X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdalena87 wrote:
    Dupsko już leżakuje wygodnie w łóżeczko:)))) mężuś zestresowany że jeszcze łóżeczko nie złóżone hehhee
    Da sobie radę :D

Magdalena87 lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet nie wiecie jak mi ulżyło :P Bo już myślałam, że mnie zlinczujecie że jakaś nirnormalna jestem z tymi obawami :D

Mamoooo jak ja Ci zazdroszczę!

Magda, no ja się jutro dowiem ile moja szyja tam ma jeszcze tych zacnych mm. 18.12 miała 15 także domniemam że podobnie co Twoja będzie miała

A co do spania, wiecie że mój mężu stwierdził że dobrze że jadę? Miesiąc spokoju będzie miał i w końcu się wyśpi. Okropny :P Podobno sapię jak parowóz przy każdym obrocie i go budzę :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2015, 19:55

Kokaina lubi tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn haha ale biedaczek, kto by pomyślał :D Niech zaczeka jak się dziecko urodzi, wtedy dopiero będzie miał problem ze snem :P

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • L Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn hehe u mnie obrócenie się w nocy przypomina stęki raczej, a ile razy słyszę " co ty robisz ? " a ja z fochem " no przecież się obracam " :-D

As ieńka lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe u mnie mezulek też narzeka że chrapie i sapie no cóż on lepszy nie jest i teraz wie dlaczego czasami w nocy szłam do salonu bo spać nie dało rady

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Kri Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha! Dobre z tym obracaniem:-) mi dziś mąż nakladał skarpetki i buty, a że się spieszył, to nie patrzyłam na buty, wchodzę do fryzjera, patrzę w dół, spodnie w skarpetkach haha! Masakra ;-) straszne mam trudności żeby się schylić właśnie po coś, albo ubrać się. Wczoraj ryczałam że nie mam siły. A w sklepach na wyprzedażach to masakra, czasem jak w lumpeksie albo gorzej, już to niestety nie na moje siły...
    Kupiłam dziś żelazo Ascofer. Brała je któraś?

Tusiaa lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• gorgeous Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj pojechałam z rodzinką do Biedronki i pochodziliśmy odrobinkę, tyle co zrobić podstawowe zakupy i musieli mnie odwieźć, bo nie dolazłabym - tak mnie kłuje wszystko....

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri to miałaś stylówkę pierwsza klasa ;D
    Nie ma się co dziwić dziewczyny, że już coraz mniej sił, to już w zasadzie ostatnia prosta :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś tez bylam w biedrze, poszlam z buta, mam jakies 10minut wiec niedaleko, pochodziłam dość długo i ogolnie nawet dobrze mi to zrobilo, ale choć wzielam malutko zakupow to chyba była za ciezka torba bo teraz mnie kluje w jednym pośladku i trochę promieniuje do nogi ;/ mało co prawda, ale wcześniej tak nie miałam.

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2015, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a ja w szpitalu :( chyba sie przeforsowałam, bo poczułam sie pewniej to zwiedziłam troche sklepów i bach wieczorem lekkie krwawienie :( od razu na IP no i nie wiadomo od czego, zostaje do obserwacji. Szyjka 2cm. Skurczy na ktg nie było. Ja nie wiem chyba mam jakiegoś pecha :( dostałam sterydy na płucka i leżę tu sama jak ten palec :(

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ale cię ta córa straszy... Szyjka jak na te etap ciąży nie jest wcale taka krótka. Może czop ci powoli odchodzi ale to nie ma co gdybać, zobaczymy co ci powiedzą po obserwacji... Dobrze, że skurczy jeszcze nie ma. Trzymaj się tam i melduj z nowymi wiadomościami :*

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia to leniuchuj w szpitalu spokojnie, lepiej żeby cię tam sprawdzili na wszelki wypadek. Te 2 dni jakoś przeżyjesz a będziesz o wiele spokojniejsza :-) dawaj znać co i jak u ciebie...

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 01:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop nie strachaj nas tutaj. My na jednym krotkoszyjkowym wózku jedziemy. Odpoczywaj grzecznie i pisz co i jak :-*

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia czekam na dobre wieści od Ciebie.

A ja dzis pół nocy nie przespałam. Kaszlałam tak że myślałam że płuca wypluję. A malutka kicała przez to cała noc razem ze mną. Zapisałam się dzisiaj do rodzinnej aby zobaczyła czy ten każe to taki nijaki czy nie daj bóg jakiś oskrzelowy.

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia wypoczywaj, dobrze ze jesteś pod opieka! Jestesmy z Toba :*

f2wlj48apsehglf6.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwaga głupie pytanie - jak Wam gin bada długość szyjki? Bo Wy wiecie ile ja cm ile się skróciła itp. A ja jak zapytam to tylko mówi, że ok. Nigdy mi nie mówi ile cm, usg też w gabinecie nie ma żeby mi odpowiedzieć. Jak to jest?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• madzia.rka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri ja mam badana tylko ręcznie. Też mi nic nie mówi ale jak ostatnio spytałam Ile ma i czy się skróciła bo ostatnio w szpitalu była 26mm to mi powiedział że odrobinę a odrobina to u każdego co innego więc dalej nic nie wiem ale to on fachowiec więc trza zaufać że nie jest tak źle.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri ja mam tak samo, jedynie co mi mówi to ze jest ok, do tej pory mi ta informacja wystarczała, ale jak czytam, ze dziewczyny wiedza tyle na ten temat, to sie zastanawiam czy nie spytać mojej lekarki na następnej wizycie.

Tusiaa lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz po ktg i wizycie. Skurczy nie ma, ale dostanę jeszcze magnez na wszelki wypadek. W zasadzie nie wiadomo skąd ta krew, moze szyjka, moze łożysko sie gdzues minimalnie odkleilo, bo dzis juz tylko leciutkie brązowe plamienia. W najgorszym wypadku cc...Nie wiem jak długo tu posiedzę, ale jest taki okres, ze pustki w szpitalu.

Dziewczyny ha chyba jestem jakimś wariatem, albo ze mnie chca zrobić takowego... Jesli ost miesiączkę miałam 30.04 to w którym tc i dniu jestem? Bo wg lekarza 34+3 a suwaczek, apki, moje obliczenia wskazują 34+6...nawet nie ma z kim gadać, 34+3 i koniec kropka ja sie nie znam i mam cicho siedzieć ehhhh...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 09:58

tysiaa93 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kri, ja zawsze mam ręcznie badana i tez mówi tylko ze pozamykane wszystko i twarde, raz powiedzial ze sie troche skrocila ale ile cm to nigdy nie powiedzial. Dla mnie najważniejsze ze mówi ze jest ok, lekarz sie zna:)

f2wlj48apsehglf6.png
‹‹ 1217 1218 1219 1220 1221 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ