LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewciaa83 wrote:Darrika buzka tez pyzata🙂
Ja juz na 2 przeszlam, a I tak jak zmieniam srednio co 3 godz to przesikany caly pampers. No te bąki u dzieci to sa smiesznie, jakby mialy odleciec taki odrzut czasami😃😃
Ona akurat takie policzki jak pyzy to miała od razu jak się urodziłato zdjęcie co mam jakby na profilowany ma forum, to miała 4 czy 5 dni dopiero A już jakby jej kto pyzy wsadził do buzi
Już na 2 zmieniłaś? Ja to pewnie dwójkę to za miesiąc wyjdę z szafki, bo mam chyba z 3 paczki, a tu cały czas 0 albo 1 kupujemy.
Ostatnio mamy tylko te z Lidla lupilu i w sumie są najlepsze, najbardziej miękkie i delikatne34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Ja do szpitala kupilam Pampersy,zmienilam na jakies bez nazwy w sumie, w pl pewnie ich nie ma u nas jest sklep Sainsbury I jako jedyne od poczatku z tylu pieluszki na plecach jest sciągacz taki jak na bokach, co mnie osobiscie bardzo odpowiada.
Lupilu tez byly ok ale nie mialy tego sciagacza wlasnie, a Wojtek czasami mial taki odrzut ze wszystko wychodzilo gora😁😁 -
Darrika wrote:Scintilla świetna wiadomość! A wszystkie Ci tu pisałyśmy, że na spokojnie, będzie dobrze i widzisz?
Ale te Wasze dzieciaczki już duże! Moja Zuzia jest takim małym kurczakiem, nie wiem czy ona w ogóle rośnieniby na wadze przybiera, ale ciuchy i pampersy jak były za duże, tak są nadal
Nawet te pampersa 0 dla dzieci poniżej 3 kg są jej duże 🤔 z mężem się śmiejemy, że ma taką malutką tą dupkę, a takie bąki puszcza jak dorosły
My też mamy takiegi pajacyka i na tym zdjęciu podobna jest do naszej córki. Jak pokazałam mojemu narzeczonemu to zdjęcie, to myślał, że to nasza Aurelka ❤️😂
Zapewne zaraz wystrzeli i będziesz zakładać większy rozmiar. Ale pampersiki 0 to faktycznie mała dupka😃. Nasza wczoraj oficjalnie przeszła z 56 na 62, a pampersiki to już 2 mamy😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 21:02
Darrika lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny w tych ciezkich czasach..
Dzieciaki są urocze 😍
Scintilla uff na szczęście wszystko dobrze się skończyło ☺
My też 2 używamy, nawet już dłuższy czas ☺
Ze względu na wirus położna nas nie odwiedza Ale stawałam z małym na wagę i wychodzi ok 5300 😄 więc rośnie ☺
Ale mamy cały czas problem z cerą, jakieś wysypki, krostki i tak w kolko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2020, 21:30
Dariah lubi tę wiadomość
-
Bożenka no widzisz, jakie mamy ładne córeczki, jak siostry
Ten pajac to jeden z nielicznych 56 jak jest dobry, niektóre 56 są tak wielkie, że nawet ich na razie nie ubieramA gdzie rozmiar 62 ... Ale może za chwilę faktycznie wystrzelił i będzie rosła jak ma drożdżach.
Mam teraz tą wagę to będzie mi łatwiej kontrolować, żeby dobrze dopasować ilość mm, no i muszę spróbować częściej pracować z laktatorem, pomiędzy karmieniamiBożenka lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
KasiaM też u małej mamy problemy z cerą, ale jakoś pomału wychodzimy na prostą..
A synek super rośnie. Przystojniaczek😏😃
Kurde ja też mam na cerze pełno wyprysków,. może macie dziewczyny jakieś sposoby na to? Nigdy nie miałam tylu pryszczy 🙈, Czy trzeba czekać, aż hormony się uspokoją?
-
Scintilla super że się wszystko wyjaśniło
dziewczyny śliczne maluszki .
Wiecie co moja Ada dziś przechodzi samą siebie , pierw 3 razy mi popuściła w majtki w ciągu dnia i zastanawiam się czy nie złapała zapalenia pęcherza i nie wiem jak teraz to sprawdzić ale chyba by ja bolało przy oddawaniu moczu prawda? Co wogole mozna podać 2 latce gdyby się okazalo że ma to zapalenie? Musze chyba do przychodni rano zadzwonić. Wracając do Ady , zasnęła o 20 i obudziła się przed 1 w nocy przydreptała i zaczęła się wyglupiac jak nigdy wzięłam ją do jej pokoju bo nie chciałam żeby obudziła Oliwkę a ta nadal nie ma zamiaru zasnąć mówię wam masakra , o 3 Oliwka obudziła się na cyca , w trakcie słyszę tupot małych stóp i znów Ada jest , mąż ją wziął do jej pokoju ale jak się rozdarła przy nim ten nie mógł ją uspokoić tylko non stop żeby się uspokoiła wkoncu powiedzialam mu żeby z nią przyszedł bo nic z tego nie będzie i jak Oliwka zasnęła tak Ada wkoncu na dobre też zasnęła i ja przeniosłam do jej pokoju . Także od 1 do 3:45 Ada nie spala i ja też . Teraz znów mąż mój chrapie także nie wiem jak ja będę funkcjonować rano mam tylko nadzieję że Ada pospi do 9 -
Hej .
My nosimy 2 mini ktore nie roznia sie serio niczym przktycznie od 1 . A to tylko dlatego zmienilismy w 2 mistach pampersow jedynek brak a Ja nie chce malemu firmy zmieniac jak ta go nie uczula . Ciuszki nadal 56 nosimy i jeszcze ponosiny pewnie do kwietnia , na bank .
Bozenka mam to samo , wysypalo mnie jak gowno przesiane przez sito . Za przeproszeniem
Laski , Kuba raz na ruski rok ulewal ... normalka wiem ale od 2 dni no tak mi rzyga . Wczoraj ok 18 ( wczesniej jadl o 16.30 ) tak dwa razy fontanna poszla , ze szok . Mowie ok brzuch go bolal caly dzien ulzylo mu , zdarza sie . Nie jadl do 1 w nocy ponad czy 2 nie pamietam juz . Przed chwila zjadl 70 ml tylko po 3 ponad h i zniw taki paw , ze pbrzygal meza , lozko nasze , siebie calego . Wszystko do zmiany ... kuzwa od czego to moze byc ?! Nie przejada sie to mi sie wydaje , ze napewno nie . Dojadl co mial do 90 ml i teraz lezy spokojnie sobie i gadulczy . Ja nie wiem co myslecWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 04:32
-
Hej DIewczyny
Właśnie nadrobiłam
Widizlam piękne bobasy ! Wszystkie razem i każde z osobna !
Darrika
To ile Zuzia wazy ze mówisz ze taka malutka?
Gusiaa
Jak tak Kornelka?
Whhh No mężowie wszytsko wiedzący jasnowidzowie...
Mój tak miał przy Zosi - teraz już duuuuuuO mniej
U nas nadal rozmiar 50 body (Pinokio lub HM), spodnie i pajace 56
Ważymg około 425009.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dziś nocka lepiej
21-24-2-5
I spi dalej
Ale nie miał dziś tego okienka ponad godzinnego gdzie leży j nie spi
Wie lepiejDarrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
ZKrecona
A coś sw zmieniło od tych kołku dni kiedy zaczął tak ulegac mocno ?
Inne mleko?
Aaaa!!! PrEciez miał podcięte wędzidełko nie?
Może teraz dopiero się od nowa uczy jak pic „większymi i porządnymi” łykami??09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Bożenka ja to samo pełno chrostek nie wiem skąd ja nigdy też nie miałam z tym problemu.
U mnie jeszcze pojawiło się strasznie pocenie ;/
Dariah trochę lepiej ,mniej się drapie zataz będę znowu jej kłaść preparat i potem sprawdzę co i jak w głowie oby już było lepiej .