LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki za filmik , zaraz zobacze . Spod pachy probowalismy i nie ma opcji, maly wrecz kurwicy dostaje .
Zamowilam nakladki medeli , przyjda vede probowac tak jak napisala jedna z Was .. dam sobie ze 2 tygodnie prob i jak sie nie uda dalej sciagac bede mleko poki moge i jest mleko i zostane na mm . Trudno ... chociZ nie bedzie az tak wielkich wyrzutow ze nie walczylam ;( ale przykro bedzie .
Z ta brodawka i kciukiem probowalam , raz zlapal ladnie ale na 2 minuty doslownie zaraz mu znow nawyk buzki poszedl i koniec . Wcale juz cycka nie chce
Laski ta dziewczyna , wielka tragedia ale Ona dostala sepse po porodzie ! -
Dariah
Tak teraz bo otolaryngolog zauwazyl ze ma przy języczki za krótkie. Nie ma problemów z jedzeniem J nigdy nie miała wiec nie jest to pilne. Zobaczymy jak z mowa będzie. Ograniczenia nie masz nawet ty możesz iść. Często jest tak ze jak zeobisz po urodzeniu to później trzeba powtarzać
Matę edukacyjna. Piankowa mam po corce ale bardziej chodzi mi o pałąk itd bo nie mam nic takiego a pasuje żeby ćwiczył raczki. -
nick nieaktualny
-
Sylgor
a widzisz to nawet nie widzialam
mamy taki stojak drewniany - cos jak ten IKEA LEKA
przyjaciele nam to dali w prezencie dla Teosia
ale jeszcze stoi w kartonie bo to na mate piankowa musialaym go polozyc
a mowie...jakos mi sie wydaje za zimno zeby go na podlodze klasc..
a mate edukacyjna ktora mamy miecjak sie uda spotkac
to mata Kinderkraft
wydaje sie bardzo fajna09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:Tak cztalam wlasnie ze miala sepse ta dziewczyna
wiec to nie Korona ja pokonala..
tak czy siak straszna tragedia!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysza wrote:Zmarła zakażona 27-latka, bez chorób współtowarzyszacych, kilka dni temu rodziła
Tragedia.Niech to się skończy
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamilla33 wrote:Nie do końca pełna informacja. Zmarła na sepse w wyniku powiklanego cc. Test był wykonany rutynowo A koronawirus nie był bezposrednia przyczyna śmierci.
Darrika lubi tę wiadomość
-
Tak dziewczyny, ja od początku już w szpitalu, jak próbowałam, to tylko z nakładkami. Straszne z ta dziewczyna, jak ja sobie przypomnę to moje 40 stopni, gorączka przez tydzień i ciagle czopki przeciwzapalne i mega osłabienie do tego antybiotyk ... dobrze, ze urodziliśmy w tym lutym chociaż był czas żeby dojść do siebie i trochę wzmocnić ten organizm. Zamówiłam małemu ten leżaczek babybjorn w smyku
jakiś pozytyw w tej kwarantannie. Do szpitala dzisiaj na ta kontrole, to wchodziłam przez ten pomarańczowy namiot i mnie badali przed wejściem do szpitala... masakra niech to się już skończy 😞
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
Gusiaa moja mala też dziś mało co spala i to drugi raz kiedy tak jest jak nie byłyśmy na dworze masakra jednak te spacery są jej potrzebne ale teraz to ja się boje po tej sytuacji z tą młoda kobieta , jak sobie pomyślę że kogoś z mojej rodziny mogłoby zabraknąć niewyobrazam sobie tego. Na dodatek Ada budziła dziś Oliwkę znów eh mąż wrócił z pracy wcześniej ale co z tego jak ona nie chce z nim być tylko biegnie do mnie z placzem i w ten sposób Oliwka oczy jak 5 złoty i płacz eh ale tak to jest jak tatuś nie bawi się z dzieckiem