SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi super brzusio <3
    Kurde styczniówki się sypią, powoli do mnie dociera, że to lada chwila ;)
    Wstawiam jeszcze raz linka do kurtki
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0228465005.html -50% w h&m na kurtki ciążowe i dużo bluzek i sweterków też było przecenionych. Cała masa ubranek (niestety mam już nadmiar a serce z tego powodu bolało mnie w sklepie strasznie). Kupiłam dla bratanka śpiworek za 40 zł, też przeceniony -50%.

tulipanna lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas po usg III trymestru wszystko w porządku :)
    Gabrysia ma 1706g. <3
    Leży już główką do dołu i bardzo ładnie się wczoraj prezentowała :)
    Wynagrodziła nam te 6 tygodni bez jej podglądania haha :)

2sb22v8.jpg
    s64wwl.jpg

marissith, Doti87, d84, Kri, Biedroneczka29, Lexi150, vayn, Mila920, Moniaa, Zosia_wop, Tusiaa, tulipanna, szara myszka, Evans, L lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No też przeczytałam o kolejnej styczniówce i zaczynam Panikowac :-D :-D że to już tak blisko... Że chwilą i może być bobas na świecie...

Tysia piękne fotki :-) a jaki mały pultasek ta Twoja córeczka :-) hihi gratuluję że wszystko super!!!!

tysiaa93 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti ładnie rośnie na tych słodyczach :D

tulipanna lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jaka ślicznotka z Gabrysi <3
    ja mam usg dopiero 16 grudnia, ale znając życie Kluska znowu będzie nosem w łożysku i nie będę miała ładnych ujęć :(

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna ja przytyłam bardzo duzo startowałam z waga 45 a teraz 56 :) ale nie wiem gdzie te kg sa :)

Tusia ale cudowna <3 i jaka waga :)

Widziałam wczoraj w styczniowkach ze kolejna dziewczyna sie rozpakowała ale mowie nic nie pisze bo mnie zjecie bo ostatnio nadaje tylko o rozpakowanych styczniowkach haha

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia jaka cudna ta Twoja córcia! :*

U mnie na razie +4kg więc malutko.

Ja jutro zobaczę Synka! Już się doczekać nie mogę... Ciekawe czy będzie też 3d. Chciałabym wiedzieć jak wygląda ten Nasz Mały Glutek... :)

Moja przyjaciółka urodziła rano Córcię przez CC. Mam nadzieję, że wszystko u nich dobrze.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    Lexi super brzusio <3
    Kurde styczniówki się sypią, powoli do mnie dociera, że to lada chwila ;)
    Wstawiam jeszcze raz linka do kurtki
    http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0228465005.html -50% w h&m na kurtki ciążowe i dużo bluzek i sweterków też było przecenionych. Cała masa ubranek (niestety mam już nadmiar a serce z tego powodu bolało mnie w sklepie strasznie). Kupiłam dla bratanka śpiworek za 40 zł, też przeceniony -50%.
    Mam ten sam namiot wierzchni :D
    Gratuluje wizyt no i Lexi piękny brzuszek.
    Też byłam wczoraj na wizycie mały w końcu pokazał nam buźkę swoją piękną:) Badanie ok tylko nereczka powiększona. leży grzbietowo główkowo więc gotów do porodu:) teraz mamy 22.12 wizyte sprawdzimy czy nereczka się zmniejszyła no i czy szyjka się skraca już :D

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroniuuuuu duzo ??? 11 kg ??? daj spokój kochana myślę że jest okey :) Ja już lekko ponad 14 mam na plusie :)
    A właśnie co do tycia to koleżanka ode mnie z pracy w pierwszej ciąży przy 175cm wzrostu skoczyła z 56kg na 100... o.O o.O o.O
    TO DOPIERO TYCIE 44kg na plusie o.O

tysiaa93, Tusiaa, tulipanna, vayn, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omg dziewczyny Wy sobie nie róbcie jaj z tymi styczniówkami :D widze ze rozwiązują sie ponad miesiąc przed czasem to mi do tego czasu brakuje tylko jakies 2-3 tyg?? Szlag musze na justinex wchodzić i zamawiać podstawowe rzeczy :p

Tulipanna ja to na studiach miałam dar do lumpów, miałam takie miejsca gdzie mogłam upolować firmowe super rzeczy kiedyś udało ni sie kupić za 30zl katane z zary, która była aktualna w sklepach za 250zl :D wtedy tez tyle tych ubranek było super dla dzieci, ale teraz juz nie wiem jak z dostawami, no i nie bardzo mi jechac 3 tramwajami zeby tam sie dostac, a szkoda...

Tysia gratuluje dużej panny :)

Te światełka sa bardzo fajne, ale nie kupie bo mąż mnie z nimi na śmietnik wywali, jestem namiętnym zbieraczem i wszystko mi sie zawsze przydaje :p

Mariss kurtka super, jak u mnie beda to tez moze kupie, bo w swojej sie nie dopinam :)

Lexi brzuszek super, zazdroszczę figury u mnie +12kg i poszło w tyłek, oj ciezka praca mnie czeka po ciazy... Wazę juz 72kg !!! A jeszcze pare lat temu na studiach tylko 52...az sie boje czy bede miec sie w co ubrać po rozwiązaniu, a wcale nie jem tak duzo, no ale nie ruszam sie i to mnie gubi :(

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do tej kurteczki z h&m .... nie wiem czy to tylko ja miałam takie wrażenie że mam jakieś złodziejskie długie ręce i te rękawy takie jakieś przykrótkie były na mnie. Czy u Was też tak jest?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnesia wrote:
    Mam ten sam namiot wierzchni :D
    Gratuluje wizyt no i Lexi piękny brzuszek.
    Też byłam wczoraj na wizycie mały w końcu pokazał nam buźkę swoją piękną:) Badanie ok tylko nereczka powiększona. leży grzbietowo główkowo więc gotów do porodu:) teraz mamy 22.12 wizyte sprawdzimy czy nereczka się zmniejszyła no i czy szyjka się skraca już :D
    namiot wierzchni :D dobrze powiedziane :D :D :D

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    A co do tej kurteczki z h&m .... nie wiem czy to tylko ja miałam takie wrażenie że mam jakieś złodziejskie długie ręce i te rękawy takie jakieś przykrótkie były na mnie. Czy u Was też tak jest?
    Ja mam tak długie ręce, że ciężko mi cokolwiek dopasować :D Wszystkie swetry, koszule itp za krótkie są, muszę je podwijać, żeby jak czubek nie wyglądać :P Ale określenie "złodziejskie" całkiem dobre ;D

I udało mi się dorwać wczoraj ostatnią paczkę cotton balls, czekała schowana na mnie :D

Moniaa, Kri lubią tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    Joanna ja przytyłam bardzo duzo startowałam z waga 45 a teraz 56 :) ale nie wiem gdzie te kg sa :)

Tusia ale cudowna <3 i jaka waga :)

Widziałam wczoraj w styczniowkach ze kolejna dziewczyna sie rozpakowała ale mowie nic nie pisze bo mnie zjecie bo ostatnio nadaje tylko o rozpakowanych styczniowkach haha

Biedroneczka :D :D ale ja przecież synka będę mieć hehe :D Ale nie obraziła bym się jakby miałą być dziewczynka :P Z Tysiaa mamy aż za bardzo podobne nicki :D

A co do wagi to nie martw się ja startowałam z 53kg cos takiego a już mam 63 kg :D no ale w karcie mam wpisane że startowałam z 51kg no i ostatnio niby było 63kg u lekarza na wadze :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:18

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa jesteśmy mylone hihi :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Tusiaa jesteśmy mylone hihi :D

Faktycznie. No i avatary tez mamy podobne hehhe :D :D :D
    Jak tak patrze na mój suwaczek ile mam do porodu to aż mnie przeraża :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam i kupiłam kurtkę ale parke przynajmniej potem ja wykorzystam. I blyzki do karmienia wzięłam a dla małego nic nie wyszperalam same dziewczynskie były.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    Faktycznie. No i avatary tez mamy podobne hehhe :D :D :D
    Jak tak patrze na mój suwaczek ile mam do porodu to aż mnie przeraża :D
    Podobieństwo uderzające :D
    Mnie ten twój suwaczek też przeraża, brr ;) Chyba specjalnie go ustawiłaś, żeby nas wszystkie straszyc :D

Tusiaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://m2.hm.com/m/pl_pl/productpage.0228503001.html

O to "cudo". Mualam nie kupować kurtki twierdzilam że się dobujam ale jak wczoraj byłam na szkole rodzenia i zobaczyłam jak te niektóre dziewczyny żałośnie i pokracznie wyglądają to mnie to zmotywowalo. one miały 32-34 tydz więc u nas to akurat sama zima.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2015, 11:51

Mila920 lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dodatkowo to mi się głupoty snily że miałam malowodzie i musiałam leżeć do rozwiązania w szpitalu że do domu na święta nie pijechalam potem ze rodzilam i ze mnie zmuszali do porodu że mój lekarz przyszedł i powiedzieli ze go nie dopuszczają bo inna rodzi potem ze on ze mna będzie masakra jakaś chyba mi już psychika zaczyna siadać. Później że nie rodze potem ze Juz za późno i proznociag wyjmowali obudziłam się to bałam się zasnąć.

dqprqtkfus8kbbbd.png
‹‹ 1133 1134 1135 1136 1137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ