Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Witam się i ja choć bardzo nieśmiało. Gratuluje bąbelków ) Wczoraj sie dowiedzialam ze jestem w ciazy ) cykl totalnie odpuszczony, ciąża wystarana wymodlona wypłakana a jednak jestem strasznie zaskoczona ;-P pierwsza myśl: ale jak to,kiedy,z kim (oczywiście ze z mężem ) od razu polecialam na betę wynik 1852 ) szczęśliwa, cały dzień chodzilam z uśmiechem na twarzy, a wieczorem brzuch mnie rozbolał i bolał do rana! O co chodzi?! Czekałam na @ to nawet nie zacmil, wiem że jestem w ciąży to boli. Ehh macie też bóle brzucha? Dziś dzwonię popołudniu do lekarza bo mnie to strasznie stresuje .
tysiaa93, MiSia :), zosiaaa lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie nowe mamusie
jak się przeniesiecie na fb to ja niestety bedę musiała się pożegnać
Nie mogę się już doczekać na dobre wieści od Pianistki Nie będzie miała juz wyjścia i będzie musiała skonczyć z czarnowidztwemMiSia :) lubi tę wiadomość
-
Witaj Mambella!
Ja też miałam takie bóle brzucha. Od razu dostałam duphaston 2x2 + duża dawka magnezu ok 600. Odkąd biorę magnez jest zdecydowanie lepiej. Wcześniej bóle budziły mnie nawet w nocy, a teraz jest ok. Ale zadzwonić do lekarza nie zaszkodzi, w końcu każda z nas jest inna. -
Mambella, gratuluję i witam . W terminie @ moga pojawić się takie bóle, ja miałam i mówiłam teraz lekarzowi, że wzięłam nospę w tym czasie, powiedział mi że to normalne. Pobolewało jeszcze później, ale dzięki zosiaaa zamiast nospy biorę większe dawki magnezu (ale takiego co się dobrze wchłania czyli mleczan albo cytrynian magnezu) i te bóle jak na delikatne @ przeszły
Lekarz mi powiedział, że w terminach @ później moga również pojawić się jakieś bóle, czy plamienia, ale jak coś to i tak zgłosić jakby jakieś plamienia były.
-
Tak jak napisała Deliliah, skonsultować z lekarzem dobrze, ale nie denerwuj się niepotrzebnie
No ja nie odejdę od forum, do czasu wieści od Pianistki, więc niech sie spręża i nie przyjmuję opcji innej niż to, że wieści będą dobre
Ale mam dziś dzień!! płakać mi się chce ze szczęścia, cholera wie z jakiego powodu?MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justaw, u mnie wyszło wg usg 31.01.2016 ;P ale lekarz powiedział, żeby się tym jeszcze nie sugerować, bo za wcześnie , wg OM wyliczył mi na 09.02.2016, ale ja na razie w tabelce nie zmieniam, zobaczę co powie na następnej wizycie 25.06
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:56