Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
miśka905 wrote:Hej Dziewczyny
Byłam w piątek na USG i jest po prawej stronie w macicy sam pęcherzyk bez zarodka, martwie się kurde ciąża jest młodsza, wskazuje na 5tc. pęcherzyk 8mm. Dopiero za dwa tyg mogę powtórzyć wtedy może coś bedzie widać, a jak nie to lipa.tysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Skierka wrote:Też mam swoje doświadczenia Na prawdę bardzo mało o mnie wiesz Niech każda zostanie przy swojej racji.
-
tysiaa93 wrote:A możecie powiedzieć coś więcej o tej nospie?
Od jakieś czasu podważa się zasadność podawania nospy w ciąży, bowiem istnieją przypuszczenia, że dzieci po nospowe mają problemy neurologiczne oraz logopedyczne. Póki co nie ma publikacji badań, ale są opracowania powołujące się na te badania. Są też głosy mam, które twierdzą,że ich dzieci w związku z nospą mają takie problemy. To tak ogólnie, ze wszystkiego co czytałamNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
O kurczaki... Ale to chyba tylko wtedy gdy tej nospy bierze się za dużo... Do tej pory nie brałam i będę się starała unikać.
Zresztą wydaje mi się, że dzięki luteinie nie mam bólów brzucha I nospa nie jest mi potrzebna jak na razie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 19:37
-
tulipanna wrote:Ty już zaprezentowałas swoje doświadczenia przeliczając luteinę na 10 duphastonów. A stopka i Twoja 5-ta ciąża świadczą raczej o tym, że problemów z płodnością nie masz. I oby nikt nie miał. I poczytaj na OF o dupku co tam pisza staraczki, bo one chodzą do najlepszych lekarzy zajmujących się płodnością i jeszcze nie słyszałam, żeby gin przed owu wypisywał luteinę/dupka. Chyba że jest konowałem, każda by takiego gina odradziła. Mam rację? Czekolado???
Wiesz co, nie mam w zamiarze z Tobą walczyć, ale to jednak jest troszkę nie bardzo,jeśli nie masz pojęcia jak zachodziłam w swoje ciąże, ale już wszystko o mnie wiesz? Nie oceniaj mnie i nie podważaj kompetencji wszystkich lekarzy świata, tylko dlatego,że Ty masz doświadczenie. Chciałam pogadać, a nie być zmieszana z błotem, bo mam 4 dzieci, jestem w 5 ciąży, więc co ja wiem o życiu.....?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Pianistka wrote:MiSia, gratuluję :*
Na kiedy kolejna wizyta?
Ja mam USG 13.07 a do lekarza idę na przełomie czerwca i lipca bo moja lekarka jest na urlopie a w przyszłym tygodniu ja wyjeżdżam Musimy wytrzymać
Bardzo się cieszę razem z TobąNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny