LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
W nocy temperatura mi wzrosła do 38, wzięłam drugi paracetamol i teraz czuje się lepiej chociaż mam lekki stan podgorączkowy. Dostać teraz gorączki to podwójny strach. Dzisiaj pierś boli tylko jak dotknę, już nie czuje takiego uczucia rozpierania. Malutka bardzo chce pomoc mamusi i od rana wisi na cycku, smoczek wypluwa a chce cycusia potrzymać. Niestety przez koronaświrusa nie udało nam się zdobyć kapusty 🙁
-
Marlena zobacz sobie Na allegro u tegonuzytkownika świat dziecka, mają termofory z pestek wiśni, za 10 zł. Możliwe, że zastój się powtórzy, tak jak u mnie, a ten termofor to naprawdę świetna sprawa. Ja wczoraj z termoforem 4 czy 5 razy siedziałam, a kapusta tylko raz i dzisiaj to już tylko trochę sutek boli
Dariah, marlenaO lubią tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba ->🩸
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A gdzie ta przerwa ma być w sensie tego rozejscia? Gdzieś na brzuchu? Też bym chciala wiedzieć jak to sprawdzić 🤔
My nawet nie mieliśmy patronażu więc o szczepieniach też nic nie wiemy. Będę na początku kwietnia dzwonić może już będzie można iść na patronaż to spytam też o szczepienia34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
Jednak ją dziewczyny obudziłam o 3 bo pierś pełna i samo z niej leciało ale nie chętnie się chciała obudzić hehe ale wkoncu zjadła i odlozylam do łóżeczka i spała dalej do 6:30 zjadła i znów spala do 10 a potem to trochę popatrzyła polezala na brzuszku trochę pociuchala zasnęła potem płacz znów cyc i teraz śpi zobaczymy jak dlugo czy znów Adusia ją nie obudzi.
Wrócę jeszcze do tego szumisia tak jak pisałam u nas Ada śpi z nim do dziś oczywiście on wyłącza się sam po jakiś 40 minutach i włącza się jak Ada zapłacze, jak dla mnie jest niezbędny Ada się do niego przytula a głośność samemu można ustawić , u nas nie jest głośno. Oliwka ma inny model i jest bardzo cichutki w porównaniu do Ady szumisia ale też wycisza Oliwkę choć rzadko jej włączam bo ona zasypia ładnie bez niego
U nas szczepienie odwołane mam dzwonić po weekendzie pytać -
nick nieaktualnyDarrika, to rozejście mięśni w obrębie kresy białej. Wiadomo, że powinien to ocenić specjalista, ale niby można samemu. Leżysz na plecach, nogi ugięte w kolanach i przyciagasz głowę do klatki.Napinają się mięśnie, jeśli masz przerwę to nad i pod pępkiem możesz bez oporu włożyć palce. Coś takiego znalazłam w internecie, ale jestem ciekawa czy z własnego doświadczenia możecie coś napisać.
Darrika lubi tę wiadomość
-
Co do rozejscia miesni brzucha to mi stwierdzila je polozna na wizycie
narazie i tak nic ztym nie robie bo ine pojde do fizjo teraz
musze poszukac cwiczen jakis w necie moze beda to zaczne juz cwiczyc
mowila ze mam bardzo delikatne
ale co to oznacza - nie wiem
co do szczepien to mamy wizyte umowiona na 24.04 wstepnie
ale czy sie odbedzie? nie wiem
tak czy siak chce najpierw isc do neurologa - ta u ktorej bylam z corka nie odbiera ;/
wiec pewnie pojdziemy gdzie indziej - ale kiedy ? tez nie wiadomo
wiec narazie odpowiedzia na wsyztsko jest...nie wiadomoMysza lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dzięki, to jak skończę karmić to sprawdzę
Ja pytałam położną na 2 wizycie ale sprawdzała coś innego i mi nic nie powiedziała, mega zabiegana babka no ale co zrobić.
Ma jeszcze jedna wizytę u nas to i tak ją o to zapytam, chociaż nie wiadomo kiedy przyjdzie.
W ogóle wydaje mi się, że tam na dole mam jakiś obrzęk jeszcze. Niby nie boki ale wczoraj tam zaglądałam i zwróciłam na to uwagę. Jeszcze sobie szef taki gruby wyjełam plus na podpasce codziennie mam kawałki jeszcze tych szwów niby rozouszcalnych... wizyta u gina jest konieczna, mam nadzieję, że od kwietnia wznawia i będę mogła iść na kontrolę34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika
no te rozpuszczalne szwy wlasnie moga wypadac i sie je znajduje na podpasce
co do obrzeku to juz gorzej...
my mamy jeszcze 3 wizyty teoretycznie - znow magiczne - niewiadomo kiedy09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
A u nas dziewczyny jak nie urok To sraczka . Znalazlam u starszej dziś wszy ;( noo kuzwa skąd. Zrobiłam preparatem jej i sobie . Wyczesalam gnidy na tyle ile mogłam. Wypralam ręczniki, pościele koce . Kurde zajebista sobota
-
Gusiaaa
o kurcze, to nie wiem skad ona to zlapala
moze z przedszkola tylko nie widzials wczesniej?
kiedy ostatnio byla w przedskozlu ?
wspolczuje ;(09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wszy maskra... Tak jak mówisz, jak nie urok to sraczka
może ten preparat pomoże!
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Gusiaaa
o kurcze, to nie wiem skad ona to zlapala
moze z przedszkola tylko nie widzials wczesniej?
kiedy ostatnio byla w przedskozlu ?
wspolczuje ;( -
Dziewczyny coś mnie cewka moczowa jeszcze niepokoi, jak robię siusiu to na końcówce czuje taki dyskomfort. Nie wiem czy sobie nie przeziębiłam od wietrzenia, czy od tego częstego podmywania się wysuszyla czy co albo od cewnikowania podczas poroduz Brałam urofuraginum ale nic nie pomogło, teraz zuravit sobie biorę. Hmmm....28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Ale to jest takie jakby kłucie, trochę szczypanie i ból jednocześnie? I to na samym końcu jak już kończysz siusiu?34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
To może być zapalenie pęcherza, takie lekkie, lub jego początek. Pij dużo wody, ten zuravit też dobra rzecz. No i z moich rad jako weterana zapaleń pęcherza, termofor na podbrzusze, jak najczęściej się da i najlepiej jeszcze do tego się przykryć kołdrą czy kocem.
Mysza lubi tę wiadomość
34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza.