Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby ktoś potrzebował, to odpowiedz na moje pytanie od użytkownika Justinex
    "Dziękuję za zwrócenie uwagi bo nawet nie wiedzieliśmy, że mamy błąd na aukcji z solą fizjologiczną. Klienci cały czas ją kupując więc nie domyśliłbym się, że coś jest nie tak z aukcją.
    Aktualna data przydatności soli fizjologicznej to lipiec 2018r.
    Oto pozostałem daty przydatności wymienionych artykułów:
    Sudokrem : 2018/2019r.
    Puder: 2017r.
    Kompresy: 2019/2020r.
    Bephanten: 2017/2018
    Gaziki alkoholowe: czerwiec 2016 ale następna dostawa pewnie będzie z dłuższym terminem"

Lexi150 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    skąd w necie kupowałyście pościel do łóżeczka? ktoś podzieli się jakimś linkiem?

201602111680.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany ja chyba też muszę zrobić zakupy aptekowe ale ten czas leci jak opętany. Choć w moim przypadku to dobrze bo ja żyję od tygodnia do tygodnia. Jak minie 32 tydzień to chyba w końcu odetchne.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i szukam okrycia kąpielowego a któraś z Was była bardzo zadowolona bo to moje to taki drapidlo.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaNieMama ale super, już tak blisko u ciebie :)

Ashley mój ostatnio też coś tam wspominał, że może jednak Bianka zamiast Gabrysi ale niech se gada, przejdzie mu :P Przekonasz go jakoś do swojej propozycji ;)

Tulipanna też gdy oglądałam 600 gram szczęścia i zobaczyłam przypadek tej dziewczynki, to byłam przerażona... Całą ciążę dziecko było zdrowe a tu pod koniec podczas porodu coś się za przeproszeniem zesrało! Jeśli są wskazania, to moim zdaniem lepsze jest CC, nie ma co ryzykować zdrowia dziecka. My babeczki się szybko zregenerujemy a czasem zdrowia temu małemu dziecku nic nie zwróci.

Lexi dobre wieści :)

Zamówiłam wczoraj łóżeczko, może do środy przyjdzie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:58

tulipanna, Kri lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    skąd w necie kupowałyście pościel do łóżeczka? ktoś podzieli się jakimś linkiem?
    ja kupiłam w Smyku jak była promocja -15% na pościel.. nigdzie nie wychodziło tak tanio wtedy, zwłaszcza za komplet Motherhood, który upatrzyłam..zamówiłam więc od razu 2 komplety (jeden 4-częściowy a jeden 2-częściowy). Za ten 4-częściowy wyszło jakieś 130 zł wtedy a na stronie Motherhood był za 169 zł, więc naprawdę się opłacało :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    A ile płacisz za link? Hahaha :D
    Ja stąd zamawiałam: http://allegro.pl/largo-6-el-posciel-dziecieca-120x90-do-lozeczka-i5763030010.html

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    Pościel kilka z nas kupowało tutaj
    http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29150647
    Ogólnie fajna ale zdarzają im się wpadki i trzeba trochę czekać na realizację zamówienia.

Ręczniczki mam 3. Najfajniejszy z Tesco f&f, ale to z tych mniejszych. Jest naprawdę milusi i delikatny. Drugi mam ze Smiki 100x100 ale ma 10% domieszki poliestru a trzeci taki
    http://allegro.pl/duzy-bawelniany-recznik-okrycie-kapielowe-kapturem-i5283921789.html

madzia.rka lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    A widziałyście coś takiego???
    http://allegro.pl/natalis1-zel-polozniczy-lagodny-porod-i5824731529.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=29999
    ja juz to wczesniej tu wklejałam ale tez na mojj grupie hashimoto dziewczyny pisały o zely innym takim którym sie mozna smarowac przed i w trakcie porodu. wiec jabyscie były chetne to je zpytam o ten zel wiem ze tamten się wykorzystuje do masażu krocza.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:12

tulipanna lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nie umiem wklejac zdjęć wiec zrobię to tak to my w 29 tyg czuje się wielka jak stodoła.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/a128b4c9dd53a.jpg.html

tysiaa93, Lexi150, nick nieaktualny, Kri, Mila920, nick nieaktualny, Tusiaa lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    http://zapodaj.net/a128b4c9dd53a.jpg.html
    Stodoła? Elegancki brzuszek, nie gadaj :P

Kri, Tusiaa lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    O rany ja chyba też muszę zrobić zakupy aptekowe ale ten czas leci jak opętany. Choć w moim przypadku to dobrze bo ja żyję od tygodnia do tygodnia. Jak minie 32 tydzień to chyba w końcu odetchne.
    no ja własnie zrobiłam część zakupów aptekowych u tego użytkownika Justinex. I się nazbierało na 301 zł :P Kupiłam podkłady na łóżko, sól fizjologiczną, bephanten, sudocrem,majciochy jednorazowe, wkładki laktacyjne,puder do tyłaska podkłady na łóżko do szpitala,woreczki na pokarm do mrożenia Avent,chusteczki Pampers,woreczki na zużyte piendeluchy,kompresy jałowe i waciki nasączone alkoholem. Z nieaptecznych to czapeczkę po kąpieli, skarpecioszki bezuciskowe, komplet do wózka, butelkę Habermana,jeszcze 2 kolorowe pieluchy tetrowe i siateczkę do prania ciuszków przy okazji bo w mojej padł suwak.
    Kontakt ze sprzedającym jest rewelacyjny. Naprawdę polecam, wysłałam maila z zapytaniem o daty przydatności tych aptecznych rzeczy i po niecałej godzinie miałąm już odpowiedź. Lexi też widzę zastrzeżeń nie ma.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Stodoła? Elegancki brzuszek, nie gadaj :P
    Zgadzam się w całej rozciągłości!!! Piękny brzunio!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ręczniki mam z mamas&papas no i jeden z tk maxx, jeden dostałam z wózkiem babyono ale wiem że to kiepskie ręczniki z doświadczenia koleżanek i siostry :) uważam że narazie mi te 3 starczą no i 4 w razie co :)

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za linki, ale właśnie te pościele wszystkie są albo z różowym albo z niebieskim, a ja bym chciała z żółtym albo z białym, jak już znajdę taką co mi się podoba to nie szyją albo ochraniaczy albo rożków. Napisałam chyba do 10 sprzedawców z allegro, co się oferują, że szyją w wybranych kolorach, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Myślałam, że może ma ktoś jakąś sprawdzoną stronę, co szyją na zamówienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:35

201602111680.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to zobacz sobie te posciele sa dobrej jakosci fajne wzory http://www.smykoland.pl/ceba-baby-posciel-3czesciowa-hi-hi-turkus.html

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny po weekendzie, mam nadzieje ze milo go spedzilyscie :)

Ja przetrwałam wczoraj szturm gości (nie zrobiłam niestety zdjęcia sernika z tego wszystkiego bo przyszli wcześniej niż zapowiadali a teraz już nic z niego nie zostało).
    Wyszedl bardzo dobry! ten cynamonowy posmak był super w sam raz, tak jak radzilyscie dalam mniej cynamonu niż w przepisie i to była dobra decyzja. Super smakowal na zimno, bardziej jak taki tort lodowy o takim smaku :) także przepis polecam ten co wrzucałam, dobry wychodzi :)

widze ze dyskutujecie o porodzie SN i cesarkach - ja się nie nastawiam na nic, jak będzie trzeba cesarkę to się zrobi cesarkę, a jak się będzie dalo SN to SN - bardzo chciałabym jednak uniknąć meczenia się kilkanaście godzin i wtedy kończenia cesarka, choć wiem ze i tak się zdarza :(

a przeziębienie mi średnio przechodzi na tej cebuli i buraku ;/
    babacia mi dziś przyniosła sok z malin - można do herbaty dodawać co nie? bo nie wiem czy to mi się kojarzy ze malin nie można czy czarnego bzu ;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:43

tulipanna lubi tę wiadomość

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a czy Wasze smyradełka tez Was tak pod zebrami atakuja. mam wrazenie ze on coraz wyzej jest albo ma tak długie nogi i rece.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszka super, że ciacho się udało :) Chodzi o to, żeby nie pić herbaty z LIŚCI malin także spokojnie.
    http://www.netmama.pl/magazyn/porod/zlagodzic-bole-porodowe/herbata-z-lisci-malin-moze-usprawnic-porod/

Bruśka oj tak, kopie wszędzie, po żebrach czasem też ale na szczęście delikatnie.

szara myszka lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
‹‹ 1079 1080 1081 1082 1083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ