Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdyby ktoś potrzebował, to odpowiedz na moje pytanie od użytkownika Justinex
"Dziękuję za zwrócenie uwagi bo nawet nie wiedzieliśmy, że mamy błąd na aukcji z solą fizjologiczną. Klienci cały czas ją kupując więc nie domyśliłbym się, że coś jest nie tak z aukcją.
Aktualna data przydatności soli fizjologicznej to lipiec 2018r.
Oto pozostałem daty przydatności wymienionych artykułów:
Sudokrem : 2018/2019r.
Puder: 2017r.
Kompresy: 2019/2020r.
Bephanten: 2017/2018
Gaziki alkoholowe: czerwiec 2016 ale następna dostawa pewnie będzie z dłuższym terminem"
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
MamaNieMama ale super, już tak blisko u ciebie

Ashley mój ostatnio też coś tam wspominał, że może jednak Bianka zamiast Gabrysi ale niech se gada, przejdzie mu
Przekonasz go jakoś do swojej propozycji 
Tulipanna też gdy oglądałam 600 gram szczęścia i zobaczyłam przypadek tej dziewczynki, to byłam przerażona... Całą ciążę dziecko było zdrowe a tu pod koniec podczas porodu coś się za przeproszeniem zesrało! Jeśli są wskazania, to moim zdaniem lepsze jest CC, nie ma co ryzykować zdrowia dziecka. My babeczki się szybko zregenerujemy a czasem zdrowia temu małemu dziecku nic nie zwróci.
Lexi dobre wieści
Zamówiłam wczoraj łóżeczko, może do środy przyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 12:58
tulipanna, Kri lubią tę wiadomość
-
ja kupiłam w Smyku jak była promocja -15% na pościel.. nigdzie nie wychodziło tak tanio wtedy, zwłaszcza za komplet Motherhood, który upatrzyłam..zamówiłam więc od razu 2 komplety (jeden 4-częściowy a jeden 2-częściowy). Za ten 4-częściowy wyszło jakieś 130 zł wtedy a na stronie Motherhood był za 169 zł, więc naprawdę się opłacałonatalica06 wrote:skąd w necie kupowałyście pościel do łóżeczka? ktoś podzieli się jakimś linkiem?
-
Pościel kilka z nas kupowało tutajnatalica06 wrote:skąd w necie kupowałyście pościel do łóżeczka? ktoś podzieli się jakimś linkiem?
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=29150647
Ogólnie fajna ale zdarzają im się wpadki i trzeba trochę czekać na realizację zamówienia.
Ręczniczki mam 3. Najfajniejszy z Tesco f&f, ale to z tych mniejszych. Jest naprawdę milusi i delikatny. Drugi mam ze Smiki 100x100 ale ma 10% domieszki poliestru a trzeci taki
http://allegro.pl/duzy-bawelniany-recznik-okrycie-kapielowe-kapturem-i5283921789.html
madzia.rka lubi tę wiadomość
-
ja juz to wczesniej tu wklejałam ale tez na mojj grupie hashimoto dziewczyny pisały o zely innym takim którym sie mozna smarowac przed i w trakcie porodu. wiec jabyscie były chetne to je zpytam o ten zel wiem ze tamten się wykorzystuje do masażu krocza.tulipanna wrote:A widziałyście coś takiego???
http://allegro.pl/natalis1-zel-polozniczy-lagodny-porod-i5824731529.html?bi_s=ads&bi_m=p5&bi_c=29999Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:12
tulipanna lubi tę wiadomość

-
no ja własnie zrobiłam część zakupów aptekowych u tego użytkownika Justinex. I się nazbierało na 301 złmadzia.rka wrote:O rany ja chyba też muszę zrobić zakupy aptekowe ale ten czas leci jak opętany. Choć w moim przypadku to dobrze bo ja żyję od tygodnia do tygodnia. Jak minie 32 tydzień to chyba w końcu odetchne.
Kupiłam podkłady na łóżko, sól fizjologiczną, bephanten, sudocrem,majciochy jednorazowe, wkładki laktacyjne,puder do tyłaska podkłady na łóżko do szpitala,woreczki na pokarm do mrożenia Avent,chusteczki Pampers,woreczki na zużyte piendeluchy,kompresy jałowe i waciki nasączone alkoholem. Z nieaptecznych to czapeczkę po kąpieli, skarpecioszki bezuciskowe, komplet do wózka, butelkę Habermana,jeszcze 2 kolorowe pieluchy tetrowe i siateczkę do prania ciuszków przy okazji bo w mojej padł suwak.
Kontakt ze sprzedającym jest rewelacyjny. Naprawdę polecam, wysłałam maila z zapytaniem o daty przydatności tych aptecznych rzeczy i po niecałej godzinie miałąm już odpowiedź. Lexi też widzę zastrzeżeń nie ma. -
nick nieaktualny
-
dzięki za linki, ale właśnie te pościele wszystkie są albo z różowym albo z niebieskim, a ja bym chciała z żółtym albo z białym, jak już znajdę taką co mi się podoba to nie szyją albo ochraniaczy albo rożków. Napisałam chyba do 10 sprzedawców z allegro, co się oferują, że szyją w wybranych kolorach, zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Myślałam, że może ma ktoś jakąś sprawdzoną stronę, co szyją na zamówienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:35
-
witam dziewczyny po weekendzie, mam nadzieje ze milo go spedzilyscie

Ja przetrwałam wczoraj szturm gości (nie zrobiłam niestety zdjęcia sernika z tego wszystkiego bo przyszli wcześniej niż zapowiadali a teraz już nic z niego nie zostało).
Wyszedl bardzo dobry! ten cynamonowy posmak był super w sam raz, tak jak radzilyscie dalam mniej cynamonu niż w przepisie i to była dobra decyzja. Super smakowal na zimno, bardziej jak taki tort lodowy o takim smaku
także przepis polecam ten co wrzucałam, dobry wychodzi 
widze ze dyskutujecie o porodzie SN i cesarkach - ja się nie nastawiam na nic, jak będzie trzeba cesarkę to się zrobi cesarkę, a jak się będzie dalo SN to SN - bardzo chciałabym jednak uniknąć meczenia się kilkanaście godzin i wtedy kończenia cesarka, choć wiem ze i tak się zdarza
a przeziębienie mi średnio przechodzi na tej cebuli i buraku ;/
babacia mi dziś przyniosła sok z malin - można do herbaty dodawać co nie? bo nie wiem czy to mi się kojarzy ze malin nie można czy czarnego bzu ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2015, 13:43
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Szara myszka super, że ciacho się udało
Chodzi o to, żeby nie pić herbaty z LIŚCI malin także spokojnie.
http://www.netmama.pl/magazyn/porod/zlagodzic-bole-porodowe/herbata-z-lisci-malin-moze-usprawnic-porod/
Bruśka oj tak, kopie wszędzie, po żebrach czasem też ale na szczęście delikatnie.
szara myszka lubi tę wiadomość