X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2016, 00:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans trzymaj się dziewczyno. Trzymam kciuki by jutro też okazało się ze wszystko jest w porządku.

Ja dziś najadłam się niezłego strachu... pod prysznicem o mało nie wywinęłam orła.... Nogi mi się rozjechaly i w ostatniej chwili złapałam równowagę.

Popłakałam się tylko ze złości i strachu.

Evans lubi tę wiadomość

• agulineczka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 03:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Druga noc z rzędu będzie nieprzespana :/

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 05:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w 37 tygodniu :) ciąża donoszona!!!!!!auuuuuu <3 :)

Agulineczka czemu noc nieprzespana??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 05:45

Lexi150, marissith, d84, tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez juz po spaniu:( złapał mnie skurcz uda i aż gwiazdy zobaczyłam , zastanawiam się czy nie jechać do szpitala na kroplowke z magnezem bo dla mnie takie atrakcje mogą się źle skończyć :(

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa :) fakt z moja brygada łatwo nie jest, często brakuje czasu dla siebie i jestem zmęczona, ale ich miłość wynagradza wszystko. Każde słowo "kocham cie" to jak lekarstwo na wszystkie smutki i zastrzyk energii:)

Same zobaczycie jak wielką mają Moc:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 06:26

tysiaa93, vayn, szara myszka lubią tę wiadomość

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • e-ness Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusiu dla rodzica dziecko zawsze jest piękne nawet jak nie jest "doskonale" dla innych.
    Trochę dziwie się rodzicom Twojej przyjaciółki jak mogli w ogóle tak powiedziec :(

Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
    córeczka luty 2013, córeczka luty 2016

Moja Wielka Rodzina 2+4+kot
  • Joanna_88 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, witam, przepraszam, że wcześniej nie dałam znać, miałam jakaś awarię internetu w telefonie.

Do rzeczy - w piątek na świecie pojawił się mój Synek,jest zdrowy i piękny! Radość nie do opisania! Po cięciu ryczalam jak bóbr. Pięknie ssie pierś, pokarm mam, brodawki nie bolą, tylko dosyć niewyspana jestem.

Mila920, mallinka, Ashley, L, Lexi150, Doti87, gezanew, tysiaa93, marissith, d84, olenka173065, Kri, dana222, Astra, Zosia_wop, Biedroneczka29, monjovika, vayn, szara myszka, niecierpliwa_92, gorgeous, Evans, natalica06 lubią tę wiadomość

ex2bx1hp35w324su.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna gratulacje! :-) daj się i mam porozczulac i pokaż nam swojego Synia :-). Super że karmisz piersią i mimo cesarki nie masz z tym problemu :-)

Brusia ja też uważam, ze nie ma brzydkich dzieci. Po porodzie naturalnym sa bardziej wymeczone, popuchniete i mają inny odcień skóry, jeśli to dla kogoś jest brzydkie.. sory ale tacy rodzice jak Twojej koleżanki.. no żeby nie obrazić powiem tak - nie ogarniam. Moja kolezanka urodziła synka chorego na zespół downa - świata po za nim nie widzi, tak jak jej maz, maly jest dla nich najpiękniejszy na świecie i ma miliony zdjęć :-)

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Ashley Ekspertka

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna gratulacje ;)
    Ja dziś odespałam wczorajszą noc do kitu, super mi się spało, od 22 już spałam :D

Życzę udanej niedzieli :)

___Bartuś___ 4050g /57cm
    * 08.02.16r. godz. 15.05
    lprk2n0ax3utoe40.png[/url]
  • L Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Joanna gratuluję syneczka !!! Dobrze, ze się odezwałaś bo już się martwiłyśmy o ciebie ;-) Dużo zdrówka wam życzę i oczywiście jak znajdziesz chwilę to wrzuć tu nam focię jak Mila pisze musimy się porozczulać :-) A no i ile waży twój mały mężczyzna ?

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evans wrote:
    Czesc , to ja ...
    Ale mialam strach wczoraj , bylam na regularnej piatkowej wizycie , a tu zapis ktg , jakis taki wuuuuuujowy , wyslali do szpitala , na obserwacje , a tam tetno mojego synka spada , slyszalam jak dzwonili I pytali czy rozpoczynamy labor czy czekamy , ale czekali , Bo malutki aktywny , ruchliwy I doszli do wniosku , ze musial pociagnac za pepowine , bylam tam ponad 5 godzin podlaczona I nie zdarzylo sie nic szczegolnego wszystko bardzo dobrze I mnie do domu puscili, ale znowu ide do szpitala jutro I znowu obserwacja ... Ja sie tego wszystkiego boje , wolalabym, aby syn juz sie urodzil .... Dzisiaj aktywny bardzo , naciska na szyjke I to mnie boli bardzo ...
    Denerwuje sie ...
    P.s. Mam gbs dodatki - mega niezadowolona!!!

Evans oby podobna sytuacja już się nie powtórzyła, oj musiałaś mieć stresa :-/

Evans lubi tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gezanew wrote:
    Evans trzymaj się dziewczyno. Trzymam kciuki by jutro też okazało się ze wszystko jest w porządku.

Ja dziś najadłam się niezłego strachu... pod prysznicem o mało nie wywinęłam orła.... Nogi mi się rozjechaly i w ostatniej chwili złapałam równowagę.

Popłakałam się tylko ze złości i strachu.

Gazanew ja teraz siadam w wannie bo właśnie boje się podobnej sytuacji pod prysznicem . Bardzo łatwo nam teraz stracić równowagę , dobrze że u ciebie skończyło się tylko na strachu.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczynki!
    Joanna serdeczne gratulacje! <3

Gezanew ja też wczoraj rąbnęłam. Wstawałam z pufy, straciłam równowagę i poleciałam na szczęście na tyłek, rozlewając przy tym na siebie herbatę na szczęście już tylko letnią :P
    Trochę na początku spanikowałam ale Dzieć się rusza jak do tej pory więc chyba dobrze.

Noc z kilkoma pobudkami ale przespana więc nie najgorzej. Miłej niedzieli Laseczki!

Evans lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna_88 wrote:
    Dziewczyny, witam, przepraszam, że wcześniej nie dałam znać, miałam jakaś awarię internetu w telefonie.

Do rzeczy - w piątek na świecie pojawił się mój Synek,jest zdrowy i piękny! Radość nie do opisania! Po cięciu ryczalam jak bóbr. Pięknie ssie pierś, pokarm mam, brodawki nie bolą, tylko dosyć niewyspana jestem.
    Gratulacjeeee! :) Jak dojdziesz do siebie to napisz nam więcej szczegółów, imię, wzrost i wagę :) Ciotki ciekawe są :D

Dziwna ta noc bo co dwie godziny się budzilam. Leniwej niedzieli! :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna gratulacje!!!

ja wczoraj miałam pierwszy dzień bez magnezu - jak mnie łydki bolały ;/ masakra jakaś... pewnie dziś będzie powtórka z rozrywki.

A na ktg to powinnyśmy wsiąść ze sobą coś słodkiego, żeby ewentualnie dziecię pobudzić??

Mojej koleżance z którą chodziłam do klasy w LO, rodzice powiedzieli prosto z mostu, że ona jest niechcianym dzieckiem itp. !!!

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio się nadzialam brzuchem na róg komody.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna gratulacje! A po cesarce płacz, w sensie, że z bólu, czy po ujrzeniu syna? Pewnie to i to...
    Bruśka ja też się nadziewam cały czas na coś, siniaczki aż mam.dobrze że już lodu nie ma na dworze bo to masakra była z równowagą. A tak swoją drogą to pogoda tak wariuje, że nie wiadomo jaki zestaw na wyjście ze szpitala szykować ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• dana222 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna gratulacje!!!
    Ja tez sie budziłam w nocy, ale nie ze względu na jakieś dolegliwości ale z powodu baaardzo silnego wiatru
    Wczoraj mi moja ciocia podniosła trochę ciśnienie, ona w ogole nie rozumiała ze ja juz chce rodzic, bo przecież jak urodzę po termińie to nadal norma i nie ma sie czym stresować, moje tłumaczenia ze mam duże dziecko i jestem gotowa zeby maluszek był juz ze mną nie przemawiały do niej.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joanna gratulacje <3 duzo zdrowka i sił :)

Tysia ale jak to????przeciez Ty urodziłaś :) :) tak mi sie śniło :) pamietam jedynie,ze Gabrysia mierzyła 56cm :)

No i mi sie tez śniło ze rodziłam,leżałam w szpitalu miałam jakas kroplówkę podłączona,ale to było dziwny sen bo pozniej gdzies niedaleko sie palił budynek i mnie na tym łożku do domu wieźli Aaa i to było w Pl co za głupoty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 10:44

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pożar Ci się śnił to uważaj na złodzieja. Mi tam ostatnio nic się nie śni tzn nie pamiętam, aż dziwne ;-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Kri Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa przypomniało mi się odnośnie tego, że chcecie już urodzić - oprócz herbatki z liści malin warto wiesiołek kupić ( taki w kapsułkach) i aplikować sobie dowcipnie nawet 4szt naraz. Tak na SR mówili.

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

‹‹ 1400 1401 1402 1403 1404 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ