LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika
no to sa traszne nerwy!
a te sekcundy wydaja sie trwac godzine!!!
z tego co pamietam jak my robilismy usg przezciemieniowe to chyba do 6 miesiaca mozna je robicDarrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hej dziewczyny jak wam mija dzień? U nas dziś póki co wszystko ok , wczoraj mała ładnie spala to dużo czasu spędziliśmy z Adą i ani razu już się nie zmoczyla , kurcze chyba jednak to chodzi o to dopiero do niej dociera że już nie jest w centrum uwagi i organizm świruje . Czekam właśnie na tele poradę od dermatologa Ady ma mi wysłać erecepte mam nadzieję że zaraz zadzwoni , niby tele porada na 12:15 ciekawe czy faktycznie punktualnie dzwonią
-
Hej .
U Nas dzien strasznie zamulajacy dzis .
Po raz setny ogladam film 365 dni , uwielbiam ale to juz z nudow. Doslownie . Maz robi sernik , Kubus dzie je i spiocha .
U Nas nocka swietna dzis byla !
Poszedl maly spac ok 20 i wstal o 2 . Zjadl to o 2.30 zasnal i wstal o 5.30 juz nie spal do 9 rano .
My wstalismy ogarnialismy chate , tzn Ja bo maz z malym lezal i pstrykal cos na necie . Sprzedalam dzis swoja toaletke wiec musialam ja naszykowac do wydania . Wykapalam sie , sniadanie , pranie i kawusia itp i tak leci .
Z tej nudy jeszcze obiadu nie zrobilam a juz naszykowalam wszystko 🤦♀️😂
-
Ja juz pierdolca dostaje, 4 tydzien chyba siedze w domu, jedno wyjscie do sklepu I jedno do urzedu.
A tu sie zapowiada jeszcze conajmniej 3 tygodnie🥴🥴
Co do klapsow, ja nie jestem za bicie ale nie wierze w bezstresowe wychowanie, sama dostalam nie raz za dzieciaka I wiem ze nauczylo mnie to dyscypliny.
-
My dzisiaj od rana też na pełnych obrotach. W końcu porządnie posprzątaliśmy mieszkanie, obiadek szybko zrobiliśmy, a później kawka i odpoczynek. Z Aurelką dzisiaj byłam na spacerze - na balkonie. Chociaż dobrze że balkon mamy. Fajnie, bo ,,wyszłam" z nią o 17 i bujana w wózku dalej śpi 😅
Gusiaa oby się wam jak najszybciej skończyły te problemy ze spaniem. To jest takie wyczerpujące 🥴 A jak nie śpi to jest spokojna? Bo nasza też mało śpi i niestety trzeba ciągle ją zagadywać i nosić, bo inaczej jest krzyk.😐 Sama to maks 7 minut poleży i zaraz się nudzi. Całe szczęście, że mój ma przestój w pracy od poniedziałku, bo jakbym była sama to nawet zęby ciężko umyć, a co dopiero inne rzeczy 🙈annkaa lubi tę wiadomość
-
A co do klapsów to kilka dostałam za dzieciaka, i teraz się z tego śmieję, bo jak dostałam klapsa od mamy to oznaczało, że bardziej zła być nie może. Nie były one bolesne, tylko takie na otrząśnięcie się. Moja psychika na tym nie ucierpiała, bo to nie było ostre lanie dupska co wieczór, tylko zwykły klapsik raz na ruski rok.
-
Dziewczyny a ja właśnie wykąpałam Oliwkę i właśnie się usypiamy , przetrzymalam ja dziś po południu dłużej bo jestem ciekawa czy się coś zmieni bo ostatnie dwa dni zasypiała dopiero na noc koło 23 a Ada wczoraj 20:30 spala więc myślałam że uspie Oliwkę i sama się drzemne ale to by było za piękne budziła się co 10/15 min i na dobre usnęła o 23 ale wczoraj spala non stop do 19:30 obudziłam ja jak rozbierałem do kąpania a dziś zmieniłam taktykę i od 17:30 jak się obudziła tak pogadalam do niej polezala sobie , potem cyc i kąpanie i ciekawe jak teraz zaśnie do której pospi
-
Ewciaa83 wrote:Ja juz pierdolca dostaje, 4 tydzien chyba siedze w domu, jedno wyjscie do sklepu I jedno do urzedu.
A tu sie zapowiada jeszcze conajmniej 3 tygodnie🥴🥴
Co do klapsow, ja nie jestem za bicie ale nie wierze w bezstresowe wychowanie, sama dostalam nie raz za dzieciaka I wiem ze nauczylo mnie to dyscypliny. -
No ja już prawie 4 tygodnie w domu, krótko po porodzie byłam tylko 2 razy w sklepie i oddać siku na badania... potem się wirus rozszalał.
Dzisiaj zrobiłam krochmal dla małej, żeby jej buźke przecierać, będę też jej do kąpieli 2 razy w tygodniu robić. Mam nadzieję, że te wszystkie krostki i wysyłki zejdą34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Zakrecona dla pracujacych nie jest zle, podpisali umowe I rzad bedzie placil wyplaty dla wszystkich to calkiem spoko. A my na maciezynskim czyli dla nas bez zmian jedyne co to jesli nie uda wam sie wrocic do Pl a pewnie z miesiac lub dwa jeszcze niestety utkniecie tutaj, to mozna sie tez starac o kase bo nasze maciezynskie niestety duzo nizsze niz wyplata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2020, 21:11
-
Bożenka wrote:My dzisiaj od rana też na pełnych obrotach. W końcu porządnie posprzątaliśmy mieszkanie, obiadek szybko zrobiliśmy, a później kawka i odpoczynek. Z Aurelką dzisiaj byłam na spacerze - na balkonie. Chociaż dobrze że balkon mamy. Fajnie, bo ,,wyszłam" z nią o 17 i bujana w wózku dalej śpi 😅
Gusiaa oby się wam jak najszybciej skończyły te problemy ze spaniem. To jest takie wyczerpujące 🥴 A jak nie śpi to jest spokojna? Bo nasza też mało śpi i niestety trzeba ciągle ją zagadywać i nosić, bo inaczej jest krzyk.😐 Sama to maks 7 minut poleży i zaraz się nudzi. Całe szczęście, że mój ma przestój w pracy od poniedziałku, bo jakbym była sama to nawet zęby ciężko umyć, a co dopiero inne rzeczy 🙈
Wiesz co roznie. Raz jest spokojna A raz wydziera się strasznie, albo steka;/ -
Ewciaa83 wrote:Zakrecona dla pracujacych nie jest zle, podpisali umowe I rzad bedzie placil wyplaty dla wszystkich to calkiem spoko. A my na maciezynskim czyli dla nas bez zmian jedyne co to jesli nie uda wam sie wrocic do Pl a pewnie z miesiac lub dwa jeszcze niestety utkniecie tutaj, to mozna sie tez starac o kase bo nasze maciezynskie niestety duzo nizsze niz wyplata
Za dwa miesiace na bank nie wroce do Polski jeszcze . Przypuszczam ze najwczensiej za 3-4 dopieor ruszy cos -
Pracujacym zaklady musza zaplacic 20 procent postojowego 80 procent doplaca panstwo, kwota nie moze przekroczyc miesiecznie 2500 to mysle ze mama wiecej nie zarabia.
A my dlatego ze zrobki spadly mozesz zlozyc universal credit lub housing do domu przy naszym maciezynskim to pewne pieniadze nie jest to tez nie wiadomo Ile kasy ale nawet jesli 100 lub 200 to juz super. -
Ewciaa83 wrote:Pracujacym zaklady musza zaplacic 20 procent postojowego 80 procent doplaca panstwo, kwota nie moze przekroczyc miesiecznie 2500 to mysle ze mama wiecej nie zarabia.
A my dlatego ze zrobki spadly mozesz zlozyc universal credit lub housing do domu przy naszym maciezynskim to pewne pieniadze nie jest to tez nie wiadomo Ile kasy ale nawet jesli 100 lub 200 to juz super.pozatym przy zarobkach meza na bank nie. Nooo ale wiadomo dla niektorych ulatwoenie x czytakam ze maja o ok 1000 f rocznie te benefity podniesc
-
Kurde tak mam dzisiaj wolne chwilę, a w domu wszystko ogarnięte, dzień lenia
I poszukalam w necie co ta moja mała ma na tym czole i brwiach i wychodzi na to, że ciemieniuche... ta moja położną to jeste jednak głupia baba, bo jej to pokazywałam jak jeszcze źle nie wyglądało, a ona, że to od hormonów.
Teraz będzie walka, żeby to usunąć, bo mycie kilka razy dziennie woda nic nie dało. Więc teraz oliwka i zmiękczanie i delikatne wyczesywanie tych strupków. Dobrze kurde, że jest Internet ...annkaa lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Darrika
u nas tez delikatna ciemieniucha
troszke na brwiach (albo raczej pomiedzy brwiami)
i troszeczke na czole
polozna mowila zeby smarowwac przed kapiela oliwa z oliwe bo zawiera ....(coś tam coś tam - czego nie zapamietamalm)
zostawic na 20-30 min
wyczesac szczotka z wlosia naturalnego
i wtedy kapiel
Darrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
No to zamkniecie w domu zaczyna byc uciazliwe
Bogu dzieki ze mamy ogrod i mozemy z niego korzystac
chociaz wlasnie wypuscilam corke na dwor co by sie wyszalala a ja troche odpoczelam...wrocila po 2 min bo zimmo...
hehehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡