂🤷

Dariah, . Raga ., Scintilla lubią tę wiadomość

7u2243r85d8tvjp3.png
    nqtk2n0axl4m779s.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Wstalam niedawno i odszedl mi tak.wielki czop , ze w zyciu na oczy nie widzialam .
    To co w 36 myslalam , ze moze byc czopem to ravzej nie bylo chyba ze kawalkiem . Teraz odszedl bardzo ciemno zolty taki naprawde ciemny zolty i na dwa razy , dlugi jak 1,5 mojej dloni i cholernie gruby wiec to juz na bank to !

W nocy to mialam mega napiete podbrzusze takie cmiace jak na okres ale to nie bol byl .

Tak sie podjaralam tym czopem , ze az sie obudzilam i dzialam w domu :D czuje ze jutro.urodze hahahah

Dariah, Darrika, emdar, Bożenka, Camilla33, mj26, Scintilla lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZKrecona
    Ooooo dajesz !!! Będziesz kolejna z dzidziusiem po tej stronie !!
    Suuuper !! ;)

Bozenka
    No tak, bez sensu teraz na weeknd zostawać w szpitalu skoro czujesz dobrze ruchy
    A w pn kładą Cię tak czy siak do szpitala, tak?
    I wtedy wywołanie czy jak ?

Może powtarzam pytania ale już się gubię kto co i jaki i kiedy heheh

w5wqvut11x85dyxn.png
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Bożenka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2020, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dostałam skierowanie na poniedziałek, ale nie mam pojęcia czy odrazu będą wywoływać 😉

7u2243r85d8tvjp3.png
    nqtk2n0axl4m779s.png
‹‹ 608 609 610 611 612 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ