LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny lekarz przyszedł i mówi że Oliwka ma tego wirusa RSV , zalamana jestem
Lekarz powiedział że przebieg choroby może być ciężki ale on nie chce mnie straszyć tylko musi mnie poinformować w razie wu , póki co jest ok bo to początek choroby , mówi mi o tym żebym się nie nastawiała że jutro mnie wypuszczą , będziemy musieli zostać na weekend, leczenie trwa od 7 do 10 dni. Czekają jeszcze na resztę wyników i mają wdrozyc leczenie , martwię się jak cholera , a najgorsze że jeśli Oliwka to ma to Ada też musi mieći skąd ona to dorwała
-
Marlena,nawet mi nie mów... Naprawdę liczę że wyjdę, no albo zacznę rodzić w 3 dni(na to już nie liczę). Mi dzisiaj powiedziała lekarka, że jak będzie ok, to w pn wyjdę. I pewnie wrócę 41t3d(no albo wcześniej😀). Marlena, a Ty długo leżałaś przed porodem?
Justi, jesteście w szpitalu, mała pod opieką, będzie dobrze. Trzymam kciuki za małą✊42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
JUsti
o Matko, cale szczescie ze jestescie w spzitalu!!
a ten RSV to jest to co wywoluje zapalenie pluc? czy jak?
bo piwrwsze slysze o RSV...az glupio sie przyznac..
tak jak mowi GUsiaaa - zbadajcie tez od razu krew Adzie09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Justi2019 wrote:Dziewczyny lekarz przyszedł i mówi że Oliwka ma tego wirusa RSV , zalamana jestem
Lekarz powiedział że przebieg choroby może być ciężki ale on nie chce mnie straszyć tylko musi mnie poinformować w razie wu , póki co jest ok bo to początek choroby , mówi mi o tym żebym się nie nastawiała że jutro mnie wypuszczą , będziemy musieli zostać na weekend, leczenie trwa od 7 do 10 dni. Czekają jeszcze na resztę wyników i mają wdrozyc leczenie , martwię się jak cholera , a najgorsze że jeśli Oliwka to ma to Ada też musi mieći skąd ona to dorwała
-
AH dziewcyzny co na Raszeje jada na sn (chyba to dotycz tylko sn...)
dla meza uszykujcie 50 zl na stroj i cos jeszcze (jakis depozyt / szafka?)
nie zrozumialam
ale zapamietalam 50 zl09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U mnie kolejny zapis prawidłowy 😊 tamten z wczoraj to chyba przypadek. Mały tak ustawiony w kanale że dziś lekarka mówiła, ze ona nie wie jakim cudem dam radę chodzić i że teraz to może być i za godzinę. Mąż dziś szykuje od rana smakołyki na jutro, jak nic synek chce się jeszcze na nie załapać 😋
Darrika, mj26, Ewciaa83, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:Camilla
a masz skurcze ?
czy narazie cisza?mj26, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dariah wrote:AH dziewcyzny co na Raszeje jada na sn (chyba to dotycz tylko sn...)
dla meza uszykujcie 50 zl na stroj i cos jeszcze (jakis depozyt / szafka?)
nie zrozumialam
ale zapamietalam 50 zl
No nieźle, A ja dzisiaj dopakowałam właśnie do kajecika z dokumentami i badaniami 30 zł, no nic to dorzucę jeszcze te 2 dyszki34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Przed wyjściem na ktg zrobiłam zdjęcie i mówię do męża, tak samo zrobiłam z Piotrusiem i powiedziałam mu, że ma 48 godzin na wyjscie i wyszedł 😋 Może brat też będzie taki grzeczny 😊
A Piotruś skończył dziś 17 miesięcy, powiem Wam że to aż straszne jak czas szybko mija. Mój mały miś dopiero się urodził a dziś lobuzuje, wszędzie wchodzi i jeszcze próbuje się kłócić w swoim narzeczu 😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2020, 18:35
mj26, Darrika, Dariah, gusiaa, emdar, Linka90*, Ewciaa83, zulka lubią tę wiadomość
-
emdar wrote:Marlena,nawet mi nie mów... Naprawdę liczę że wyjdę, no albo zacznę rodzić w 3 dni(na to już nie liczę). Mi dzisiaj powiedziała lekarka, że jak będzie ok, to w pn wyjdę. I pewnie wrócę 41t3d(no albo wcześniej😀). Marlena, a Ty długo leżałaś przed porodem?
✊
W piątek trafiłam do szpitala, termin miałam na niedziele i już w poniedziałek zaczęli mi robić test oxy i we wtorek poród.
Być może u mnie chcieli szybko rozwiązać ze względu na infekcje...dzisiaj dowiedziałam się od lekarki ze miałam gronkowca w kanale szyjki macicy i żeby to przebadać za jakiś czas czy mi nie wróciło.
-
ZakręconaOna wrote:No i poszlam pod prysznic , oczywiscie 5 minut bo co ? Musial sie zrabac
odplyw nie dzialal , zalalo cala lazienke ... masakra mowie dobra wychodze nagle mowie
Boze Ja bede za chwile przec a moj maz do Mnie co Ty . 2 h temu jakos mialas 3 cm rozwarcia ( a z synem z 3 do 6 szlo chyba z 7 h wiec tak o tym myslelismy ) . Moja siostra blada bo byla ze mna tez .... mowi ja pierdole Agata oddychaj bo jestes fioletowa , Ona mi powiedziala pozniej ze myslala , ze Ja umieram az jej slabo bylo i wyszla na wdech wydech na 5 min .
Ja mowie w kryzysie dobra , chce zzo ! Ona ok sprawdze cie bo jak masz 4 cm to ci juz dam i zaczela szykowac wszystko .
Ja nagle parte okropne dostalam , tak mocne ze podobno wygladaly moje nogi jak przy egzorcyzmach Emily rose 😂😂😂 normalnie palce wyginalam z bolu hahahaha . I ona nagle patrzy jak nogi rozlozylam a tam pol glowki widac ... mowie zajebiscie to prawie koniec hahaha . 5 razy parlam jeszcze chyba , nawet nie i bach maly wyskoczylmaz mowi kurde zaraz bede beczal hahaha .
wycalowal mnie , siostra mnie wycalowala , wykomplementowali ze mega dzielna bylam ! Ze juz po wszystkim
a Ja UWAGA !
Ani nie peklam ani mnie nie nacinali a tu najlepsze bedzie . Maly urodzil sie 14.29 i ?! Waga 4080 😆😆😆😱 a taki malenki mial byc coooo . ;p
Ja zsyczajnie brzuch mialam maly i tyle .
Nie mierza tu dzieci wiec sama zmierze mniej wiecej malego jutro w domu ale ciuszki 56 wisza na nim . I w ogole wyglada na mniejszego niz moj synek pierwszy hyl jesli chodzi o wzrost ale szerszy ciut .
Jest cudowny !!!!!!!!!!!! ❤❤❤.