Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLexi150 wrote:Lula jesteś! Gdzie się podziewałaś?
Ale staram się tu wchodzić i być na bieżąco -
Hej dziewczyny.
Zaglądam rzadko bo rzadko ale jestem
Dziś pobudka 2:30 i koniec snu. Czeka mnie ostatnia wizyta i pewnie w podświadomości nerwy.
Wg belly wczoraj rozpoczęłam 40 tydzień (39+0) a wg lekarza 40 tydzień wypada w środę.
Żadnych objawów przepowiadajacych poród, brzuszek wysoko, lekkie skurcze. Mały spokojny bo chyba ma już naprawdę mało miejsca.
Odezwę się po wizycie. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 06:16
-
Mallinka udanej wizyty i daj znać jak tam po
Ja już nie śpię chyba od 5przewracam się z boku na bok. Myślę że może by coś zjeść a z drugiej strony nie chce mi się
Lula współczujęale to już niedługo. Dasz radę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 06:26
Kubuś
-
Dzień dobry!
Miałam pospać do 8 i dupa. No nic trzeba będzie coś wszamać, wypić herbatkę i się szykować na wizytę. Dobrze, że tak wcześnie.
Mały wczoraj tak mi stópki wypychał, że go prawie mogłam za nie złapać
Mallinka trzymam kciuki!
Lula to już chyba ten etap kiedy większość z Nas chciałaby być "po". Jeszcze tylko troszkę. Najważniejsze żeby z Maluszkiem było wszystko dobrze. Podrósł trochę przez ten czas? -
Witam się Dziewczyny po weekendzie, i ja dziś nie pospalam... Wstawanie na siusiu 4 razy, a potem mega problem z zaśnięciem
Co do kolejności naszych porodów,to chyba ja będę kolejna. Termin cc mam wyznaczony na 01.02.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 07:33
-
U mnie sesja domowa niezrobiona, mąż chory był przez weekend, jakaś grypa go męczy,nie miałam sumienia jeszcze ja go męczyć. Dziś się widzę z siora to może podzialamy,bo to powoli ostatnia szansa. Wrzuciłabym Wam chociaż jakieś selfie do pamietniczka, żeby też się zaprezentować, ale jak to się robi?!
-
Ja spalam dziś może z 3 h zalała mnie zgaga taka mocna że aż jakbym się topila tym kwasem. Wzięłam gaviscon ranigast i kubas mleka i nic. Wróciłam już z badań i mogę chyba Wam powiedzieć dobranoc. A tak apropo idąc takie mnie skurcze zlapaly na udach i pachwinach az myslalam ze to coś na rzeczy. A do tego mały mi tak naciska na pęcherz lub szyjke że szok.
-
nick nieaktualny
-
Ta noc była jakaś dziwna. Jak na nas w ciąży tak pełnia faktycznie działa to ja nie chce wiedzieć co będzie niedługo
Czuje się jak zwłoki. Do tego jestem obolała od tych wygibasów syna.
Trzymam kciuki za wizyty!. Sama swojej się doczekać nie mogę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2016, 08:54
-
Gorerous u mnie to samo, w nocy wstawalam na siku jakies 100 razy i za kazdym razem miałam wrażenie że zaraz mi Tymon wypadnie tak mnie nisko napiera, ze aż boli, ciągnie, ogólnie nieprzyjemnie
Dzięki dziewczyny za miłe słowamoże jeszcze kiedyś się zmobilizuje i porobie sobie jakieś samowyzwalaczem, bo kurcze pamiatka musi być