LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Gusiaaaa
To trzymam kciuki żeby było lepiej
Ja narazie problemów z cera nie mam
Włosy tez mi mniej wypadając niż be ciąży lub w ciąży na początku, ale wiem ze argameddkn z włosami przyjdzie ponodsgawiniu Małego od cyca...o Matulu..na sama mysl już mi słabo
Ja za to mam straaaaaasznie sucha skore bab dłoniach i jeszcze gorzej na stopach! Dziś sobie zrobie kapiel stop moze pomoże!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 10:24
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Hej DIewczyny
Właśnie nadrobiłam
Widizlam piękne bobasy ! Wszystkie razem i każde z osobna !
Darrika
To ile Zuzia wazy ze mówisz ze taka malutka?
Gusiaa
Jak tak Kornelka?
Whhh No mężowie wszytsko wiedzący jasnowidzowie...
Mój tak miał przy Zosi - teraz już duuuuuuO mniej
U nas nadal rozmiar 50 body (Pinokio lub HM), spodnie i pajace 56
Ważymg około 4250
No Zuza w tej chwili 3800 z groszem waży.teraz będę ja ważyć pewnie w środę albo czwartek żeby zobaczyć przyrost34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Dariah mleko inne nie , smoczka w butli ma 1 i czasami az szlag mnie trafia bo je z godzine. Wiec to chyba raczej tez nie to hm ... takto nic sie nie zmienilo wlasnie . Zastanawialam sie nad mlekiem ale wczesniej je jadl normalnie i nic nie bylo .
Oczywiscie cycka do dzis nie chce , mimo podawania i walki nie ma zmiluj . Czuje sutka i ma odruch wymiotny doslownie , nie zdarze wlozyc do ust mu dobrze . Jest mi strasznie przykro . Pisalam , ze zamowilam nakladki z medeli i dzis max jutro maja byc wiec z nimi bede jeszcze probowac -
Darrika
ah to nie taka malutka znow
ciekawe ile CI przyrosla teraz
Zakrecona
hmmm no ot nie wiem KOchana...
moze te nakladki pomoga?
mowie, moja bratanica pograyzla matek w spzitalu mega i w szpitalu jeszcze zaczela uzywac nakladki i od tej pory ani rusz bez nakladek - nie ma opcji zeby mala zjadla z cyca !
tzn z cyca je ale musza byc nakladki
wiec moze Kubus sie przyzwyczail do "silikonu" i z nakladkami pojdzie odbrze!
trzymam kciuki KOchana!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dziewczyny mały mi się chyba przeziębił, ma katarek lekki ale babolki są żółte i ma 37,5 temp. Nie wiem czy dzwonić na ta teleporade ? Jeżeli chodzi o cerę to ja od 2 trymestru mam masakrę, gorzej niż nastolatka. Do porodu byłam taka pryszczata, ze szkoda gadać. Moje stopy i ręce tez są mega suche i żadne kremy, olejki nie pomagają 😕 Zakręcona tez chce zamówić właśnie te nakładki z medela ale nie wiem jaki rozmiar mam zamówić. Mam niewielkie piersi na sutek ma ta średnice 1,6 mm, wiec chyba S ?28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Śliczne dzidziuszki.
Scintilla, cieszę się, że wynik się nie potwierdził ♡
My zakładamy 62 bo wolę jak ma luz, większość 56 jest już na styk. Pampersy Happy jeszcze 1, ale Babydream już 2.
Ja w ciąży i teraz mam ładniejszą cerę niż przed. Biorę caly czas Prenatal Duo i może to ma wpływ? Albo w końcu moj organizm zaczaił, że nie jestem już nastolatkąPrzed ciążą mi pomagał płyn Acnosan T, ale nie wiem czy można przy KP.
Bożenka, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny 😊 Stwierdzam, że opieka nad drugim dzieckiem jest dla nas łatwiejsza i dużo mniej stresująca. Nasze małe Bubu waży 5070g, ubranka zmieniliśmy wszystko na 62. Ze spaniem słabo niestety, ale kiedyś będzie lepiej 😋
Scintilla myślałam o Was te wszystkie dni, czułam że jest dobrze.
Moi chłopcy 😍🥰
Mysza, Darrika, gusiaa, Bożenka, Scintilla, Linka90* lubią tę wiadomość
-
mj26 wrote:Dziewczyny mały mi się chyba przeziębił, ma katarek lekki ale babolki są żółte i ma 37,5 temp. Nie wiem czy dzwonić na ta teleporade ? Jeżeli chodzi o cerę to ja od 2 trymestru mam masakrę, gorzej niż nastolatka. Do porodu byłam taka pryszczata, ze szkoda gadać. Moje stopy i ręce tez są mega suche i żadne kremy, olejki nie pomagają 😕 Zakręcona tez chce zamówić właśnie te nakładki z medela ale nie wiem jaki rozmiar mam zamówić. Mam niewielkie piersi na sutek ma ta średnice 1,6 mm, wiec chyba S ?
-
Mj
Dokładnie
Maluch może mieć taka temp
Moje dzieci oboje maja temp zawsze 36,9...37
Wiec jak koja mama widzi u Zosienki 37,3 to panikuje i nie rozumie że to Ok
Camilla
Słodziaki chłopaki !!!!
Zacna waga Patryka !Camilla33, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Też myślę, że do.tuch 38 temperatura to.na spokojne. Zuzka też czasem ma 37,5, albo ciut więcej. Termometr wtedy straszy, bo wyświetla na czerwono :p
A babolki takie żólte to Zuza też miała,ka codziennie zakraplam solą fizjologiczna i na szczęście z latarek problemu nie mam. Ani razu żadnej gruszki ani odkurzacza jak do tej pory nie używałam.
A co do cery hmm mi się w ciąży mega poprawiła, teraz po porodzie też jest ok, włosy nie wypadają, tzn wypadają tak jak zwykle :p za to paznokcie mi rosną jak porąbane i małej z resztą też. Nikim raz w tygodniu muszę obciąć, bo się nawzajem drapiemy 🤣34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
mj26 wrote:Dziewczyny mały mi się chyba przeziębił, ma katarek lekki ale babolki są żółte i ma 37,5 temp. Nie wiem czy dzwonić na ta teleporade ? Jeżeli chodzi o cerę to ja od 2 trymestru mam masakrę, gorzej niż nastolatka. Do porodu byłam taka pryszczata, ze szkoda gadać. Moje stopy i ręce tez są mega suche i żadne kremy, olejki nie pomagają 😕 Zakręcona tez chce zamówić właśnie te nakładki z medela ale nie wiem jaki rozmiar mam zamówić. Mam niewielkie piersi na sutek ma ta średnice 1,6 mm, wiec chyba S ?
mj26, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny😘 Ja już panikuje, tym bardziej, ze teraz jest ta maskara z ta korona. Rano raz kaszlnęłam, to już panika ze koronę chyba mam ... Zamówię w takim razie M, bo faktycznie w tym S to sutek byłby na mega ścisk albo by nie wszedł.28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Może te wypryski w końcu nam zejdą😄
Mysza też biorę te witaminy.caly czas i mi nic to chyba nie daje 🤷
Mj Tak zamów rozmiar M. Ja z canpola mam L i z medeli mam L, ale jednak są za duże. Rozmiar M byłaby idealne, a piersi mam mega małe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2020, 15:06
mj26 lubi tę wiadomość
-
Czy wasze dzieci też czasem dostają szału i histeri ? Moja od rana strasznie markotna, tylko wrzaski i kweki...
Chwila spokoju na karmienie i 2 x pół godzinne drzemki...i tyle spokoju.
Może to jakaś kryzys związany ze skokiem rozwojowym ? W sb jej wybiło 5 tyg.Dariah lubi tę wiadomość
polip, puste jajo płodowe, zespół Ashermana 2016/17
niedoczynność tarczycy, mutacja genu protrombiny 20210 i /MTHFR
histero/ laparo - 16.07.2018 - jajowody drożne, 3x IUI - nie udana
02.2019 - ivf Artvimed, krótki protokół ( pobrano 21 komórek, 8 zamrożonych, 2 zarodki )
22.03 - crio ;(
06.2019 - ivf na ❄komórki się nie rozmroziły, crio blastki 333
7dpt 43, 9dpt 106, 28dpt ❤
15.02.2020 Sara 👣 2990g, 53cm -
Tak to może być skok rozwojowy. U nas jak jest wrzask taki mega mega to wiem, że jest głodna i nie dojadła z cyca, z reguły działa wtedy butla mm 60 ml i dziecko wyłączone na 2-3 godziny :p A przy skoku to pewnie o to by nie zadziałało
sucharek85 lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.