Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
URL=http://www.fotosik.pl/zdjecie/f40ea58410642630]
[/URL]
pochwalę się a cojeszcze szafa, poukładać i w końcu chyba wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 13:54
Doti87, marissith, tysiaa93, szara myszka, gorgeous, Tusiaa, Biedroneczka29, d84, vayn, Lexi150, L, monjovika, Evans, Mila920 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyL wrote:Ja dzisiaj zaczynam 39 tydzień (38+0)
Wiem, że młoda ma jeszcze czas na wyjście i może jestem samolubna ale chciałabym już urodzić. Dolegliwości doskwierają coraz mocniej ale bardziej boje się porodu i to ciągłe myślenie jak to będzie podczas porodu , czy wytrzymam ten ból
Oj nawet jak nie chce myśleć o porodzie to wciąż myślę czy to dzień czy noc. Wiem będzie co ma być ...
L ja też dziś zaczynam 39 tydzień.
Wychodzi na to ze nam się terminy pokrywają. Ciekawe jak wyjdzie
L lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
u mnie nie jest z jednego sklepu, poprostu jakoś pasuje bo białe
mam jeszcze naklejki sówki na szafę jakby za smutno było.
Ja się najbardziej boję, że nie przyjmą mnie do szpitala tam gdzie chcę, bo tam 15 łóżek tylko i 2 czy 3 do porodu. A wiadomo, że lekarz mój też mi nie wyczaruje jak duży ruch będzie. Cały czas mam wrażenie, że mój mąż to w domu będzie jak się zacznie ale przecież różnie może być Hehe tym bardziej, że prace ma teraz jakieś 70 km od domu a do szpitala mamy 40 km tylko w drugą stronę -
Kri super pokój!!! gdzie kupowałaś naklejki w tym yoko design?? Dobrze się je przykleja??
Ja pokój mam już dawno zrobiony, ale zagracony innymi rzeczami muszę się zmobilizować do posprzątania to zrobię foty.
Co do odwiedzin to w moim szpitalu są 9-19 i tyle.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tak yokodesign.pl
łatwo się przykleja duże kawałki, zabawa była z tymi sznureczkami cienkimi od latawców. Ale tak to spoko, polecam. 40 parę zł a efekt jest niezły.
A co do odwiedzin to b.fajnie jak macie pokój odwiedzin, wtedy nikt nikomu nie przeszkadzabo wyobraźcie sobie 7 bab na sali które muszą wietrzyć ranę czyli tyłek a tu do kogoś pielgrzymki przychodzą. Nie za fajnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2016, 16:22
d84 lubi tę wiadomość
-
Kri czy ja wiem czy to tak fajnie,ja sobie noe wyobrażam żeby przyjechał maz i żebym musiała caly dzien siedzieć w jakimś pomieszczeniu na jakimś stołku zmęczona po porodzie zapewne najlepiej w łożku
a w pokojach wydaje mi sie ze sa jakies parawany co oddzielają łóżka.
-
Kri, pokoik jest piekny
Nasza dzidzia niestety bedzie w salonie i poki co nie bedzie mial swojego pokoiku. Musimy tam tylko przeniesc lozeczko no i je ubrac ale jeszcze poczekam z tym, moze w drugim tygodniu lutego przeniesiemy.
Jeszcze mi zostało wypranie białych rzeczy i ubranka beda wszystkie w szafce uprane i uprasowane. Torba spakowana, jeszcze uszykuje ubranie na wyjscie dla siebie i dzidziusia. I to chyba tyle, potem tylko czekac
Czy ktoras pije ta herbate z lisci malin? nie wiem czy jest sens, duzo trzeba tego pic zeby to jakos przyczynilo sie do lepszego porodu? -
Joanna gratulacje
, wielkie buziaki dla Was !!!!
Ja wrocilam ze szpitala , ktg OK !!!!!!
Jutro wizyta u lekarza znowu i ocena szyjki ...moze usg , ocena plynow , nie wiem jak tam prowadzacy zadecyduje ....
Dziewczyny pozdrowienia I uwazajcie na siebie , teraz ta koncowka tak wazna !!!! -
Powiem tak ze jak mnie wczoraj zlapalo raz to tak do głowy nie brałam ale dziś chwycilo mnie parę razy pod rząd a bolało niemiłosiernie. To ból taki w jednej pachwinie promieniujacy do brzucha i do uda. Potem jeszcze mały tak zaczął kopać jak już dawno nie kopal i tak jakby brzuch się spial. Ale polezalam i niby ok. Zobaczymy. Jutro donoszona zostanie mi 21 dni. A dziś miałam pierwsza ciążowa zachcianke mimo że zgage mam jak z warmii do Krakowa jak nie na Kasprowy.
szara myszka, tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość