LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
martakam wrote:A oto i mój brzuchol. Zdaje sobie sprawę, że jest to wypchnięty tłuszczyk, ale i tak coś tam widać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1e1abb88730.jpg -
Dzięki dziewczyny
Ale mam wk...rwa... A mam się w ciąży nie denerwować! Jakiś debil włamał mi się na fb i messengera. A najlepsze jest to, że usunął mojego alternatywnego maila i nr telefonu, więc został tylko mail, na którego zakładałam fb jakieś 10 lat temu, a na którego nie pamiętam hasła i nie mogę odzyskać hasła... Musiałam pismo z ksero dowodu osobistego do Onetu wysyłać, celem zmiany hasła. I teraz czekam...👩🏼 36 🧔🏻♂️ 36
👦🏼 01.2020 (6 cs)
👦🏼 08.2021 (2 cs)
Bez oficjalnego starania, ale z wielką nadzieją na cud ❤️ -
Dziewczyny błagam pomóżcie, tyje w prędkości światła I mam problem z zaparciami i wzdęciami. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Brzuchol wygląda jak wielki balon. Po pierwsze od jutra jem mniej i zdrowiej, ale co dalej? Te wzdęcia to jakaś tragedia. Mam wrażenie, że zaraz wybuchnę.
-
Bożenka
Kurczę nke pomogę...
To Twoja pierwsza ciąża - jak nie - to w poprzedniej tez tak miałaś?
Jesz inaczej / inne rzeczy / więcej niż przed ciąża ?
Może dodatkowo zbiera Ci się woda w organizmie ? Na to herbata z pokrzywy
Na gazy...nie wiem i na wzdęcie - Espimisan ? Nie wiem czy można ? Niemowlęta mogą to brać wiec w ciąży może tez ?
Tyle z pomysłow09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Bożenka wrote:Dziewczyny błagam pomóżcie, tyje w prędkości światła I mam problem z zaparciami i wzdęciami. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Brzuchol wygląda jak wielki balon. Po pierwsze od jutra jem mniej i zdrowiej, ale co dalej? Te wzdęcia to jakaś tragedia. Mam wrażenie, że zaraz wybuchnę.
-
Tak to moja pierwsza ciąża 😊 Tak jem inaczej, bo częściej. Przed ciążą jadłam dwa posiłki dziennie plus kawa i papierosy i było po sprawie. Teraz jem 4 posiłki, rzuciłam fajki i mój metabolizm zupełnie inaczej pracuje. Dzięki dziewczyny, jutro zaopatrzę się w śliwki, chociaż ich nie lubię i wprowadzę więcej błonnika. I wszystko zapije kefirem 😂 Jak to nie pomoże to wtedy spróbuję Espumisan. 😉
-
nick nieaktualnyBożenka wrote:Dziewczyny błagam pomóżcie, tyje w prędkości światła I mam problem z zaparciami i wzdęciami. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Brzuchol wygląda jak wielki balon. Po pierwsze od jutra jem mniej i zdrowiej, ale co dalej? Te wzdęcia to jakaś tragedia. Mam wrażenie, że zaraz wybuchnę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 21:50
-
Dziewczyny! Ja dzisiaj kupiłam pierwsze spodnie prawdziwie ciążowe (białe materiałowe) i zamówiłam drugie jeansowe
Niestety mój brzusio już przestaje się powoli mieścić w stare spodnie dopinac się dopinam ale z biegiem dnia brzusio rośnie od wzdęć i już potem to boli i duży dyskomfort
Ale czuje się taka fajna ciążowa babeczka jak kupowałam te spodnie jutro z rana moze uda mi się zrobić zdjecieBożenka, Camilla13 lubią tę wiadomość
❤️Mikuś❤️ 17.01.2020
❤️Michaś❤️ 26.10.2021
❤️Nasz aniołek 🌈 [+] 8tc 02.01.2024❤️
❤️czekamy na nasz 4 cud❤️ -pęcherzyk 6,6mm (5w3d)
💉 Beta-hCG 18.06.2024 - 3157 mlU/ml
🔜 wizyta vol. 3 - 06.08.2024
🔜 badania prenatalne - 05.08.2024 -
Bożenka wrote:Dziewczyny błagam pomóżcie, tyje w prędkości światła I mam problem z zaparciami i wzdęciami. Nie wiem jak sobie z tym poradzić. Brzuchol wygląda jak wielki balon. Po pierwsze od jutra jem mniej i zdrowiej, ale co dalej? Te wzdęcia to jakaś tragedia. Mam wrażenie, że zaraz wybuchnę.
. Raga . lubi tę wiadomość
-
Kupię jutro ten błonnik. Marzę o tym żeby dwa razy w ciągu dnia iść na 2. 11 kg w ciągu całej ciąży brzmi super. Ja wskoczyłam już z 55kg na 59kg. Mam nadzieję że połowa to woda, bo nie wiem jak spalę tyle tłuszczu.
Wycisnę sobie soczek z jabłek. Zobaczymy czy na mnie podziała 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 22:07
-
martakam wrote:Dzięki dziewczyny
Ale mam wk...rwa... A mam się w ciąży nie denerwować! Jakiś debil włamał mi się na fb i messengera. A najlepsze jest to, że usunął mojego alternatywnego maila i nr telefonu, więc został tylko mail, na którego zakładałam fb jakieś 10 lat temu, a na którego nie pamiętam hasła i nie mogę odzyskać hasła... Musiałam pismo z ksero dowodu osobistego do Onetu wysyłać, celem zmiany hasła. I teraz czekam...
Na początku miesiąca ktoś włamał się mojemu M na konto aliexpress. Zmienił e-mail i hasło. Złodziej dodatkowo wykorzystał to, że M miał zapisane w aplikacji nr karty płatniczej. Zamówił jakieś dziadostwo na kwotę ponad 300 zł. Od dwóch tygodni walczymy o odzyskanie konta, o zwrot pieniędzy z ludźmi z Chin. Gdyby to co przyszło jeszcze się przydało mojemu M to może też inaczej byśmy na to patrzyli. Jesteśmy bezradni zwłaszcza że mamy pewność że to nie my zamawialismy te części, bo o tej porze byliśmy na sali wybudzeniowej po operacji Synka.
Hej. Zwróć uwagę czy w suplementach nie masz żelaza. Ja nie miałam problemów z 2 dopóki nie zaczęłam brać witamin ciążowych z żelazem w składzie. Odstawiłam, zmieniłam na inne i jest ok. -
Bożenka wrote:Kupię jutro ten błonnik. Marzę o tym żeby dwa razy w ciągu dnia iść na 2. 11 kg w ciągu całej ciąży brzmi super. Ja wskoczyłam już z 55kg na 59kg. Mam nadzieję że połowa to woda, bo nie wiem jak spalę tyle tłuszczu.
Wycisnę sobie soczek z jabłek. Zobaczymy czy na mnie podziała 😊Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩 -
Bożenka wrote:Nie ma żelaza więc to można wykluczyć 🙂
M5ilena wow 3 msc to bardzo krótki czas.
Hemoroidów właśnie się obawiam 🙄Nela 02.08.2016 💜🥰 - 24 cykle starań
💜 20 cykli starań - 10tc- serduszko przestalo bic 😭💔😩 -
Bożenka wrote:Kupię jutro ten błonnik. Marzę o tym żeby dwa razy w ciągu dnia iść na 2. 11 kg w ciągu całej ciąży brzmi super. Ja wskoczyłam już z 55kg na 59kg. Mam nadzieję że połowa to woda, bo nie wiem jak spalę tyle tłuszczu.
Wycisnę sobie soczek z jabłek. Zobaczymy czy na mnie podziała 😊29.01.2020 Zosieńka ❤️ 54cm 3184g
29.01.2019 [*] Aniołek- 8 tc. -
nick nieaktualnyBożenka wrote:Super, dziękuję wam za tak duży odzew. Dam wam znać co mi najbardziej pomogło.
Aguuu dobrze, że napisałaś o tej wodzie, bo u mnie to tak średnio z piciem. Powinnam pić trochę więcej 😉