Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U Nas dzisiaj ciężka noc. Co 2 godziny przykladali nam detektor żeby sprawdzić Maluszki a Mały o 6 zaczął harcowac. Coś mu się ostatnio ta godzina spodobała.
Jesteśmy po badaniu i czekamy na wypis. Luteine mam odstawić bo ona ponoć juz nie działa. Szyjka na tym etapie ma prawo tak wyglądać. Mały jest już bezpieczny wiec jak będzie poród to rodzimyi nie mam jakoś specjalnie się oszczędzać.
d84, madzia.rka, Biedroneczka29, vayn, Bruśka, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Mam wynki GBS i są ok.
Jutro idę do gina wymusić skierowanie na badania na żółtaczkę B, HIV i toxo bo w moim szpitalu wymagają, a wypisał mi tylko kiłę i żółtaczkę C - a ie uśmiecha mi się za pozostałe płacić.
Roberta, a jakie masz ciśnienie?
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
No ja bym nie była tego taka pewna Dziewczęta
Może być szybciej ale wcale nie musi. Lobuziak sam zdecyduje. Ale nie ukrywam, że marzę o tym żeby go przytulic...
MamaNieMama, Vayn dawajcie znać jak się czujecie. Czasami nie mogę uwierzyć, że to już się dzieje
Roberta to Twój Synuś duży nie będzie. Mój ponoć też nie.
Tusia widzę, że imię dla Synka zmienione. Chyba miał byc Hubert? Widzę, że nie tylko my nie jesteśmy zdecydowani -
Zosia tak mi się wspomnialo Ty jesteś z Wrocławia?
Lexi z tymi naszymi dzieciolkami to fakt nic nie wiadomo. Co ma być to będzie ja się leniuchuje coby do przyszłej soboty wytrwać bo nie chce na gwałt jechać ale mały to czasem mam wrażenie że już chcę wyjść. Już któryś dzień odmienilo mu się i szaleje wieczorem a w dzień leniuchuje.
Nasz kochany Olus -
Lexi mąż był zdecydowany na Huberta ale mi się jakoś odwidzialo
a w dodatku jak powiedział że będzie na niego bercik wołał to już w ogóle hehe
Fajnie może faktycznie już niedługo urodziszalbo jak na złość mały nie będzie chciał wyjść
A ja dzisiaj o dziwo fajnie spałam , mały grzecznie ze mną spał o chyba nawet bardzo się nie wiercil bo nie czułamna siku też może zaledwie 2 razy wstałam
Oo Roberta to Ty też już niedługo możesz rodzićjak się sypniemy to chyba wszystkie na raz w jednym czasie hehe
Kubuś
-
Dziewczyny, u mnie też szyjka krótka, skurcze biorą coraz bardziej, więc i ja się zastanawiam czy dotrwam do mojego wyznaczonego terminu cc. Wyniki GBS będę miała dopiero w piątek.
d84, z tego co mi mówiła położna, badanie na HIV nie jest refundowane, ja płaciłam za nie aż 100 zł (w I trymestrze) i to było zdecydowanie najdroższe ze wszystkich badań -
mnie czeka ten GBs pewnie jutro, miałam wszystkie badania z tych wirusowych, każdy typ WZW, jakieś kiły, HIV, toxo, już nawet nie pamiętam wszystkiego, ale dostałam skierowanie od mojej dr i za nic nie płaciłam. Dziś idę na USG mojego szkraba, a jutro mam ginekologa. Nie wiem co mi powiedzą, ale ja się przed 20 lutym nigdzie nie wybieram
wcale nie chcę rodzić szybciej, mam jeszcze mnóstwo rzeczy do zrobienia :)Generalnie mała mega mnie ciśnie na dole, ale skurczy to jakoś nie zauważyłam, może z dwa razy w ciągu ostatnich kilku tygodni, brzuch wysoko i codziennie większy, więc chyba mam jeszcze czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:18
-
Cześć dziewczyny!
czy byłaby któraś z was chętna na ubranka na chłopca modne, firmowe(h&m, f&f, next) głównie do 10zł bo nie mam gdzie tego już trzymać a zależy mi na sprzedaży, ubranka są wiosenno-letnie więc akurat na tą porę roku którą ja je używałam(rodziłam pod koniec lutego) i wy także będziecie mogły
jak coś proszę pisać do mnie na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2016, 10:33
-
Joanna_88 wrote:A macie już ubrane łóżeczka? Bo bardzo mnie kusi, żeby już przygotować
-
Łóżeczko ubiore dopiero jak przyjedziemy ze szpitala. Pościel wyprana i wyprasowana więc zajmie to 5 minut. Co nie oznacza, że korci aby juz ubrać
Ostatnio kupiłam folie malarską i przykrylam nią caly kącik Małego co by się nie kurzylo.
Brusia dopiero podczytuje tak dokładnie i piekny pokoik Tobie wyszedl.Bruśka lubi tę wiadomość