LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi, mój mały też kicha, myślę, że to przy zmianie temperatury, zazwyczaj przy przebieraniu, ale czasem ot tak sobie... obserwuję, karmię piersią, czasem mu zmierzę temperaturę (położna mówiła, że do 38 st. jest ok). Nie martw się, noworodki są silne, tak łatwo się nie zarażają.
-
Darrika
Ja mam w Raszei cały komplet (włącznie z talerzem)
Bo jak wzięłam sobie moje jedzenie (chlebek itd) to żebym mogła na czyms zjeść
Wczorajsze skurcze w jocybsiw całkiem wyciszyły!
Spałam jak bobas ! Po dwóch nieprzespanych nocach
Zaraz będą badania
Mam nadzieje ze mnie wypuszcza
Dziś od rana pare slurczy
Śmieje się ze bobas wie ze musi poczekać bi mama dostała zapalenia spojówek, antybiotyk w domu jest wiec kusi czekać aż coś wezmę bo oszaleje
Raga
Powodzenia !!!!!!Darrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Gusiaaaa
Właśnie myślałam o Tobie
W pokoju mam dziewczynę co miała tp na wczoraj i była sie głosić na IP bo ma cc ze względu na oczy i coś tam jesCze
A na IP : oczy oczami ale mały jest miednocowo !!
A tydzień temu jeszcze był główkowo!
-
Gusiaaa
Nie nie
Niw rodzę
Czop dalej kg wychodzi - taki z krwia
Znów kilka mega mocnych skurczy
Ale wychodzę dziś
Liczę ze w tym tyg tu wrócę. Raga . lubi tę wiadomość
-
Gusiaaa
Wypuszczają ja dzisiaj ehhe
Ale tak będzie mieć cc
Tylko nie dziś
Oj nie wiem cY się obróci Gabi ale w szoku byłam ze w 40tc może się jwszcze obrócić !
Zwłaszcza ze ona mówi ze jest całkiem spory (ponad 3700!)09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Gusiaaa
Wypuszczają ja dzisiaj ehhe
Ale tak będzie mieć cc
Tylko nie dziś
Oj nie wiem cY się obróci Gabi ale w szoku byłam ze w 40tc może się jwszcze obrócić !
Zwłaszcza ze ona mówi ze jest całkiem spory (ponad 3700!) -
Dzien dobry .
Ja melduje sie , ze nocke mialam okropna . Bole brzucha raz na jakis czas , bole bioder mnie doprowadzaly do kurwicy ! I to lekko mowiac .
Oczywiscie wczoraj Mnie tak oczyszczalo , ze hej ... dzis od rana znow 4 razy razy na dwojce az tylek piecze juz
No i od godziny mam skurcze co prawda nieregularne bo co 8-6min . Roznie ale bola niemilosiernie , sa z krzyza ewidentnie wiec ostro idzie . Jak przy synku pierwszym ... dodatkowo przed chwila podcierajac sie wyciagnelam sluz z cala masa krwi na papierze wiec czuje w kosciach , ze to to bedzie ! .
Narazie pije herbate i skreca mnie z bolu a Ja pod nosem tylko gadam " o kur*** , o kur** -
Hej dziewczyny melduję że mam już Gabrysia przy sobie ❤ Urodził się wczoraj o 11:45 3730g poród sn.
Scintilla, Darrika, gusiaa, Dariah, Camilla33, mj26, . Raga ., Linka90*, ZakręconaOna, Fruzia85, emdar, Edith, Foto_Anna, ppieguskaa, zulka, zuzi_c, sylgor lubią tę wiadomość
-
KasiaM, Mysza - gratuluję dziewczynki 🎊 💐 🥳
Zakręcona, Raga - trzymam kciuki za rozwój akcji - go go go 😉🍀
My się witamy w terminie ... Pozostaje odliczanie do południowej wizyty i decyzji o szpitalu 😔
Coś czuje, że dzisiaj będzie duuuuzo emocji na forum -jednym słowem przycisk odśwież non stop 🙆♀️KasiaM, Mysza lubią tę wiadomość
-
O rety laseczki
Raga trzymam kciuki, dzisiaj będzie dzidzia jak nic :p
Dariah zobacz jak przewidziałaś, pewnie dzisiaj Cię wypuszczą, a do piątku wrócisz :p
Bożenka ja tam się kompletnie nie znam więc myślę, że warto byś spytała polożną może? Bo w sumie zarówno kał jak i mocz prawidłowo powinny mieć ph w okolicy 7 Pasek jest żółty, więc teoretycznie ma odczyn kwasowy, jak dostaje substancji neutralnej lub zasadowej to powinien się zmienić na niebieski ale chyba może to zabarwic w ten sposób i luźną kupa i siku 🤔
Zakręcona dzisiaj czuje Twój ból, ja pierwszy raz też miałam jakąś dziwną noc. Znowu spać nie mogłam między 12-1 w nocy znowu mega zgaga, bo mała od 4 5 dni właśnie w tych godzinach sobie robi harce. Do tego jakieś 2-3 godziny ciagły ból okresowy, nie jakoś mocny ale odczuwalny, krzyż też coś bolał, w dodatku żebra też bo dostałam serię kopniaków. Dziwnie, ale teraz rano już cisza i spokój34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Jestem światłem, które nie gaśnie, nawet w najciemniejszym lesie.
Jestem sercem, które bije odważnie, nawet gdy drży.
Nie czekam na cud – ja nim jestem.
Moja dusza zna drogę. A ja… jej ufam.