Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnieBiedroneczka29 wrote:Evans 340€ z tym wkładem dla noworodków.A bez wkładu 319€
ten, co Ty chcesz jest najdrozszy
, ale fajnie tak dookola jeszcze buja , to takie extra ruchy 
Ja mam ten :
http://static.pokazywarka.pl/i/6180727/740710/image.jpg
I ten moj kosztowal 159 $ plus 35$ za wkladka dla noworotkow , dzieki nie wiedzialam jak powiedziec plus tax , Bo u mnie kazda cena podaja jest bez tax ... Ale w poniedzialek cyber Monday to wszystko pojdzie bez
A ten Twoj to o ile pamietam , to u mnie byl za 270 lub 280 $ plus wkadka plus tax , to I tak taniej niz u Ciebie
w jakim kraju jestes ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 20:13

-
Tulipanna http://jysk.pl/przechowywanie/komody/basic/komoda-oure-3-szufl-braz tutaj jest ta brązowa, a na dole w produktach z tej samej serii znajdziesz biała i inne

Też podobają mi sie te karuzele z pluszakami, a jest szansa że znajdę z pluszakami plus projektor? Bo te plastikowe za mną nie przemawiają, a chciałabym ten projektor bardzo..
Bruska jak uda Ci się wybrać literki i zamówisz to chwal sie, bo ja jestem na etapie szukania
tulipanna lubi tę wiadomość

-
Zamawiam na pinezka.eu ale taki wybór wzorów że szok. Przekopalam całe allegro i tu są moim zdaniem najładniejsze bo wszystko ładnie wykończone wejdź na profil na fb i jeszcze poduche będę zamawiać zakochałam się w tej chmurce z nogami.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 21:40

-
Evans wrote:Ja mam jakies kolki I nie mam pojecia co to , ale I'm przeszlo jak zaczelam pic duzo plynow , a potem wrocilo , potem przeszlo I tak w kolo , mam kilka dni spokoju I jeden lub dwa z kolka:(
U mnie tak na prawde to dzis w nocy sie zaczelo bo wczesniej wystarczylo ze polezalam i przechodzilo a dzis w 100 % nic nie dzialalo ... jutro jesli nie od gina to od swojej poloznej moze dowiem sie czegos na ten temat bo nie wyobrazam sobie ze tak moglo by juz zostac do konca

-
nick nieaktualny
-
100%bawelna. Tylko i wyłacznie,bez zadnych domieszek:) patrz na metki,ba ssmi sprzedawcy czasem poliester wciskaja i mowia ze 100proc bawełna:/Mila920 wrote:Tulipanna Ty się znasz na materiałach, z czego powinnno byc okrycie kąpielowe, żeby dobrze chlonelo i było miłe dla skóry bobasa?
-
Mi się podobają literki ale mała ma długie imię, więc za drogo by mnie to wyniosło

Tulipanna no wiadomo, ze dla ozdoby, jak wszystkie te pierdółki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 22:33
tulipanna lubi tę wiadomość