LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Dariah wrote:Gisiaaa
Śliczny cukiereczek Gabi
Co do nakładek to tez nie widzę w tym nic złego
Jeśli chodzi o wyjścia itd to ja nie lubie musiec myśleć o za dużo sprawach wiec bym kupiłam kilkanaście par tych nakładkę (jedna w mojej torebce, jedna w torbie od wozka, jedna w aucie itd itd)
Wtedy wiem ze zawsze jakaś gdzieś będzie pod reka
A ja nie bede misiala o tym myśleć przy wychodzeniu z domu
Zakręcona
Wooo 2-3 podbudki to mega zmiana Kubusia !
Mega szacun dla Ciebie Kochana ze tak walczysz z tym laktatorem !
Podziwiam ! -
Ja ostatnio karmiłam na ławce w zacisznym miejscu. nakładki miałam w pojemniczku, brudną po wszystkim do woreczka włożyłam i wszyscy zadowoleni 🤗🤗
Zakręcona booziu, to od której Ty już smigasz na pełnych obrotach, że już taka wyrobiona ze wszystkim? 😄
-
Zakręcona przybijam piąteczke 😊😋
Ja też od 6 na nogach. Do 9.30 miałam wszystko zorbione. Odkurzone 100 metrów, umyta podłoga na dole, pranie zrobione, zmywarka rozladowana, łóżka pościelone sypialnie wywietrzone, butelki wysterylizowane, Piotruś wyszykowany do cioci z klubiku, śniadanie zjedzone, codziennie musimy wytrzeć wszystkie blaty, meble i łazienkę na dole bo koty robią bajzel. Teraz skończyłam trening i zaliczyłam prysznic. Serio, przy drugim dziecku człowiek dużo lepiej się organizuje. Z Piotrusiem całymi dniami siedziałam w piżamie i wygladalam jak bezdomny 😥 hehe jednak doświadczenie robi swoje 😋 Człowiek nie jest już taki brzydko mówiąc osrany 😋 Mamy jutro videokonsultacje z naszym fizjo, nie podoba mi się to, że Patryk nadal odwraca głowę w prawo A w lewo tylko jak coś go naprawdę zainteresuje i unosi prawa str ciała jakby chciał się obrócić. -
Camila
Właśnie miałam zapytać o Piotrusia
On chodzi do klubiku nadal ? Czy jak to organizujesz ?
To prawda ze człowiek się lepiej organizuje przy drugim, tak na luzie bardziej podchodzi do wszytskego09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Dariah wrote:Camila
Właśnie miałam zapytać o Piotrusia
On chodzi do klubiku nadal ? Czy jak to organizujesz ?
To prawda ze człowiek się lepiej organizuje przy drugim, tak na luzie bardziej podchodzi do wszytskego -
Camilla
Aaa czyli tak powiedzmy nie oficjalnie Piotus chodzi
Super sprawa !
No i dla Piotrusia lepiej niż w domu - wynudził by się na maxa
Widzę po córce !
A tak to ma towarzystwo i zajęcia kreatywny których w domu jie da się zrobić
Szkoda ze u nas jie ma takiej opcji żeby dać Zosienke...
No tak zazdrość na oewno będzie się pojawiać
U nas tez jest zazdrosna trochę ale pokazuje to na szczęście w taki sposób ze próbuje monopolizowac Teosia
Wiec nie jest agresywna ani nie chce na sile do mnie jak np karmie Teosia
Wiec to już jest Ok09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Ja w sumie mimo, że to pierwsze dziecko ogólnie podchodzę do wszystkiego na luzie. Aczkolwiek takim tytanem jak Zakręcona nie jestem :p dzisiaj zaledwie pranie, obiad, zmywarka, krótki spacer, bo wieje dzisiaj jak nie wiem co. No i zabieram się właśnie za hybrydy, rety nie robiłam ich już chyba z rok, ale tak mi super pazury rosną, że aż żal nie zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 15:28
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
A wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ani razu. Jak wstanie okolo 9/10 to idzie spać o 21. Na chyba, że jesteśmy na spacerze. Ostatnio to na 2 godzinnym przespała jakieś 40 min tylko. Nie jestem w stanie zrobić tyłu rzeczy o których piszecie 😂🙈 może faktycznie brak mi organizacji 😄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 15:45
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Bożenka wrote:A wasze dzieci śpią w ciągu dnia? Bo moja ani razu. Jak wstanie okolo 9/10 to idzie spać o 21. Na chyba, że jesteśmy na spacerze. Ostatnio to na 2 godzinnym przespała jakieś 40 min tylko. Nie jestem w stanie zrobić tyłu rzeczy o których piszecie 😂🙈 może faktycznie brak mi organizacji 😄
Dariah, . Raga . lubią tę wiadomość
-
Ja wam powiem ze z 1 dzieckiem byłam bardxiej zorganizowana , teraz właśnie długo siedze w piżamie i zabieram się za wszystko jak bym.nie mogła. Ale pewnie to przez to ,ze mąż jest w domu i połowę robi on. Gdyby pracował normalnie,a ja musiala wstawać wcześniej żeby iść zaprowadzić Nelke do przedszkola mój dzien byłby inny .
-
gusiaa wrote:Mocna zawodniczka:) moja ma.1 drzemke 2/3h A potem już nic albo przymnknie się jej oko ma 10 min 😅
Budzi sir koło 7
Ma mikro drzemke z 10 min koło 9
A potem taka długa drzemkę tk koło 12 i wtedy spi ze 2h spokojnie
I czasem druga mikro drzemkę koło 17
Idzie spać o 2109.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Haha dziewczyny właśnie miałam zapytać o spanie w dzień. podczas nocnych karmien znalazłam jakaś polecona stronę amerykańska z tabelka ile powinny spać dzieci... w wieku naszych pociech powinny mieć chyba 4-5 drzemek 45min-1 h i najdłuższy czas czuwania ( jedzenie się wlicza ) to 1.5 h...wtedy dziecko powinno zasnąć... moja mała chyba nie czytała tej strony bo jakoś się nie wpasowuje 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2020, 16:22
Dariah lubi tę wiadomość
-
U nas zwykle jedno spanie w dzień 3-4 godziny plus jakieś 20 paro minutowe drzemki. Ale są dni, że może 2-3 razy śpi po 20 minut A tak to cały czas wymaga atencji :p
Ja mam czasem takie dni, że ani nic nie robię bo mi się nie chce :p tylko sobie z Zuzą siedzę i się cieszymy sobą33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Nasz jak nie spi to w większości czasu nie domaga się atencji
Bawi się zabawkami zawieszonymi przy łóżeczku / bujaczku bądź nas przewijakiem
Śmieje się do nich i gada
Po południu zdecydowanie bRdziej chce uwagi i najlepiej na raczki
Tak jak teraz np na mnie jest i pewnie mu się usnie bo powieki ma ciezkie
Malaw
Tyle co mówią w tej tabeli to siał przez pierwsze 2-3 tyg hehe
Z ciekawości - możesz wrzucić link ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡