Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tulipanna 175zł z 300zl przecenione, byly tez sliczne brązowe, a ze mam odcienie szarosci w pokoju to braz srednio by pasowal, ale to dobrze bo mialabym dylemat która wybrać, bo obie przeslodkie były
wejdź na stronkę jysk i tam znajdziesz oba kolory

-
Biedroneczko piękny pokoik, bardzo lubię takie stonowane kolory
Mila szafka bardzo fajna 
Niestety nie mam pola do manewru jesli chodzi o pokoik buuu nawet komody nie moge miec bo poprostu nie mam na to miejsca w swoim apartamencie 37m
bynajmniej zaoszczędze 
Mąż namówił mnie na wyjście na jarmark i ledwo co dojechaliśmy do rynku wyszłam juz pol zgięta, brzuch stwardniał, przeszłam z trudem w koło i tyle było z jarmarku...moj umysł chce cis robic, ale ciało jest na nie
10min spaceru a teraz bede leżeć i cierpieć 10 godzin
szlag...
-
Jyz zaciesz że litery zamówione a tu klops bo się nie da bo materiału jednego nie ma. Chcemy zrobić już wszystko w motyw safari bo przewijak w zebre na łóżeczku żyrafa a pisciel w lwa. I do tego już mam naklejki na ścianę będzie koliriwo wesoli chic puerwotnie chciałam wszystko stonowane no cóż jest jak jest. Ale wybranie materiału na 3 litery mnie przerasta. Masakra. Siedzieliśmy i kleilismy coś ale nic nam nie wychodzi.

-
Joanna_88 wrote:Któraś z Was pytała o kołki wątrobowe, ja to miałam, mega bolesne i nieprzyjemne, na szczęście samo mi to minęło. Nawet na IP z tym pojechałam
Już myślałam że tylko ja mam takie dolegliwości
W aptece zaopatrzyłam się w syrop na zgagę i zaleganie żółci dla kobiet w ciąży i po jednej no-spie stwierdzam ze jakoś da się to przeżyc, zobaczymy co gin na to powie
Doti87 lubi tę wiadomość

-
TakBiedroneczka29 wrote:Dziewczyny widzialyscie tego cudo-wariata ??????

http://static.pokazywarka.pl/i/6180479/611775/image.jpg
Ja to mam
sa 3 rodzaje , ja ma ten sredni, ten co na Twoim zdjeciu jest najdrozszy z tego,co kojarze ...
Z tej firmy mam tez pack and playWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:43

-
Evans i jak i jak ???bo chce kupic i chętnie skorzystam z Twojej opinii?tak to jest ten najnowszy model a jak oceniasz swój ???
Dziewczyny ja to jestem tak podekscytowana ze pokoik prawie ze juz gotowy ze to dla naszej malutkiej ze przechodząc obok pokoju za każdym razem do niego wchodzę
Aaa i jeszcze karuzela zamontowana przypomniała mi sie po czasie 
http://static.pokazywarka.pl/i/6180688/324988/image.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:49
Lexi150, Evans, tysiaa93, Tusiaa, lula.91, Kri lubią tę wiadomość
-
TakBiedroneczka29 wrote:Evans i jak i jak ???bo chce kupic i chętnie skorzystam z Twojej opini ??masz dokładnie ten najnowszy model???
dla mnie to jest super !!!! I takie juz bardziej na czasie z wygladu, fajnie buja I mozna jeszcze dokupic insert dla noworotkow do tego , czyli takie , co potrzymuje glowke , takie podobne , co do car seat wladasz , dla mnie to njalepsze ze wszystkich tego typu

P.s. Stabilne ... Bardzo dobrze wykonane, lubie bardzo ten material , rowniez pack and play jest bardzo dobrze zrobiony /wykonany 5plus za jakosc ode mnie ...ja bede uzywac na dole ... Zeby nie latac na gore za kazdym razem ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2015, 19:52
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

-
no własnie nie moge znalezc ;/Mila920 wrote:Tulipanna 175zł z 300zl przecenione, byly tez sliczne brązowe, a ze mam odcienie szarosci w pokoju to braz srednio by pasowal, ale to dobrze bo mialabym dylemat która wybrać, bo obie przeslodkie były
wejdź na stronkę jysk i tam znajdziesz oba kolory 
-
Ja mam jakies kolki I nie mam pojecia co to , ale I'm przeszlo jak zaczelam pic duzo plynow , a potem wrocilo , potem przeszlo I tak w kolo , mam kilka dni spokoju I jeden lub dwa z kolka:(niecierpliwa_92 wrote:Już myślałam że tylko ja mam takie dolegliwości
W aptece zaopatrzyłam się w syrop na zgagę i zaleganie żółci dla kobiet w ciąży i po jednej no-spie stwierdzam ze jakoś da się to przeżyc, zobaczymy co gin na to powie