WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    To ja mam już ostanie dwie partie do wyprasowania i mam nadzieję że już koniec. Wyprasowac muszę ta wyprawkę na wyjscie i już mogę torbę małego spakować na odbiór. Swoje rzeczy na wyjscie to już wlize jak się zacznie lub przrz telefon mąż to zrobi. A tak to już wszystko poprane poprasowane czeka. My łóżeczko ubierzemy w pościel jak będę już w szpitalu bo sensu kurzenia i układania w folię nie widze. Mąż już wie co i jak ma zrobić. Tak więc wstaje ogarnę się i idę po chleb myślałam że mróz zelzeje a jest aby -13 a odczuwalna -18.

Oj zimno dzisiaj bardzo .
    Mój mąż stwierdził, że łóżeczko musi jeszcze rozłożyć w tym tygodniu i rozpakować z foli nowy materac. Z pościelą się wstrzymam do końca stycznia.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba wstac znow,no nie??? Tak mi sie nie chce... Gorgeous jaklaktacja Twoja??? U mnie sie zaczyna chyba,bo zauwazylam takie biale na piersiach jak zaschniety lukier a jak scisnelam to raz mi sie kropelka pojawila..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorgeous wrote:
    Pytałam czy będzie spać - stwierdził, że nie. Posiedział przy kompie i w końcu zagoniłam do roboty :P

A co miał biedny odpowiedzieć hehehe , jeszcze by mu się oberwało :-P

gorgeous lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Lexi ja śpię 3 godziny budzę się przerwa na kolejne dwie znów zasne i znów przerwa. Wolałabym mieć przespana całą noc. Dziś mi się śniło że mały tak się wypychal że cała stopkę było widać przez brzuch i nie mogłam utrafic aby to uwiecznić na zdjęciu.

Miałam taki sam sen hehe :) dosłownie wystawił mi stópkę z paluszkami i jak wziełam aparat to nagle schował i nie mogłam zrobic zdjęcia :(

w ogóle mój mały całą noc był grzeczny :) spał sobie i nie dokuczał w ogóle mamie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:32

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Trzeba wstac znow,no nie??? Tak mi sie nie chce... Gorgeous jaklaktacja Twoja??? U mnie sie zaczyna chyba,bo zauwazylam takie biale na piersiach jak zaschniety lukier a jak scisnelam to raz mi sie kropelka pojawila..

Tulipana a jest to sens wstawać, zaraz wieczór będzie ;-)
    Mi siara pojawiła się już w 7 mc.

tulipanna lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZiewczyny a jak Wasze brzuszki??rosna bo moj na wysokosci pepuszka wynosi 98cm :) 33t1d <3
    aaaa i na wadze +17 kg :)
    20160104-104232-1.jpg

20160104-104217-1.jpg

20160104-104125-1.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 11:47

Doti87, Moniaa, Bruśka, Tusiaa, tysiaa93, madzia.rka, Lexi150, MamaNieMama, L, tulipanna, d84, Kri lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękny brzuszek biedroneczka :-) :-)

Biedroneczka29 lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka29 wrote:
    A ja mam do Was pytanie czy robicie badanie chyba to w pl nazywa się "posiew z pochwy"??
    Taak, gin ma mi to na wizycie pobierać.

Lula.91 no widzisz, wywołałam cię do tablicy ;)

Biedroneczka super brzuszek :) mój już chyba stanął w miejscu i nie rośnie, uff :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:05

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka piekny brzusio i wysoko bardzo kurcze moj to juz niziutko jest. Az mam stresika co mi w czwartek powie.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia.rka wrote:
    Biedroneczka piekny brzusio i wysoko bardzo kurcze moj to juz niziutko jest. Az mam stresika co mi w czwartek powie.
    I to prawda, że jak brzuch opada to lepiej się oddycha?

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka piekny brzusio :) paznokcie tez się bardzo ładnie prezentuja. Tez bym chciała miec takie :)

Tysiaa podobno tak ale ile w tym prawdy to nie wiem :)

to ja tez się pochwale moim brzusiem :D u mnie +11kg :) zdjecie jak zawsze rozmazane :)

http://static.pokazywarka.pl/i/6230427/730517/t-35-6-2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:29

tysiaa93, Biedroneczka29, madzia.rka, MamaNieMama, Doti87, L, d84, Kri, Lexi150 lubią tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z oddychaniem lepiej ale sikanie po kazdym łyczku picia masakra. No i jak mały sie tyłkiem wypnie to główka centralnie w szyje o matko jak to boli. Ale jeszcze poltora miesiaca echhh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 12:39

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje :)

Tusia Twoj rowniez piekny <3

mowicie ze moj brzusio wysoko?? a siostra ostatnio z mama mowily ze nisko :) i nawet maz wczoraj mowil ze oapdl mi brzuszek tez mi sie tak wydawalo :)

A mi cos odwalilo i zrobilam sobie pamietnik :) powklejalam troche zdjec,zeby miec :) jak chcecie to zerknijcie na moje porownanie przed ciaza a teraz :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny, piękne brzuszki :):)

ja dziś wizytuje i mam dziś mieć ten wymaz GBS - ale nie wiedziałam ze z dwóch dziurek!!! może mi zrobi tylko z pochwy, jakos niekomfortowo się będę czula z tylka ;/

u mnie już dwa prania dziś zrobione - pieluchy, kocyki i rozki ;)
    susza się a w szafie przecieram polki żeby już sobie tak spokojnie siedziały :)

a i miałam sen ze przenosiłam ciaze i miałam mieć wywoływany porod ta oksytocyna!! ja nie chce :(((((((((((((
    w ogole mówili Wam cos na SR o tej oksytocynie? bo nam mowily żeby jak nie ma wskazan bardzo konkretnych to żeby sobie nie dac wcisnąć tej kroplówki bo czasem tak robia żeby przyspieszyc porod i mieć z glowy a z ta kroplowka jest duuuuzo większy bol i dla dziecka tez nie jest to dobre bo mniej tlenu do niego dociera bo skurcze sa dużo mocniejsze - tak chyba zapamietalam ze mowily
    a u Was ktoś cos mowil/wiecie cos na ten temat??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 13:06

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo, halo :)
    Mimo ze jestem w szpitalu to jakos nie mam czasu na czytanie i pisanie Was. Zostalam dzisiaj wpisana na planowana cesarke na 11.01 czyli za tydzien bede miala moje maluchy przy sobie. Choc tez nie takie maluchy bo po dzisiejszym usg ich waga szacowana wynosi ok 2600 !

Piekne brzuszki macie :)

szara myszka, Bruśka, tulipanna, d84, Kri, madzia.rka, Lexi150, marissith, niecierpliwa_92 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wystawianie tyłka nie jest komfortowe ale dla gina to przecież codzienność :) "Pomizia" i już haha :D

MamaNieMama ojej to już niedługo :) zazdroszczę, że już wkrótce będziesz tulić dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2016, 13:11

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:

U mnie mleczarnia działa dzień i noc :P Leje się niezależnie od pory dnia i to nieraz aż strużkami. W nocy muszę zmieniać bluzkę, bo wszystko zalane ;-)

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wrote:
    Tulipana a jest to sens wstawać, zaraz wieczór będzie ;-)
    Mi siara pojawiła się już w 7 mc.

To jestem chyba rekordzistką, bo u mnie codziennie leci od 16tc :P

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Doti87 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nic a nic nie mam... Ale to na szczęście o niczym nie mówi czy będzie pokarm czy nie

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • L Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2016, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuszki śliczne i wcale nie takie duże ;-)
    Ja się pochwalę swoim jak mi się uda w końcu dobrej jakości zdjęcie zrobić.

MamanieMama no całkiem duże te twoje dziewczyny. Fajnie, że już termin masz cc teraz tylko relax ;-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
‹‹ 1236 1237 1238 1239 1240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ