LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny! Ufff powiem Wam, że dzisiaj w końcu odespałam. Noc znowu fatalną bo zgaga koszmar, ale o 2 się udało zasnąć i jakoś tak do tej 11 teraz sobie pospałam i czuje się ok
Trzeba zjeść jakieś śniadanie, bo burczy w brzuchu :p34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dziewczyny dzisiaj pojechałam na ktg i na wizytę do innego lekarza bo mój na urlopie.
No i co dupa. Mała się nigdzie nie wybiera szyjka miękka ale długa a ba ktg cisza.
Młoda nic nie przybrała ale lekarka powiedziała że teraz to już nie będę jej tuczyć tylko odżywiać. Łożysko w bardzo dobrym stanie przepływy też.
Także mogę nawet urodzić w marcu .Darrika, emdar, JustiJusti lubią tę wiadomość
-
Nie no do Marca to chyba nie da rady :p ale możesz dołączyć do naszego klubu leniwych macic, co to ich dzieciaczki się nigdzie nie wybierają
zulka, emdar lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Mi się dzisiaj ciężko spało, zgagę tez miałam i plecy mocno bolały, każdy pozycja niewygodna. Sutki męczyłam przez 25 minut, ale już dłużej to bolały, jeszcze męża zaatakuje dzisiaj. No nie poddaje się, może ta szyjka ruszy do niedzieli 😞28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Ja męża będę atakować od 17
Ale to dopiero po wizycie, kto wie może już się coś ciut ruszyło skoro było jakieś kłucie 🤣
Ale dzisiaj się cieszę, że w końcu pospałam i czuje się dobrze, od razu w głowie też lepsze myśli. Nawet mąż jak mnie zobaczył jak teraz wstałam to mówi, że chyba się wyspałam bo ładnie wyglądam
Mj no powiem Ci, że jak by do tej zgagi mi doszły jeszcze jakieś plecy to bym chyba serio wyszła z siebie i stanęła obok. O 2 w nocy nawet sobie sodę rozpusciłam w wodzie i wypiłam (fuj) ale i tak nie pomogło. Dzisiaj jadę kupić manti żeby mieć
Zulka, to Ty masz jeszcze tydzień do terminu, więc spokojnie jeszcze Ci się tam może wszystko ruszyć :p34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Hej dziewczyny kurde jak ja dzis pospalam do 10.30 az a szok jestem I snilo mi sie ze wody mi odeszly 😂😂 niestety tylko w snie.
Macica jak byla leniwa tak jest mozemy zmienic status na "Wku... leniwe macice"Darrika, ZakręconaOna, emdar, zulka, sylgor lubią tę wiadomość
-
Ewcia
oj zdecydowanie wku*** dzisiaj hehe
Dzis wreszcie piekne slonce
ale z moim meeega humorem nawet nie mam ochoty wychodzic!!
siedze dzis na kompie i robie przeglad zdjec corki do albumueheh
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U mnie wstępnie indukcja zaplanowana na pn - wody są w normie, waga dziecka 4kilo a że nie jestem pierworodka i biodra mam jak Beyonce chcą poczekac na naturalną akcję. Szkoda tylko że szyjka nadal przepuszcza tylko palec a dodatkowo jest zajebiscie długa - oceniają na 3cm. Zupełnie nie porodowa 🤦♀️
Zaczną pewnie od cewnika foleya - dzisiaj koleżance z sali założyli przy 2cm rozwarciu i zdążyła tylko dojść z zabiegowego do sali, być podpięta pod KTG a tam skurcze 80 i już leży na porodówce 🙆♀️ Jednym zdaniem u mnie jeśli organizm do środy nie zareaguje na indukcję to raczej kończymy ciążę cesarką 🙁 -
Scintilla
o kurde jaka szybka akcja u tej dziewczyny!!!!!
wooo
trzymam kciuki aby u Ciebie tez zadzialalo
i zeby szybko poszl akcjaScintilla, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Jak teraz bylam na patologii to zlgosila sie dziewczyna na wywolanie, bo juz po terminie
pierworodka
i wage dziecka szacowali na 4300 g...
ale miala miec normalnei indukowany porod, balonik (w kocnu nie zalozyli bo okazalo sie ze ma 2 cm) i rano poszla na oxy
a ja potem juz wyszlam wiec nie mam info jak sie potoczylo09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dzien dobry .
Ja oczywiscie ponownie nocka z banki , 2 h nie cale lacznie spalam ale funkcjonuje , nie narzekam narazie . Czuje sie fantastycznie , jak sarenka normalnie skikam .
Powiem wam dziewczyny serio tak ...
Jestem przeszczesliwa!!! Jestem mama najlepszych dwoch chlopakow dla Mnie na swiecie ❤ nie mecze sie juz w ciazy i nienawidze chodzic w niej szczerze . Przytylam prawie 30 kg ... oczywiscie waga mi sie w domu zjebala i pokazuje wszystkim , ze waza ponad 5-10 kg wiecej 😂😂😂 takze nie wiem ile dokladnie wazylam i ile waze .
Ogolnie czuje sie lzejsza wiadomo , wygladam lepiej . Kazdy mi to mowi. Nawet polozna dzis mi.powiedziala ze buzia mi schudla odrazu hahahaha i rozpromieniona bardziej jest . Dzis juz przeszlam na lekka " diete " wiec zaczynamy akcja zrzucanie kg
na koniec lutego zaczne powoli juz wracac na lekkie treningi na silownie . Typu rowerek , orbitrek
wracam do starego zycia , czyt. Zywych hahaha . Widze swoja pipke w koncu hahaha cudownie noooooo
Nareszcie !!!! Az chce mi sie krzyczec ze szczescia hahahahahha .Scintilla, mj26, Darrika, Camilla33, gusiaa, JustiJusti, . Raga . lubią tę wiadomość
-
U mnie powiedzieli wprost, że waga może być zakłamana ponieważ sama nie jestem Chodakowska (predzej Wellmanowa 🤭) i precyzyjne mierzenie jest nierealne. Pocieszam się tylko tym, że głowa jest b nisko - ona dosłownie jest tam w pipi ale nie weszła w kanał rodny więc nie naciska na szyjke i nie robi rozwarcia.
Macie rację z tymi drugimi ciążami - miało być szybko a wychodzi jak chce 😐
Ale szukam pozytywów.....narazie znalazłam jeden - dłuższy urlop macierzyński 🤭 -
Zakrecona
ale fajnie cyztac taki post!!
dobry humor az bije od Ciebie!!
pokaz nam chlopakow
jak pierwsza nocka z Kubusiem? zalapal cycka ?
Ja mialma 2h skurczy krzyzowych
i sie skoncyzlo
hehehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Scintilla
Moj dzisiejszy humor uniemozliwia mi znalezienie jakiegokolwiek pozytywu czegokolwiek....
wiec nie dolącze się do Ciebie w szukaniu dobych stron
ale ciesze sie, że TY takowe znalazlas
ja juz mam dosc
stracilam nadzieje na szybki porod
byly skurcze i nie ma
i o! tyle
-
Kochane, a ja się witam... ze szpitala😒 W nocy skoczyło mi ciśnienie (150/95 i 160/97),no to mówię dobra chyba trzeba jechać(do szpitala mam 5 min samochodem).Od jakichś dwóch, trzech tygodni miałam już podwyższone(jak na mnie)ciśnienie, dlatego miałam to kontrolować. Nie czułam się jakoś wybitnie źle, ale bolała mnie głowa i jakaś taka"rozbita"byłam. Na IP mega super "obsługa" i na szczęście zero ludzi. No, i lekarz mi mowi że z uwagi na mój wiek, wiek ciąży, i moją historię(poronienie zatrzymane w 9tc)to chce mnie na parę dni zatrzymać i poobserwować. No to do pn leżę, i mam nadzieję że w pn wyjdę, a nie ze uznają ze skoro jestem w terminie(właśnie na pn mam tp) to mnie zatrzymają😒 Na szczęście warunki są naprawdę ok, lekarze i pielęgniarki też,nastawienie mam dobre, więc dam radę. To tylko(planowo) 4 dni. Gadałam tu z laskami i np.jedna mówi że leży 3 tydzień....No,ale jak mus to mus. Lekarka się mnie na IP pyta czy wyrażam zgodę na hospitalizację, i powiem Wam że jak nie cierpię szpitali(nikt nie lubi) no to nie odważyłabym się powiedzieć"nie,jadę do domu".42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
A takto od rana wstalam , kawka , sniadanko lekkie i mega male bo nadal jesc nie moge zbytnio . Jakbym miala posciskane wszystko w srodku
Ogarnelam pokoje , wykapalam sie i robie obiaddzis gotowany schabik w sosie chrzanowym lekkim z kasza jaglana i warzywami gotowanymi . Mniam !
Mama moja przyszla na szybka kawe przed praca i zobaczyc malego , splakala sie jak dziecko. Przy porodzie z Oskim byla z moim mezem to tam tez plakala. Hehe
Byla u Nas dzis polozna na kontroli. Z malym wszystko dobrze . Zadowolonasama mowila , ze 4 kg chlopa a wyglada na 2 kg hahahaha taki okruszek .
Jedna rzecz mnie zmartwila , malemu sie raz lekko cofnelo gesciej tak i malo ale na zolto ...mleko pamietam ze sfermentowane jest biale jak serek wiejski brr a tu taki glutek . Nie wiem moze to jeszcze z wod plodowych z siara zmieszane ?! Sama nie wiem ale to bylo po poloznej wiec nie moglam zapytac jej . Bo takto wszystko super . Cyca ciagniemy jak nalezy , dziecko bez problemowe . Nie spimy w nocy bo maly buszuje i ciagle cyckuje sie albo wali kupy hahaha .
a w dzien je i spi troszke .