Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ooo mam dziękujętysiaa93 wrote:Serio? To za darmo przecież można zrobić

Wchodzisz sobie na stronę suwaczki.com
Wybierasz suwaczek, potem wchodzisz tutaj na belly, klikasz ustawienia, potem społeczność i wrzucasz
ja chyba chciałam ten suwaczek belly, a nie taki "zewnętrzny"
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tyśka...masakra ten Twój lisłwowy nochal

Vayn... poobserwują Cię i puszczą, będzie dobrze Kochana, nikt 10 tygodni nie będzie Cię trzymał na patologii ciąży. A nawet jeśli to masz być dzielna i myśleć o tym, że to dla dobra Dzidziolka. I walić całe myślenie o Świętach, sprzątaniu, pieczeniu etc. Macie być zdrowi z Dzidziolkiem. To tylko się liczy nic innego!
MamaNieMama-zdjęcie zamieściłaś rewelacyjne. Mam nadzieję, że tak sprawnie będzie to u Ciebie funkcjonować
Ja teznie zamierzam podawać żadnej czekolady dziecku, zero. Żadnej coli, stanowczo mówię NIE! Kinderom też. Jedzeniu w słoikach też. Nie mam zamiaru kupować zupki pomidorowej za 6 zł w słoiku, kiedy mogę sama ją zrobić. Tak samo z jabłkami i marchewkami..serio-dla mnie to szczyt lenistwa kobiet...zwłaszcza jak są w domu. Bo jeszcze zrozumiałaby np. MamęNie Mamę, bo przy bliźniakach jest roboty od cholery. Ale dla siebie nie znalazłabym usprawiedliwienia-serio.
Zaczęłam robić pierniczki
-
nick nieaktualnyJa chciałam używać Sab Simplex to ten niemiecki, ale położna podała powiedziała że espumisan dla dzieci też ma taki sam skład
podała za to nam wczoraj nazwę cudownego proszku gdy kikut pępowiny nie chce odpaść tylko ten proszek też jest niemiecki.
-
Madziarka Vayan trzymam kciuki, musi być ok.
Mój cotygodniowy pomiar 30t0d. 82,2kg (+ 11,2kg)

W tle opakowanie z wózka który przyszedł wczoraj, a na mnie 1szy stanik do karmienia na noc, bez fiszbin z firmy HotMilk - mega wygodny, polecam firmę i jak na bezfiszbinowca przy moich cyckach 75j/80h kształt całkiem całkiem.
Co do siary to mi leci co kilka/kilkanaście dni jakaś 1kropla ale z jednego cycka - można mieć mleko tylko w jednym???
Dziś o 15 mam gina ale takie szybkie usg + badanie, 8/12 mam endo i 9/12 usg 3trym.
Lexi150, tysiaa93, Biedroneczka29, Zosia_wop, vayn, MamaNieMama, marissith, madzia.rka, szara myszka, Tusiaa, Astra, lula.91 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyD84 nacisnij cycki i zobacz czy leci z dwoch

Ja mam tez plan zeby nie kupowac jedzenia w sloiczkach. Ale jak to bedzie to wyjdzie w praniu. Nie nastawiam sie na nic by pozniej nie czuc rozczarowania ze cos mi nie wyszlo, ze nie podolalam
Agnesia, Evans lubią tę wiadomość
-
znajoma ostatnio miała 200/210 ciśnienie- natychmiast zakończono ciąże 8 tygodni przed terminem. Zatem spokojnie. 140/80-90 to nie ma tragedii..weźcie pod uwagę, że mamy teraz więcej krwi bo odżywiamy łożysko, cała macica jest mega ukrwiona jak na porządny mięsień przystało. No i jeszcze jak niektóre z Was sporo piją to stąd to ciśnienie może się pojawiać wyższe. Gdyby było zbyt wysokie lekarz by nie ryzykował.Zosia_wop wrote:Oleńka ja ostatnio miałam białko 30 i wychodzi, ze to śladowa ilośc...wcześniej białko 10, pozniej 0 i tak raz sie pojawia raz nie, ciśnienie od 3 trymestru wyższe 130/80 (a zawsze było baaardzo niskie) lekarz nic nie mówił, ze cos zagraża...
-
nick nieaktualny
-
Kurczaki, ziemniaki ... Zasugerowałam sie tym ciśnieniem i czuje duszności, ide na chwile na świeże powietrze sie dotlenić ...Moje ciśnienie moze byc od tego, ze juz 13kg przytyłam i ogólnie czuje sie ociężała, a zawsze byłam w bardzo dobrej formie... No i ciagle leżę, zero ruchu, no kaleka normalnie
-
D84 - co do staników to ja planuję wyłącznie z fiszbinami kupić. Cycki podobno muszą być dobrze podniesieone do góry żeby się zamykały przewody mleczne, wtedy leje się w ciągu dnia aż tak bardzo. Tzreba o nie bardzo dbać,, ostatnio mówił o tym ten cały góru chirurgii plastycznej - dr Szczyt. Cycki wysoko do góry i dobry biustonosz przed i po porodzie.
Brzunio piękny a cyc rzeczywiście konkret
Chociaż ja na swój też nie narzekam
75 D a myślę ze nawet 80 pod biustem mi się zrobiło bo zapinam na ostatnie haftki staniki teraz.
-
nick nieaktualnyKurcze uratowałaś mnie, szukałam firmy która ma duże rozmiary cyckonoszów do karmienia:D A brzuchol świetnyd84 wrote:Madziarka Vayan trzymam kciuki, musi być ok.
Mój cotygodniowy pomiar 30t0d. 82,2kg (+ 11,2kg)

W tle opakowanie z wózka który przyszedł wczoraj, a na mnie 1szy stanik do karmienia na noc, bez fiszbin z firmy HotMilk - mega wygodny, polecam firmę i jak na bezfiszbinowca przy moich cyckach 75j/80h kształt całkiem całkiem.
Co do siary to mi leci co kilka/kilkanaście dni jakaś 1kropla ale z jednego cycka - można mieć mleko tylko w jednym???
Dziś o 15 mam gina ale takie szybkie usg + badanie, 8/12 mam endo i 9/12 usg 3trym.
Edit.
Weszłam pooglądać staniki, są śliczne!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2015, 11:22
d84 lubi tę wiadomość
-
Hehehe, różnorodność...no tak... tylko jak widzę reklamy Gerbera czy innych że tylko wyselekcjonowane owoce/warzywa dają.. to śmiech mnie ogarnia... Mieszkam w rejonie mega sadowniczym.. Gerber do sadowników przyjeżdza po SPADY!!!! Zepsute, nadgniłe owoce lądują w tych słoiczkachAgnesia wrote:A ja mam zamiar dawać słoiczki, zapewnia to dziecku różnorodność. Nie zawsze oczywiście bo są rzeczy które na 100% będę sama gotowała i podawała.
NIestety.. nie dość ze lane na potęgę to jeszcze zgniłe spady... no nie...to ja już wolę sama zrobić... nawet kosztem różnorodność
-
nick nieaktualny
-
No różnorodność to może i jest w tych sloikach ale za to ile masz konserwatow żeby to przetrwało na polce. Najbardziej naturalny konserwant to Wit c i sól a dzieciom nie dodajemy przypraw wcale na poczatku. Poza tym jest tam tyle mięsa co kot naplakal w dodatku momu czyli najgorszego scierwa. Na zajęciach pirownywalam skład parowek że sloiczka w zalewie i tych normalnych gdzie wypadły o niebo lepiej. A słoiki sama możesz zrobić taką marchew np na kilka dni żeby się codziennie nie babrac tylko ja zawekowac i tyle wkładasz słoik aż się zagotuje i tyle wiadomo że nie pół roku ale zawsze coś. I też nie bierzcie mbie za maniaka bo uważam że na podroz czy na wyjeździe można dać taki słoik. Ale też nie jako zapychacz.

-
Widzę MamaNieMama, że wreszcie zaczynasz wyglądać na bliźniaki! Pięknie!!!! Piękniście!!! Widzę że zero rozstępów!!! Pięknie wyglądasz!MamaNieMama wrote:D84 piekny brzunio

A ja mam taki 31+1
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d920364c807.jpg
MamaNieMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAkurat gerber to najgorsza z firm i to wiadomo nie od dziśtulipanna wrote:Hehehe, różnorodność...no tak... tylko jak widzę reklamy Gerbera czy innych że tylko wyselekcjonowane owoce/warzywa dają.. to śmiech mnie ogarnia... Mieszkam w rejonie mega sadowniczym.. Gerber do sadowników przyjeżdza po SPADY!!!! Zepsute, nadgniłe owoce lądują w tych słoiczkach
NIestety.. nie dość ze lane na potęgę to jeszcze zgniłe spady... no nie...to ja już wolę sama zrobić... nawet kosztem różnorodność 
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH