Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Butelki mam 2-ie z tommie tippie (sorry nie wiem jak się pisze:D) były najtańsze

Podkłady są duzoo większe, poza tym bardziej chłonne. Na początek na pewno podkładyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2015, 23:49
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Roberta wrote:palce w zgięciu tzn. stawy w palcach? nie masz problemów z tarczycą?
o tu mnie bolą ale jak zginam, czy odkrecam butelkę. zaznaczyłam czarna krecha
http://static.pokazywarka.pl/i/6179413/940251/images.jpg
aaa problemów nie miałam z tarczycą, no chyba że cos się teraz pozmieniało
ale to głównie w lewej ręce.
Agnesia zarzuć przepis na Twoje pierniczki
Ashley ja w sumie też bede chciała zaczac prać ale tak gdzieś w grudniu gdzieś może z tydzień przed świetami bo śnią co mi sie ręcę które strasznie wychodza przez skóre i mnie łapia za reke albo ja się z nimi witam
sceny jak z horroru hehe 
Aaa i dzisiaj zrobiłam kopiec kreta
okaze sie jutro jak mi to wyszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 00:43
Kubuś

-
Ciężkie noce ostatnio miałam. Śniło mi się, że mnie Mąż zostawił bo stwierdził, że jestem brzydka.
Ogólnie zaczynam się czuć jak wieloryb. Sapię, łapię zadyszkę, ciężko mi się ułożyć... Widać, że to już ostatnia prosta
-
Oj tak Brusia. To sprawia najwięcej trudności. Albo to jak w nocy zachce się siku i trzeba się wygramolić z poduszki dla ciężarnych, z kołdry i jeszcze się podnieść...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 08:20
-
Hahaha ja kota nie mam ale przez Męża też przechodzę Bo mi się od ściany lepiej śpi.Bruśka wrote:No to ja jeszcze muszę przejść w lizku przez męża i uważać na kota bo nusze spać orzy ścianie bo jak nie mam o co się oprzeć to wypadam z łóżka tak mi się śpi. To mordega czasami tak 3 razy.
A on nawet nie drgnie jak wstaję, żeby chociaż mi pomóc
Za miesiąc to chyba jakiś dźwig wynajmę...
-
Witam
jestem w 28 TC i mam pytanie może którąś z was będzie mogła mi pomoc... Od pary dni meczach mnie kolki wątrobowe nieprzyjemne pieczenie pod prawym żebrem i czasem jakby ktoś mi szpilki wbijał. Nie wspólne o tym ze jak kocham czy kaszlem to odczowam piekący bol .. Jak mogę to załagodzić ?

-
Ciężka noc...jak narzekalam, że przez przednie łożysko słabo czuje ruchy, tak dziś nie wiem co opętało nasze dziecko
aż cały brzuch mi jeździł i bolą mnie żebra i zaznaczam, że nie było to przyjemne 
Ją musiałam zamienić się z mężem stronami łóżka, bo wyczolgywanie się przez niego stawalo się już niebezpieczne
Sam oznajmił:"ty lepiej jednak spij po drugiej stronie, bo jeszcze w nocy wywiniesz orła" heh
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url] -
Ja też już chciałabym poprać i poukładać ubranka - tym bardziej, że mam ich setki, ale dopiero zaczęliśmy remont, więc na pewno poczekam sobie jeszcze.

Wczoraj mój syn robił sobie imprezę andrzejkową. Chyba w ogóle nie spał, bo kręcił się od 7 rano do samego wieczora, praktycznie nieustannie... Momentami ledwo udawało mi się wysiedzieć na uczelni. -
nick nieaktualnyGorgeous też chciałam te body z myszką miki niestety u mnie nie było rozmiarów:(
Też zawsze spałam od ściany, ale po remoncie kupiliśmy łóżko sypialniane i od ściany to jest zagłówek, śpię od strony wyjścia na pokój żeby mi się łatwiej wstawało i na siku i do dziecka
Nie wyobrażam sobie z takim np. bolącym jak mnie spojeniem przechodzić jeszcze przez A. gdy jak wstaje to czasami same łzy mi lecą 
Co do prania to ja jeszcze tak z 2 tygodnie i zaczynam, a po świętach prasowanko!
Mam nadzieję poprać wszystko od 14 do 20
-
Agnesia, a jakie rozmiary chciałaś? Ja specjalnie wzięłam na 12-18 miesięcy
A są przecudowne! Tylko szkoda, że dwie pary są niemal tak same - tylko jedne z ciemniejszą, a inne z jaśniejszą obwódką.
Marzę o tym, aby do końca roku już mieć wszystko ogarnięte, ale nie wiem, czy mąż się wyrobi z remontem
-
Ja mam body z Tesco z tygryskiem I Sa bardzo fajne
a po ile teraz taki 5pak?
Ja jeszcze leze, maz mi przyniosl sniadanko, z nosa mi sie strasznie leje
syrop z cebuli na gardlo bardzo szybko zadzialal jeszcze tylko mnie katar meczy 
Trzeba bedzie niedlugo wstac ogarniac powoli Bo o 16goscie a jeszcze pare rzeczy do zrobienia
Dobrej niedzieli dziewczyny I bobaski w brzuszkach! -
nick nieaktualny