Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale zazdroszczę tym z was, które są już po USG. Do czwartku chyba jajo zniosę!! W czwartek będzie 5t5d, czyli końcówka szóstego tygodnia, tak strasznie chciałabym zobaczyć nasze małe szczęście z malutkim pikającym serduszkiem...
Od wczoraj zaczynam chyba czuć jakąś zmianę w hormonach, bo nawet teraz jak piszę o malutkim serduszku, którego przecież jeszcze nie widziałam, to czuję jak mi się oczy szklą ze wzruszenia na samą myśl, że może już niebawem je zobaczę...MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może jeszcze za wcześnie z fb? Zaczekajmy aż się miesiąc skończy, przecież cały czas może nas byc więcej na luty, a pewnie pierwszym miejscem gdzie trafią dziewczyny będzie właśnie to forum
tulipanna, tysiaa93, MiSia :), gorgeous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Styczniowa27 witaj , jeszcze Mama91 musi nas odnaleźć
U nas fajnie, dużo wsparcia i dużo zrozumienia .
Tak mnie dziś wzięło, aż Wam posłodzę, bardzo lubię tą naszą grupę , warto było trafić dopiero do lutówek 2016 (czyżby hormony?tysiaa93, MiSia :), zosiaaa, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie dziś zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Jakoś tak od kilku dni czułam dziwny ból i się domyślałam, że to może krasnoludek się wpasowuje. W poniedziałek mam wizytę u lekarza i tak się zastanawiam czy podczas usg może być już coś widać? Mam dwójkę dzieci ale bo były niespodziewane niespodzianki i późno się o nich dowiedziałam i podczas badań już zarodki było widać.
Co do grupy na fb jestem za, może będzie wygodniejsze niż tu