Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLexi super brzusio

Kurde styczniówki się sypią, powoli do mnie dociera, że to lada chwila
Wstawiam jeszcze raz linka do kurtki
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0228465005.html -50% w h&m na kurtki ciążowe i dużo bluzek i sweterków też było przecenionych. Cała masa ubranek (niestety mam już nadmiar a serce z tego powodu bolało mnie w sklepie strasznie). Kupiłam dla bratanka śpiworek za 40 zł, też przeceniony -50%.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
U nas po usg III trymestru wszystko w porządku

Gabrysia ma 1706g.
Leży już główką do dołu i bardzo ładnie się wczoraj prezentowała
Wynagrodziła nam te 6 tygodni bez jej podglądania haha

marissith, Doti87, d84, Kri, Biedroneczka29, Lexi150, vayn, Mila920, Moniaa, Zosia_wop, Tusiaa, tulipanna, szara myszka, Evans, L lubią tę wiadomość
-
No też przeczytałam o kolejnej styczniówce i zaczynam Panikowac
że to już tak blisko... Że chwilą i może być bobas na świecie...
Tysia piękne fotki
a jaki mały pultasek ta Twoja córeczka
hihi gratuluję że wszystko super!!!!
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Joanna ja przytyłam bardzo duzo startowałam z waga 45 a teraz 56
ale nie wiem gdzie te kg sa 
Tusia ale cudowna
i jaka waga 
Widziałam wczoraj w styczniowkach ze kolejna dziewczyna sie rozpakowała ale mowie nic nie pisze bo mnie zjecie bo ostatnio nadaje tylko o rozpakowanych styczniowkach haha
-
Tysia jaka cudna ta Twoja córcia! :*
U mnie na razie +4kg więc malutko.
Ja jutro zobaczę Synka! Już się doczekać nie mogę... Ciekawe czy będzie też 3d. Chciałabym wiedzieć jak wygląda ten Nasz Mały Glutek...
Moja przyjaciółka urodziła rano Córcię przez CC. Mam nadzieję, że wszystko u nich dobrze.
-
nick nieaktualnyMam ten sam namiot wierzchnimarissith wrote:Lexi super brzusio

Kurde styczniówki się sypią, powoli do mnie dociera, że to lada chwila
Wstawiam jeszcze raz linka do kurtki
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0228465005.html -50% w h&m na kurtki ciążowe i dużo bluzek i sweterków też było przecenionych. Cała masa ubranek (niestety mam już nadmiar a serce z tego powodu bolało mnie w sklepie strasznie). Kupiłam dla bratanka śpiworek za 40 zł, też przeceniony -50%.
Gratuluje wizyt no i Lexi piękny brzuszek.
Też byłam wczoraj na wizycie mały w końcu pokazał nam buźkę swoją piękną
Badanie ok tylko nereczka powiększona. leży grzbietowo główkowo więc gotów do porodu:) teraz mamy 22.12 wizyte sprawdzimy czy nereczka się zmniejszyła no i czy szyjka się skraca już
-
Biedroniuuuuu duzo ??? 11 kg ??? daj spokój kochana myślę że jest okey
Ja już lekko ponad 14 mam na plusie 
A właśnie co do tycia to koleżanka ode mnie z pracy w pierwszej ciąży przy 175cm wzrostu skoczyła z 56kg na 100...

TO DOPIERO TYCIE 44kg na plusie
tysiaa93, Tusiaa, tulipanna, vayn, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Omg dziewczyny Wy sobie nie róbcie jaj z tymi styczniówkami
widze ze rozwiązują sie ponad miesiąc przed czasem to mi do tego czasu brakuje tylko jakies 2-3 tyg?? Szlag musze na justinex wchodzić i zamawiać podstawowe rzeczy :p
Tulipanna ja to na studiach miałam dar do lumpów, miałam takie miejsca gdzie mogłam upolować firmowe super rzeczy kiedyś udało ni sie kupić za 30zl katane z zary, która była aktualna w sklepach za 250zl
wtedy tez tyle tych ubranek było super dla dzieci, ale teraz juz nie wiem jak z dostawami, no i nie bardzo mi jechac 3 tramwajami zeby tam sie dostac, a szkoda...
Tysia gratuluje dużej panny
Te światełka sa bardzo fajne, ale nie kupie bo mąż mnie z nimi na śmietnik wywali, jestem namiętnym zbieraczem i wszystko mi sie zawsze przydaje :p
Mariss kurtka super, jak u mnie beda to tez moze kupie, bo w swojej sie nie dopinam
Lexi brzuszek super, zazdroszczę figury u mnie +12kg i poszło w tyłek, oj ciezka praca mnie czeka po ciazy... Wazę juz 72kg !!! A jeszcze pare lat temu na studiach tylko 52...az sie boje czy bede miec sie w co ubrać po rozwiązaniu, a wcale nie jem tak duzo, no ale nie ruszam sie i to mnie gubi
-
nick nieaktualnynamiot wierzchniAgnesia wrote:Mam ten sam namiot wierzchni

Gratuluje wizyt no i Lexi piękny brzuszek.
Też byłam wczoraj na wizycie mały w końcu pokazał nam buźkę swoją piękną
Badanie ok tylko nereczka powiększona. leży grzbietowo główkowo więc gotów do porodu:) teraz mamy 22.12 wizyte sprawdzimy czy nereczka się zmniejszyła no i czy szyjka się skraca już 
dobrze powiedziane
-
Ja mam tak długie ręce, że ciężko mi cokolwiek dopasowaćMoniaa wrote:A co do tej kurteczki z h&m .... nie wiem czy to tylko ja miałam takie wrażenie że mam jakieś złodziejskie długie ręce i te rękawy takie jakieś przykrótkie były na mnie. Czy u Was też tak jest?
Wszystkie swetry, koszule itp za krótkie są, muszę je podwijać, żeby jak czubek nie wyglądać
Ale określenie "złodziejskie" całkiem dobre 
I udało mi się dorwać wczoraj ostatnią paczkę cotton balls, czekała schowana na mnie
Moniaa, Kri lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:Joanna ja przytyłam bardzo duzo startowałam z waga 45 a teraz 56
ale nie wiem gdzie te kg sa 
Tusia ale cudowna
i jaka waga 
Widziałam wczoraj w styczniowkach ze kolejna dziewczyna sie rozpakowała ale mowie nic nie pisze bo mnie zjecie bo ostatnio nadaje tylko o rozpakowanych styczniowkach haha
Biedroneczka
ale ja przecież synka będę mieć hehe
Ale nie obraziła bym się jakby miałą być dziewczynka
Z Tysiaa mamy aż za bardzo podobne nicki 
A co do wagi to nie martw się ja startowałam z 53kg cos takiego a już mam 63 kg
no ale w karcie mam wpisane że startowałam z 51kg no i ostatnio niby było 63kg u lekarza na wadze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:18
Kubuś

-
Podobieństwo uderzająceTusiaa wrote:Faktycznie. No i avatary tez mamy podobne hehhe

Jak tak patrze na mój suwaczek ile mam do porodu to aż mnie przeraża

Mnie ten twój suwaczek też przeraża, brr
Chyba specjalnie go ustawiłaś, żeby nas wszystkie straszyc
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0228503001.html
O to "cudo". Mualam nie kupować kurtki twierdzilam że się dobujam ale jak wczoraj byłam na szkole rodzenia i zobaczyłam jak te niektóre dziewczyny żałośnie i pokracznie wyglądają to mnie to zmotywowalo. one miały 32-34 tydz więc u nas to akurat sama zima.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:51
Mila920 lubi tę wiadomość

-
A dodatkowo to mi się głupoty snily że miałam malowodzie i musiałam leżeć do rozwiązania w szpitalu że do domu na święta nie pijechalam potem ze rodzilam i ze mnie zmuszali do porodu że mój lekarz przyszedł i powiedzieli ze go nie dopuszczają bo inna rodzi potem ze on ze mna będzie masakra jakaś chyba mi już psychika zaczyna siadać. Później że nie rodze potem ze Juz za późno i proznociag wyjmowali obudziłam się to bałam się zasnąć.

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH