Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri bardzo mi przykro, trzymaj sie tam!
Lexi 1cm to jeszcze nie tak zle byle by skończyć 36-37 tyg, a bedzie gitmi jyz istatnio szyjki nie mierzył, bo stwierdził ze juz nie ma sensu, jak dojdzie do porodu to juz nic nie zrobią, w szpitalu tydzien wcześniej miała jakies 2cm. W szpitalu bedziesz pod opieką, z dwojga złego tez chyba wolałabym byc w szpitalu, bo wyrazie co jest sie na miejscu.
-
Rozmawiałem z położna o tych moich skurczach w nocy i powiedziała że to już teraz normalne ale powiem wam że się mega wystraszylam. Jestem dziś obolala po tej nocce i tal jakoś częściej twardnieje mi ten brzuch. Coraz bardziej się stresuje że to już niedługo i chyba to ma wpływ na skurcze. Muszę sobie znaleźć zajęcie bo zeswiruje do tego 30/01.
Nasz kochany Olus -
Ja leżę zeby donosić do cc zeby wcześniej nie było akcji porodowej, bo wtedy musze biec na cito, a to stres i nie wiadomo kiedy weźmie np. w nocy to lipa i jaki lekarz bedzie na dyżurze nie wiadomo...choc u mnie cc bedzue tylko jesli mała sie nie obróci, a to do końca nie wiadomo i to tez dodatkowo mnie stresuje...
-
W dodatku przez te przeboje z łożyskiem wolałabym to cc, niby mowia ze wszystko ok śle ja oczywiście naczytałam sie w internecie o tym i jakos z głowy nie chce wyjsc
-
29.01 mam nadzieje, ze dotrzymam choc to juz bedzie wg belly 39+2, no ale dalej biorę wszystkie leki no i śmieją sie ze przeleżałam tyle czasu bo szyjka sie skraca i było rozwarcie, a teraz stanęła w miejscu, zamknęła sie i jeszcze moge przenosić
najgorzej, ze nie wiem kiedy ani czy cc czy sn, nie wiem nawet na co sie nastawiać
-
Lexi no wlasnie tak sobie pomyslala,ze po co masz lezec w szpitalu skoro wszystko na usg wyszlo ok a akcja jaby sie zaczela to nie zatrzymywaliby wiec bezsensu,sciskaj nogi i trzymaj sie w dwupaku jeszcze
Zosia takie niewiadome sa najgorsze. -
Zosia_wop wrote:W dodatku przez te przeboje z łożyskiem wolałabym to cc, niby mowia ze wszystko ok śle ja oczywiście naczytałam sie w internecie o tym i jakos z głowy nie chce wyjsc
A co z łozyskiem bo chyba mi umkneło. Czyzby oprócz klubu krótkiej szyjki to tez masz wapnienie łożyska?
Nasz kochany Olus