Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNawet nie wiecie jak mi ulżyło
Bo już myślałam, że mnie zlinczujecie że jakaś nirnormalna jestem z tymi obawami
Mamoooo jak ja Ci zazdroszczę!
Magda, no ja się jutro dowiem ile moja szyja tam ma jeszcze tych zacnych mm. 18.12 miała 15 także domniemam że podobnie co Twoja będzie miała
A co do spania, wiecie że mój mężu stwierdził że dobrze że jadę? Miesiąc spokoju będzie miał i w końcu się wyśpi. OkropnyPodobno sapię jak parowóz przy każdym obrocie i go budzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 19:55
Kokaina lubi tę wiadomość
-
Haha! Dobre z tym obracaniem:-) mi dziś mąż nakladał skarpetki i buty, a że się spieszył, to nie patrzyłam na buty, wchodzę do fryzjera, patrzę w dół, spodnie w skarpetkach haha! Masakra
straszne mam trudności żeby się schylić właśnie po coś, albo ubrać się. Wczoraj ryczałam że nie mam siły. A w sklepach na wyprzedażach to masakra, czasem jak w lumpeksie albo gorzej, już to niestety nie na moje siły...
Kupiłam dziś żelazo Ascofer. Brała je któraś?Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Ja dziś tez bylam w biedrze, poszlam z buta, mam jakies 10minut wiec niedaleko, pochodziłam dość długo i ogolnie nawet dobrze mi to zrobilo, ale choć wzielam malutko zakupow to chyba była za ciezka torba bo teraz mnie kluje w jednym pośladku i trochę promieniuje do nogi ;/ mało co prawda, ale wcześniej tak nie miałam.
-
Dziewczyny, a ja w szpitalu
chyba sie przeforsowałam, bo poczułam sie pewniej to zwiedziłam troche sklepów i bach wieczorem lekkie krwawienie
od razu na IP no i nie wiadomo od czego, zostaje do obserwacji. Szyjka 2cm. Skurczy na ktg nie było. Ja nie wiem chyba mam jakiegoś pecha
dostałam sterydy na płucka i leżę tu sama jak ten palec
-
Zosia ale cię ta córa straszy... Szyjka jak na te etap ciąży nie jest wcale taka krótka. Może czop ci powoli odchodzi ale to nie ma co gdybać, zobaczymy co ci powiedzą po obserwacji... Dobrze, że skurczy jeszcze nie ma. Trzymaj się tam i melduj z nowymi wiadomościami :*
-
Zosia czekam na dobre wieści od Ciebie.
A ja dzis pół nocy nie przespałam. Kaszlałam tak że myślałam że płuca wypluję. A malutka kicała przez to cała noc razem ze mną. Zapisałam się dzisiaj do rodzinnej aby zobaczyła czy ten każe to taki nijaki czy nie daj bóg jakiś oskrzelowy. -
Kri ja mam badana tylko ręcznie. Też mi nic nie mówi ale jak ostatnio spytałam Ile ma i czy się skróciła bo ostatnio w szpitalu była 26mm to mi powiedział że odrobinę a odrobina to u każdego co innego więc dalej nic nie wiem ale to on fachowiec więc trza zaufać że nie jest tak źle.
Nasz kochany Olus -
Kri ja mam tak samo, jedynie co mi mówi to ze jest ok, do tej pory mi ta informacja wystarczała, ale jak czytam, ze dziewczyny wiedza tyle na ten temat, to sie zastanawiam czy nie spytać mojej lekarki na następnej wizycie.
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Juz po ktg i wizycie. Skurczy nie ma, ale dostanę jeszcze magnez na wszelki wypadek. W zasadzie nie wiadomo skąd ta krew, moze szyjka, moze łożysko sie gdzues minimalnie odkleilo, bo dzis juz tylko leciutkie brązowe plamienia. W najgorszym wypadku cc...Nie wiem jak długo tu posiedzę, ale jest taki okres, ze pustki w szpitalu.
Dziewczyny ha chyba jestem jakimś wariatem, albo ze mnie chca zrobić takowego... Jesli ost miesiączkę miałam 30.04 to w którym tc i dniu jestem? Bo wg lekarza 34+3 a suwaczek, apki, moje obliczenia wskazują 34+6...nawet nie ma z kim gadać, 34+3 i koniec kropka ja sie nie znam i mam cicho siedzieć ehhhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 09:58
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Kri, ja zawsze mam ręcznie badana i tez mówi tylko ze pozamykane wszystko i twarde, raz powiedzial ze sie troche skrocila ale ile cm to nigdy nie powiedzial. Dla mnie najważniejsze ze mówi ze jest ok, lekarz sie zna:)