LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dosc tych boli , od tygodnia mnie napierdala jak szalone ale zaraz przechodzi ... cala noc nie spalam bo mnie bolalo z przerwami bardzo ciagle . Przeszlo , zjadlam grzecznie sniadanie , poszlam sie umyc i od nowa ale teraz to tak zlapalo , ze z bolu wysiusiac sie nie moglam ... na wc spedzilam z 30 min z bolami okropnymi az lzy mi zaczely leciec z bolu gdzie pierwszy porod przeszlam naprawde z mocnymi bolami ale w ciszy , bez znieczulenia i slowa jakiego kllwiek przez 12 h a tu ? Juz z wycieczenia chyba az sie rozplakalam bo trwa to od cholery czasu ;( ile mozna ... a nic nie rusza . Albo niech nie mevzy albo niech sie ruszy kurwa Mac ! Juz innych slow brakuje ... za 2 h nie cale ona polozna ale ona i tak nic NIE powie bo przeciez znow bedzie to normalne ...
-
Raga powodzenia !:*
Taaak , Ja tez lubie czytac Scintille hehe .
Mysza nie stresuj sie kochana . Wazne ze lada dzien dzieciaczek bedzie z Toba . Jak sie narodzil nie wazne byle by zdrowy :*
Ja sobie wlosy farbowalam w tamtym tygodniu tez albo na poczatku tego . Nie pamietam ale mam z glowy heheScintilla, Mysza lubią tę wiadomość
-
Zakręcona
Współczuje Kochana ;(
Ale to są bóle - skurcze ? Czy co?
Trzhmam kciuki żeby się wreszcie rozkręciło!!
Bozenka
Jak sytuacja u Ciebie ? Coś się rozkręciło ?
Ja nigdy jeszcze nie farbowałam włosów hihi taka ze mnie kosmitka
Właśnie czekam na wizytę u gina - zobaczymy co tam się święci na dole j jak podrósł Teos09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
To sa mocne bole brzucha i krzyza dluzsze takie i przechodza , zaraz wracaja albo nie . Zalezy ciezko mi.okreslic czy to.skurcze czy nie ale bola juz jak porodowe prawie .
Ide na wizyte trzymajcid kciuki zebym w koncu wydusila z niej jakies informacjeDarrika lubi tę wiadomość
-
Ja do fryzjera też bym poszła, ostatni raz byłam chyba w marcu albo w kwietniu 😂
U mnie dalej wychodzi wodnisty różowy śluz (sprawdzałam na teście i jest z wodami płodowymi). Ale już nie leci po nogach tak jak wcześniej, jest tego trochę mniej. I mam bolesne skurcze, ale nie są regularne. Więc czekam na rozwój wydarzeń.
Zakręcona, ale Ci współczuję. Powodzenia i trzymam mocno kciuki!
-
Jestem po .
Mam termin wywolania na 17.02 w razie co umowiony . 😂
Mam 2 cm dlugosc szyjki i 2 cm rozwarcia , sprawdzila i zrobila rowniez masaz szyjki . Nie przyjemny ale bez tragedii . W srode mam ponowne spotkanie gdybym nie urodzila to kolejny masaz bedzie . Takto wszystko w porzadku a bole , no bole normalka . Moze jednak one cos dzialaja ze sie rozwiera ...
O.jakim grzebieniu mowa ???Dariah, Mysza, Scintilla, . Raga . lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Jestem po .
Mam termin wywolania na 17.02 w razie co umowiony . 😂
Mam 2 cm dlugosc szyjki i 2 cm rozwarcia , sprawdzila i zrobila rowniez masaz szyjki . Nie przyjemny ale bez tragedii . W srode mam ponowne spotkanie gdybym nie urodzila to kolejny masaz bedzie . Takto wszystko w porzadku a bole , no bole normalka . Moze jednak one cos dzialaja ze sie rozwiera ...
O.jakim grzebieniu mowa ???ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zakręcona, oo czyli są jakieś postępy. No może coś bte skurcze dają. No termin wywoływania porodu odległy dość, aż normalnie śmieszne to🙄 Może po masażu coś ruszy mocniej.
A z tym grzebieniem to dokładnie tak jak Camilla napisała. Jakiś czas temu chyba Scintilla przesłała link do artykułu, gdzie było to opisane 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 17:27
-
Zakręcona to dobre wieści! Wiesz już w razie co na czym stoisz
Ah ten grzebień, kurczę, co jest w sklepie to zapominam, ale może jutro podjadę do rossmana i w końcu kupię, poza tym chciałam też kupić sobie w razie w ten test czy tam podpaski na wody plodowe 🤔
Zróbilam kluchy z boczkiem i tak się objadłam, że już chyba nie wstanę z pozycji leżącejBożenka lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
My po wizycie
Szyjka nadal miękka, krotka
Około 3 cm rozwarcia - nie ma 4 cm jeszcze
Zrobiła lekkk masaż szyjki
Zobaczymh
Powiedziała ze wszytsko gotowe, może ruszyć dziś, jutro albo i za tydzień ehheh
Mały 3100 gBożenka, Darrika, Mysza, Camilla33, . Raga ., Scintilla, emdar, sylgor lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ale 12 dni po tp to chyba nie tragedia co? Mi to gin mówi, że jak w tp nic się nie zadzieje, to czekamy 10 dni i wtedy do szpitala na wywołanie. Czyli u mnie wypadnie 27
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 18:32
. Raga . lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam. -
Dziewczyny, podziwiam Was z tymi fryzjerami. Ja w 8 miesiącu byłam tylko na obcięciu i było mi tak słabo, że myślałam że nie doczekam końca 🙈
Mąż wrócił do pracy, w nocy staram się go nie budzić, żeby chociaż trochę się wyspał. Jedne budzenie mamy takie na ok 2h, bo Mała chce sobie popatrzeć, poprzytulać się, a nie samej leżeć w łóżeczku. Odsypiam w dzień śpiąc z Nią 😁
Zaczęły się nam chyba kolki. Czasem w czasie karmienia zaczyna mi płakać i się krzywić, słyszę, że w tym czasie idą bąki albo kupa. Jakoś musimy dać radę.
Trzymam kciuki za następne maluszki, bo dni mijają, a grono dzidziusiów się nie powiększa, wszystkie chcą w brzuszkach jeszcze posiedzieć 😁29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
Darrika wrote:Ale 12 dni po tp to chyba nie tragedia co? Mi to gin mówi, że jak w tp nic się nie zadzieje, to czekamy 10 dni i wtedy do szpitala na wywołanie. Czyli u mnie wypadnie 27
Dariah lubi tę wiadomość