LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Camilia duzo spokoju kochana ! Bedzie napewno dobrze wszystko i po Twojej mysli .
My w domku juz od paru hdzieci wykapane spia smacznie , ciekawe na ile
ja zaraz ide sie kapac i skorzystam moze troszke ze snu jak sie da .
Starszy synek zachwycony malym , krzyczy az ze go mocno kocha i , ze jest piekny hehe . No i moja sunia oszalala . Spi pod lozeczkiem , ciagle podchodzi do malego jak chociazby jeden dzwiek z siebie wyda . Hahaha no niczym jak jej :p
Pierwsza kapiel byla , oczywiscie nie obylo.sie bez awantury ze strony Kubusia ale jak juz ubralam go to zjadl i odlecialCamilla33, JustiJusti, Darrika, emdar, zuzi_c, Scintilla, Dariah, zulka, KasiaM lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny normalnie non stop jestem z waszymi wpisami z tyłu. Brak czasu i jeszcze raz brak czasu. Gratuluje wszystkim świeżym mamom i życzę dzieciaczkom zdrowia. Mam nadzieje, że wkrótce będę na bieżąco
. Na razie proszę dopiszcie mnie do listy. Oliwier Maksymilian. Urodziłem się 02.02.2020 przez CC o godzinie 14.02. Mam już teraz ponad tydzień i daje mamie popalić
.
https://naforum.zapodaj.net/0585518cd077.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2020, 22:51
Ewciaa83, Darrika, Camilla33, ZakręconaOna, Scintilla, Dariah, gusiaa, zulka, KasiaM, Edith lubią tę wiadomość
-
Camilla widziałaś? Super wieści, to teraz jutro na spokojnie jedź do swojego szpitala i lada moment nam tu zamledujesz kolejne lutowe serduszko
Zakręcona super, że już jesteście w domku ! Teraz jak masz chwilę to pewnie, że ja łap i trochę odpocznij
Justi przesłodki dzieciaczekwidać mały łobuz, jak juzbod początku daje popalić
No a ja sobie nadal umieram na zgagę, jutro muszę ruszyć tyłek z chaty i kupić sobie znowu manti czy coś, bo mleko to na chwilę pomaga, A takiej zgagi jak ostatnie 3 dni to przez całą ciąże nie miałam, katastrofa, jestem już nie mega zmęczona...Camilla33 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
JustiJusti wrote:Hej dziewczyny normalnie non stop jestem z waszymi wpisami z tyłu. Brak czasu i jeszcze raz brak czasu. Gratuluje wszystkim świeżym mamom i życzę dzieciaczkom zdrowia. Mam nadzieje, że wkrótce będę na bieżąco
. Na razie proszę dopiszcie mnie do listy. Oliwier Maksymilian. Urodziłem się 02.02.2020 przez CC o godzinie 14.02. Mam już teraz ponad tydzień i daje mamie popalić
.
https://naforum.zapodaj.net/0585518cd077.jpg.html -
Fruzia85 wrote:Córcia 3600/58 cm. Jest zdrowa i śliczna bardzo kochamy😍 urodziła się o 9.10.
Zdjęcie później bo nie mam jakFruzia85 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Widze , ze na ta chwile moj syn pobil wagowo wszystkich hahahhahahhahaha a mial byc taaaaaaki malenki hahah
ZakrecOna tak szybko wróciłaś do domu ze można powiedzieć ze „wyszła do sklepu po mleko i urodziła przy okazji dziecko” 😀ZakręconaOna, Dariah, . Raga ., Fruzia85, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Camilla cieszę się że z dzidzią wszystko ok , że już jesteś spokojniejsza i jutro wierzę że dzidziuś postanowi wyjść w Twoim szpitalu , kciuki trzymam
Justi Justi hehe mamy tą samą datęgratulacje ogromne , Oliwier cudny :*
Zakręcona super że już w domku i ze starszy synek tak pozytywnie zareagował na braciszkaJustiJusti lubi tę wiadomość
-
Zakręcona gratulacje!!!! Pozamiatałaś z tym szybkim porodem! 💪😁
Raga! I dla Ciebie kochana rowniez! Mój wpis o porodzie pewnie będzie podobny hahaah💖😂
Camilla trzymam kciuki mocno!
Emdar ja mam termin cc na 20.02 czyli został równo tydzień. Na razie nic się nie zapowiada. Dzisiaj wizyta i ktg.
No powoli się wszystkie rozpakowują ciekawe, która następna! Ja oczywiście wczoraj jeszcze sprzatalam do południa, potem przyszła koleżanka i wieczorem tak mnie złapał bol pleców, że nie mogłam wstać 🙊 mam czasem takie coś jakby rwa kulszowa i z tym właśnie chodzę do fizjo ale sobie mówię fuck tydzień przed porodem? Serio? No ale teraz wstałam to w miarę odpuscilo. Po prostu przeciążyłam wczoraj plecy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 05:01
-
Camilla
Cieszę się bardzo ze z synkiem wszytsko w porządku !
W takim razie jedz dziś do Twojego szpitala i zobaczymy conpoowiedza
Ciekawe czy będą wywoływać czy kazać czekać do terminu ?
Dawaj znać Kochana !!
Zakręcona
Hihj słodziak z Oskara !!! Fajnie ze fak pozytywnie zareagował na Kubusia;)
Prosimy o zjdiecia chłopaków
Ewcia
Nooo nie dziwi mnie to ze masz już dość mamy
Bo sorry....ale jako ze Ty w ciąży i z małym dzieckiem w domku to ona powinna Tobie / Wam gotować..
Albo przynajmniej meeeega pomagać...
Ehhh
JustiJusti
Śliczny Oliwier !
Widać ze łobuziak ehheh to spojrzenie łobuzerskie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Foto_Anna wrote:Oj tak!
Mój Synek kończy dziś tydzień
Pierwsza noc po CC - zabrano mi synka na noc bym wypoczęła bo pionizacja była dopiero rano. Tak był to "wypoczynek" że też zasnęłam krotko przed tym, jak sprawdzali poranną temperaturę i ciśnienie!.
-
ZakręconaOna wrote:Opowiem Wam cos .
Znajoma moja z pracy ma sasiadke ktora w dzien tp pojechala tu do szpitala w uk co dalej robic beda ... dali jej oxy i do domu odeslali . Ma do domu ze szpitala 15 min autem . Dostala po godzinie okropnych boli az kupe sie jej zachcialo . Maz w tym czasie zadzwonil do szpitala co robic maja ... kazali dac jej paravetamol 🤦♀️ ona poszla w tym czasie do wc na te 5 min i uwaga ! Wyszla z dzieckiem na rekach .
MASAKRA ! -
Justi2019 wrote:Hej dziewczyny nie wiem jak u was dają jedzenie i w jakich godzinach w szpitalu ale pisze wam od razu weźcie sobie swoje żarcie bo ja od 17 (kolacją) do 9 rano ( śniadanie) wczoraj taka byłam glodna że coś okropnego , szczególnie że przy tej cukrzycy ciążowej przyzwyczaiłam się że jem mniej a częściej i ostatni posiłek o 21 a o 7:30 już byłam po śniadaniu tak tu masakra jakaś. Mąż mi przyniósł kanapki żebym miała co zjeść o 21 bo znów by mnie ssało do rana
Na porodowke bardzo polecam zabrać wodę z dziubkiem i pomadkę do ust , bardzo mi się chciało pić i usta mi się wysuszaly bardzo
-
Dariah wrote:Justi
Tak już wlansie k tym wspominaliśmy, ze kolacje są zdecydowanie za wcześnie a potem człowiek głoduje
Ja już sobie wałówkę przygotowałam na kolacje
Co do porodu to woda taaaaak i mi przy poprzednim porodzie położna poleciła zrobić zapas....lizaków !
Mi się mega przydały
Bo to nie „jedzenie” a ma dużo cukruwiec dodaje energii
.
-
Scintilla wrote:Na usta polecam masc Retimax 1500.
Dostałam plamienia po masażu 😐🙁
Nie wiem czy widziałyście już akcje Biedronki z darmowymi "wyprawkami" , która działa od wczoraj - wklejam link :
https://www.dadaclub.pl/signup