LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po sn i tez nadal ma brzuszek
juz zdecydownie mniejszy niz np tydzien temu
ale nadal jest
tez mam jeszcze jakies 9kg do zrzucenia sprzed ciazy...
ja tez w domu jestem to leginsy sa idealne
o jeansach sprzed ciazy to nawet nie mysle narazie. Raga . lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Mysza wrote:Dziewczyny po CC-jak Wasze brzuchy?
Ja dalej jestem w 4 miesiącu ciąży. W sumie mój brzuch służy za leżankę dla małej🙄 Już nastawiam się na wizyty u fizjoterapety.
Ja Ci powiem, ze mi nawet brzuch spadł ale najgorszy ten zwis na dole;/ jestem 2 tyg po porodzie i z 17 kg zostało mi jeszcze 5 . Zobaczymy jak to będzie z czasem .. -
nick nieaktualnyJa nie karmię piersią to obstawiam, że jeszcze macica się nie obkurczyła do końca albo rozeszły się mięśnie. Mi zostało jeszcze 10kg do wyjściowej wagi czyli 50kg. 10 poleciało szybko, a teraz stoi w miejscu.A jem mało.
W niedzielę byłam na długim spacerze i czułam się jak kaleka -
Dziewczyny umieram poprostu tak mnie boli ząb że poród jak Boga kocham to przy tym pikuś
Apap nie pomaga , co mogę jeszcze wziąć przy karmieniu piersią? Byłam dziś na spacerku z moimi córeczkami i powiem wam że wyszlysmy z bloku a tu kropi no ale cóż. Stwierdziłam że za dużo ubierania i szykowania żeby się wracać i poszłyśmy wkoncu z cukru nie jesteśmy
zaliczyłysmy pierwszy raz razem zakupy w biedronce , szczerze to miałam obawy czy wózek podwójny mi wejdzie między kasy hehe i tam ggdzie nie było nic porozkładane przed wejściem do kas to bez problemu wózek się zmieścił i jeszcze miejsce zostało
Maluchy się dotlenily a ja na czas spaceru otworzyłam okna w mieszkaniu także wróciłam do wywietrzonego od razu lepiej się człowiek w takim czuje . Najgorszy ten ból zęba zwariuje zaraz a jak tu iść do dentysty z dwoma maluchami , niewykonalne
-
Scintilla, Mysza, Dariah, Fruzia85, Darrika, Bożenka, ppieguskaa, sylgor, mj26, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
To i my poprosimy o zaaktualizowanie danych ☺️:
Scintilla, chłopiec/Bartosz, 2 dziecko,
- ur.18.02.2020,3550g, 54 cm, SN
U mnie na plusie 3kilogramy - zerowe szanse na kaloryfer na brzuchu w tym roku - skórę na nim mam tak rozciągnięta, że spokojnie mogłabym sobie zrobić tam kieszeń i nosić młodego jak typowy kangur 😂
Po antybiotykach mam jakiś zjazd - połączenie leków i niepełnego snu powoduje, że chodzę po domu jak zombie. Z chęcia położyłabym się koło niego na drzemkę ale córka rownież wymaga uwagi więc muszę być w gotowość 24h na zabawę w LOL Suprise 🙃Bożenka, . Raga ., sylgor, Linka90* lubią tę wiadomość
-
Scintilla, Mysza, Dariah, Fruzia85, Bożenka, ppieguskaa, sylgor, mj26, Camilla33 lubią tę wiadomość
-
Hej to i ja poproszę
Malaw, dziewczynka- Tosia, 1 dziecko
25.02.2020, 3350 g, 54cm, SN
Dziewczyny, taki kupowy problem...
Mała od wczoraj rana nie robi kupek.
Moczy min 8 pieluch, je z piersi 9-10 razy dziennie, ładnie śpi nie pręży się nie płacze. Nie wiem jak przybrała ale na takiej normalnej wadze wychodzi że przybrała (wiem wiem dokładność takiej wagi jest beznadziejna). Jak wasze dzieciaki?
Strasznie się martwię że ją głodzę... na szczęscie jutro pierwsza wizyta u pediatry...
-
JUsti
piekne dzieciaczki!
Oliwka jak slodko spi
Malaw
Tosia jest kp?
z tego co wiem, to kp moze byc tak ze kupki sa raz na kilka dni
wiec mysle ze jesli nie placze / nie prezy sie to jest ok09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Malaw wrote:Hej to i ja poproszę
Malaw, dziewczynka- Tosia, 1 dziecko
25.02.2020, 3350 g, 54cm, SN
Dziewczyny, taki kupowy problem...
Mała od wczoraj rana nie robi kupek.
Moczy min 8 pieluch, je z piersi 9-10 razy dziennie, ładnie śpi nie pręży się nie płacze. Nie wiem jak przybrała ale na takiej normalnej wadze wychodzi że przybrała (wiem wiem dokładność takiej wagi jest beznadziejna). Jak wasze dzieciaki?
Strasznie się martwię że ją głodzę... na szczęscie jutro pierwsza wizyta u pediatry...
U mnie nie było kup albo wcale albo jedna dziennie. Teraz już po 5-6 kup. Mała też na cycu, pierwsze 5 dni po porodzie przybrała w normie. A teraz mimo karmienia tak samo - jak się pojawiły kupy, to przez 5 dni nic A nic nie przybrała. Jutro będzie położną i zobaczymy czy nie będę musiała dawać dodatkowo mm.
Zuzia ma 11 dni, Ty chyba urodzilaś krótko po mnie? To się nie martw i czekaj na kupymi położną mówiła, że jak są siuśki w dobrej ilości to kupa może być nawet co 2-3 dni i to wszystko jest ok. Dziecko po prostu całe mleko co dostaje to zużywa/wchłania i dlatego nie ma kup
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Ja końcowo nie wiem ile przytyłam ale chyba coś koło 14 kg, bo raz jak stanęła na wadze to było 86 kg. Teraz mam 76.6 kg i mąż mówi, że z dnia na dzień coraz się chudsza robię. Fajnie by było robić do wagi sprzed ciąży czyli 72, a potem to będę myśleć nad formą :p
. Raga . lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.