Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyu mnie z okazji czarnego piątku na wszystko było -30% z ubranek dziecięcych, nawet jak nie było metki do niej
chyba do dziś jest ta promocja jak się nie mylę
ja kupiłam tylko białe body bez rękawków na 3-6miesiaca pod pod koszulę żeby było bez aplikacji
-
nick nieaktualny
-
A u mnie właśnie maz składa lozeczko i odkryłam ze ma szufladę i na poczatku moge miec jako kołyskę,ale sie cieszę
w sklepie szuflady nie widziałam haha
i to ze moze byc kołyska tez nie
Moniaa, lula.91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tulipanna od dawien dawna wiadomo że nagłaśniane promocje są dla nowych klientów, bo samo słowo SALE -70% kusi jak nic dotąd. Klient mający rozeznanie w cenach patrzy na faktyczną wartość przedmiotu a nie na to czy jest napis SUPER EXTRA PROMOCJA!!! Często sklepy drukując metki zawyżają cenę podstawową podczas promocji.
Przykład z głupią coca-colą. U mnie w sklepie bez promocji kosztowała 3,99zł.
przychodziła promocja 2 sztuki za 7 zł. ale cenę podstawową na która zamienialiśmy w dniu objęcia promocją była już 4,99zł.
To chodzi o złudne kierowanie klientem że faktycznie więcej zaoszczędzi!
tulipanna lubi tę wiadomość
-
A oto pokoik mojej coreczki
zaznaczam,ze jeszcze nie jest skonczony wiec cdn.
komoda jest otwierana i tam miesci sie wanienka a jak sie zamyka to jest przewijak.Pozniej ten kosz bedzie w innym miejscu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 16:04
Moniaa, lula.91, marissith, tysiaa93, Kri, Bruśka, Tusiaa, Doti87, tulipanna, d84, Astra, Lexi150, Joanna_88, Mila920, Zosia_wop, vayn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka super

Byłam i ja w Tesco, ludzi tyle, jakby za darmo coś dawali
Kupiłam kocyk 100% bawełna w owieczki i ręcznik też 100% bawełna z uszkami misia
no i wyszło taniej niż w tym badziewiastym smyku, na nich mam focha za to podnoszenie cen
-
U mnie w pokoju dziecka to narazie wiadra, panele i drabiny stoją. Mam nadzieję, że w styczniu remont zakończymy bo o grudniu mogę pomarzyć.... I tym samym jakieś pranie i prasowanie to zacznę tez w styczniu, w końcu termin na koniec lutego i chciałbym żeby tak zostało
-
Biedroneczka przesliczny pokoik
az sama bym chciała mieć taki dla maluszka 
Kurcze ja musze jeszcze zwykłe reczniki kupić w jakiejs niedrogiej cenie a nie mam zielonego pojecia jakie. Macałam kiedys w tesco ale wydaja mi się , że nie wchłaniają wody
Kubuś

-
Dzięki dziewczyny mnie sie tez strasznie podoba
jeszcze jak wszystko skończę to bedzie cud miód

Tulipana ja oprócz komody i łóżeczka to mam nowa wykładzinę boze jak śmierdzi całymi dniami wietrze w pokoju.Komodka pootwierane przetarta i sie wietrzy wraz z całym pokojem
-
No i chyba dupa z łóżeczkiem. Tata powiedział, że najpierw musi je przejrzeć czy wszystko z nim w porządku a dopiero później przywiezie. A może się okazać, że w ogóle kupią nowe... A już myślałam, że je dzisiaj skręcimy

Strój dinozaura kupiłam na 62 a bodziaki na 74 bo tych mniejszych mam za dużo już.